ТЦК більше не турбуватимуть військовозобов'язаних зайвими повістками, - Міноборони

ТЦК більше не турбуватимуть військовозобов'язаних зайвими повістками, - Міноборони
Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки оптимізують роботу і більше не будуть зайвий раз надсилати повістки громадянам. Про це в ефірі телемарафону повідомила заступниця міністра оборони Катерина Чорногоренко.

За її словами, в Україні після ухвалення відповідного законопроекту запустять електронний кабінет військовозобов'язаного для актуалізації даних, передає Уніан.

"Буде наданий період, щоб військовозобов'язаний ці дані актуалізував. І далі вже ТЦК будуть використовувати ці дані у своїй повсякденній роботі", - наголосила вона.

Водночас, за її словами, верифікацію даних в електронному реєстрі "Оберіг" уже проведено, Міноборони перевело паперову інформацію в цифрову.

"Усунули дублі, неактуальну інформацію, яка була в реєстрі. І зараз покращуємо роботу ТЦК, щоб не було додаткових зайвих відправлених повісток, щоб не було нецільового повідомлення військовозобов'язаним прибути до ТЦК. Це повинно працювати як годинник, ТЦК повинен мати верифіковані списки військовозобов'язаних", - додала Чорногоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ТЦК більше не турбуватимуть військовозобов'язаних зайвими повістками, - Міноборони
21 січень, 23:36