В Одесі затримали сина підсудного львівського бізнесмена Гринкевича при спробі перетнути держкордон

В Одесі затримали сина підсудного львівського бізнесмена Гринкевича при спробі перетнути держкордон
Правоохоронці сьогодні вранці затримали в Одесі сина Ігоря Гринкевича Романа при спробі перетнути держкордон. Раніше він був оголошений у розшук.

Про це повідомив під час пресконференції в Укрінформі генпрокурор Андрій Костін.

«Усі пам’ятають нещодавню резонансну справу, у якій сумнозвісному львівському бізнесмену та його спільнику було повідомлено про підозру у справі поставок неякісного одягу для ЗСУ на 1 млрд грн. Четверо фігурантів наразі перебувають під вартою, п’ятого сьогодні вранці затримали в місті Одесі при спробі організації незаконного перетину державного кордону. П’ятого, який уже був оголошений у розшук», - сказав генпрокурор.

Нагадаємо, що бізнесмена Ігоря Гринкевича затримали ще 29 грудня 2023 року під час спроби дати 500 тисяч доларів США хабаря одному з керівників Головного слідчого управління ДБР. Ці гроші він пропонував за сприяння в поверненні майна, вилученого в підконтрольних йому компаній у ході розслідування. Нині він перебуває під вартою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БІСнесмени як грабити народ України, то перші, а як в окопи захищати Україну обсираючись втікають... а бідних й пограбованих людей по селам і містам хапають за цих БІСнесменів-крадіїв воювати й гинути заставляють крадущі пенсії зе-бандити при владі!!! і крадій пенсій сцикливий хряк -порошенко з синками теж відкупився накраденними грішми від участі в війні в окопах на передовій!!!
Відповісти
Останні новини
В Одесі затримали сина підсудного львівського бізнесмена Гринкевича при спробі перетнути держкордон
22 січень, 11:00