Студентський хід на підтримку євроінтеграції у Луцьку. ФОТО

Студентський хід на підтримку євроінтеграції у Луцьку. ФОТО
Студенти Луцького національного технічного університету пройшлися вулицями міста та навчальними закладами, закликаючи інших студентів виходити на луцький Євромайдан.

Акція відбулася 27 листопада.

Студенти Луцького національного технічного університету від головного корпусу рушили до Вищого професійного училища на вулиці Потебні. Там вони під вікнами навчального закладу гукали студентів приєднатися до ходи. Вийшло кілька десятків людей.

Наступна зупинка - корпус ЛНТУ на Потебні, звідки також приєдналися до ходи кілька десятків людей.

Відтак вулицею Гнідавською студенти вирушили до колишньої синагоги, повернули на Драгоманова, а потім на Кафедральну - пройшли біля католицького собору до Волинського технікуму Національного університету харчових технологій. Проте там студентів не пустили. З криками "Ганьба!" колона пішла вулицею Братковського.

Біля медичного коледжу на вулиці Лесі Українки учасники ходу закликали студентів з цього навчального закладу, а потім пішли до Театрального майдану на мітинг.

Під час мітингу координатор Майя Москвич запросила студентів приходити 28 листопада, у четвер. У цей день хід вирушить від Театрального майдану до Київського, де знаходиться обласна рада.

Цього дня відбудеться сесія облради.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 67
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо за тусня?!)))

Шо завгодно аби не вчитися )
Відповісти
Ти вже нічому не навчишя, хіба що тогрувати на базарі в Нарофомунську
Відповісти
Якби не Свобода то ніхто б нікуди і не вийшов!!! Слава Україні!!!
Відповісти
Хм....а енкі хто буде відпрацьовувати?)
Відповісти
Стада дурнів ідуть на майдан:)В якомусь році я це вже бачив:)))Попереду проплачені продажні Перванчуки і єже з ними.Кричить кричіть,дурнів в нас багато,їх не подолати:)))
Відповісти
А ти клацай, клацай. Теж поки що не безплатно.
Відповісти
А ви знаєте шановні студенти скільки Перванчуку і його дружку за ваш марш заплатили з БЮТівської каси?Вам і не снилося.Одні безголові мітенгують інші на них заробляють гроші.І це нове покоління???:)
Відповісти
Марусю, а скільки? Я бачу, ти в них касиром.
Відповісти
а ви, напевно, на касі сиділи і рахували гроші у партії регіонів? Нормальне покоління хоче, що їхній вибір поважали, а ті, хто на пайці їм не треба нічого..
Відповісти
"Агітаторам, горланам, главарям", які забивають баки неотесаним студентам перспективами райського життя в Європі, дає відповіть авторитетне британське видання The Times.
http://www.thetimes.co.uk/tto/opinion/columnists/article3932912.ece

"Україна, як Туреччина, ніколи не вступить в ЄС", - акцентує газета у сьогоднішньому номері. У Києві десятки тисяч демонстрантів скандують: "Ми хочемо, щоб наші діти росли в Європі". "Але ось у чому заковирка: ми не хочемо їх приєднання. І друга заковирка: ми вдаємо, що хочемо", - пише впливове видання від імені європейців. - "думка про приєднання багатонаселеної України - кошмар для західних столиць... Такий сценарій дуже схожий на домовленість з Туреччиною у 1964 році", - зауважує ЗМІ. - "ЄС втомився розширюватися і страждає геополітичним аналогом еректильної дисфункції. Причина - криза єврозони. Тепер проект розширення відпав і для єврофілів, і для євроскептиків. Розширення ЄС вичерпало себе".

Скажіть, кому вірити - професійній "революціонерці" Майї Чистоукраїнськепрізвище Москвич, чи провідній європейській газеті, якій нема чого брехати своїм читачам?
Відповісти
проплачені колумністи в Британії вам ще не таке напишуть, окремі англосаксони давні скептики щодо ЄС, але це не заважає їм активно використовувати потужності цієї спілки, більше того нинішній прем"єр активно агітував за ЄС під час намагання провести референдум проти...
Відповісти
...а проплачені майдансери в Україні, ще й не таке вчверять.
Відповісти
оці соплі і воплі про проплаченість вони набридають - придумайте щось інше...
Відповісти
ти сам розсопливив про проплаченість британців. Придумай щось інше... Тоді й тринди...
Відповісти
коли не знаєш, що триндіти, то не тринди... ти хоч був у тій британії, щоб щось розповідати про проплаченість окремих представників їх змі)))
Відповісти
так це ж ти експерд в купівлі о к р е м и х їх представників? Видать з Британії пишеш?
Відповісти
ну, що ти експерд - питань не виникає, а коли б трохи поцікавився як працюють британські змі, кому вони належать, звідки беруть гроші, що вони думають,як працюють політичні партії, то питань би меньше було...для цього просто треба знати англійську і цікавитися інколи...
Відповісти
Повторюха - муха) Експерт ексПЕРДУ не товариш. Невже ти, братцю, думаєш, що коли тебе звозили на тренінги впровадження демократії недорозвинутим аборигенам, то ти вже можеш тут патякати про роботу БРИТАНСЬКИХ змі з їх внутрішньокорпоративними нюансами? Охолонь, "знаток" англійської...
Відповісти
Та ти шо?! Ото да! Кажеш цілий прем'єр, як його, Кемерон, країни в складі ЄС агітував за ЄС? А кого ж там агітувати, невже прокляті москалі "панаєхалі" і бузу бузять? Кажеш хтось намагався провести референдум проти ЄС? То не всі ЄСуни хочуть бути в ЄСунії? ТО ЧОГО Ж МИ ПРЕМОСЯ ТУДИ БЕЗ МИЛА І БЕЗ ШАНСІВ НА ЄВРОГРОМАДЯНСТВО?

Пі еС. Наш Прем'єр і Президент теж проти референдуму стосовно ЄС. Бач, вони такі ж європейці! Як Кемерон!
Відповісти
бачиш,уже поповнив свої знання про бажання провести референдум напередодні виборів у Британії))) не треба, на жаль, рівняти цю країну із Україною, мотиви там інші, а те, що Молдова випередила Україну у процесі набуття безвізового режиму - це факт. А наш прем"єр і президент ше у 2010 році говорили про те, що за пару років ми будемо їздити в Європу без віз...і де це усе?
Відповісти
ЛОЛ, якщо чиясь думка не співпадає з думкою опозиції автоматично означає, що дана думка проплачена??? ЛОЛ!
Британія, Франція і Німеччиа тягнуть потопаючу Європу і їм це зовсім не подобається!!! Запитання: навіщо їм баласт у вигляді України???
Відповісти
Народ, ви про які енкі ще можете казати!?? тут люди мітингують на благо Батьківщини, а ви тут про відпрацювання пар говорите:(
Відповісти
Народ, ви про які енкі ще можете казати!?? тут люди мітингують на благо Батьківщини, а ви тут про відпрацювання пар говорите:(
Відповісти
не надо путать интересы УКРАИНЫ с интересами продажных украинских политиков - включая нынешних "оппозиционеров" - которые отстаивают свои мелкие шкурные интересы, в деле поддержки европецского товаропроизводителя - в первую очередь производителей с/х продукции Польши )))
Відповісти
Не все, що благо "Батьківщині" - благо Батьківщині!
Відповісти
молоді аби не вчитись:)))
Правильно, це непогана розрядка для них.
Відповісти
Дійсно? А де ж вони зарядились? Це як на тему "розслабитись" - коли ж ви встигли напрягтись?
Відповісти
нет зрелища печальнее на свете - чем жёстко одурманенные дети...... )))
Відповісти
Перванчук не так давно в Недужка на подачках був і лазив за ним як щеня, а тепер хоче притусуватись до студентських мітингів
Відповісти
Люди, що за дурниці ви тут пишете??? скільки вже можна? ви кажете що цим нічого не доб'єшся... ну так робіть щось!!! пропонуйте щось своє!!! простими коментарями нічого не зробиш!!! да, я студент. да нам казали викладачі щоб ми йшли. та казали про це лише сьогодні, а я на майдані вже другий день!! і це тому що я йшов за саму ідею!! і я впевнений що я не сам такий!!!
тож, люди, менше тексту і більше діла!!! лише тоді буде певний толк!!!
Відповісти
Знаки оклику бачу. Діла - ні!
Відповісти
Цікавлюсь новинами країни, слідкую, роблю свої висновки. Соціальні мережі переповнені закликами до революції, студенти активно постять інфу про те, що не дозволять знущатись над своєю країною і перешкоджати її світлому майбутньому. Вийшла з офіса на обід в центр міста, і шо я бачу? Товпи студентів з очима телят, які тупцяють на місті з намальованими прапорцями на щоках і не знають куди їм дітися. Сказали революція - йдем на революцію. Шо воно таке, для чого? Ніхто не вникає. Дай тільки пари прогуляти і вважати себе людиною, яка зробила свій вклад в розвиток держави. Запитайте в когось на майдані шо таке євроінтеграція, що вона нам обіцяє і як покращиться наше життя після вступу в ЄС - будуть кліпати очима і не розумно посміхатись.
Відповісти
студенти точно після акції стануть більш свідомими, так що нема чого тут розпинатися. покинь диван! іди на майдан!
Відповісти
як показує практика наш народ так і не навчився розбиратися в людях, а слідує лише за миттєвими поривами. Щось схоже я спостерігав і в 2004 році... що з цього вийшло знають всі.
Відповісти
Хотіла перепостити цей матеріал та надіслати своїм знайомим до Америки. Там дуже цікавляться подіями в Україні та Луцьку. Гордість взяла за нашу молодь, коли побачила ці фото, але коли прочитала деякі коментарі, то вирішила утриматися, бо від сорому за полішуцьке бидло стало прикро. Таким справді далеко до Європи та і не місце там...
Відповісти
підтримую
Відповісти
Чого ж ти, Оксано, така непослідовна? Невже показати правду, що в Україні є плюралізм і різне бачення потітичних процесів це соромно? Адже це є демократія. Чи ти проти демократії?
Відповісти
Шо ви спорите....ви ж даже не на майдані, а за компами
Відповісти
Шановні!!!! ви так багато говорите і без толку!!!!! Хтось з вас читав сам договір, Першо джерело? Хтось з вас робив грунтовні висновки, зважува всі за і проти? В ЄС далеко не медом помазано, і не потрібно туди летіти як скажені, дикі бджоли! Вертайтеся краще до навчання, набирайтеся уму-розуму,це більше знадобиться державі! Не потрібно іти на поводу в політичних діячів, які просто піаряться на цих акціях, і використовують вас, в своїх інтересах! Ви сказали своє слово, вас почули!Годі, це не іграшки, і не танці на майдані. Вами маніпулюють, а потім викинуть як ляльок, і навіть дякую не скажуть!!!!!
Відповісти
они читать не умеют - потенциальным рабам и проституткам вообще вредно читать)))
Відповісти
Ось ці заклики - кидай диван -йди на майдан безглузді. Одні високопарні слова. Які аргументи? Що зміниться? Європа захоче прийняти нас в свої обійми? В нас моментально зміниться менталітет і наша свідомість стане європейською? Чи можливо економічно наша країна стане готовою до ЄС? НІ!!! В цьому вся сіль. Зрозумійте!
Відповісти
Немає в Україні ні полішуків, ні забужан, ні данецкіх, ні москалів, ні жидів. Кожний народ поділяється на активних і сміливих та на лінивих і трусливих. Зрозумій це, якщо можеш. А якщо зрозуміла, то посилай матеріал до Америки. Вони там теж поділяються як і в нас.
Відповісти
Чому ви мовчите про головну вимогу Європи до України? Адже саме звільнення Юлії Тимошенко було головним стрижнем євроінтеграції! Свободу Юлії Тимошенко! Вона сьогодні святкує День народження. Вітаємо Юлю!!!
Відповісти
Тому що нам до одного місця жидівська бандитка Юля, разом з бандитами Яником, Тягнибоком, Яценюком і т.д.
Відповісти
А хоч хтось не до одного?
Відповісти
да все уже на западе забыли про Юлю и никто не вспоминает о её освобождении как о главном условии "евроассоциации" - им главное лоха и терпилу, пока тёплый, "развести" и на улицу вывести )))
Відповісти
Чому ж ви тут такі розумні зібралися, а не у Верховній Раді???? Розповідаєте про "телячі очі" і про несвідомих "дітей".... Ці діти більше переживають про своє майбутнє, ніж ви, ті що тупо сидите перед моніторами і морально налаштовуєте себе на вічне рабство бандитам!!!
Відповісти
І багато напереживали? Перш ніж щось робити, то треба думати для чого. А зараз враження таке, що всі ці протести тільки заради протестів. Не видно чітких пропозицій як покращити ситуацію. Гасла "Україна за ЄС" і т.д. нічого в цьому світі не змінять. Згоден, що і від влади нічого не дочекаєшся, але подивіться навкруги і скажіть самі собі чи готовий наш народ до Європи (для порівняння подивіться фото Європи в інтернеті), а сам факт підписання угоди цієї проблеми не вирішить.
Відповісти
"а не у Верховній Раді"
У ВР є Вітіви, Мельники, Савчуки... хтось з них щось толкове для громади зробив окрім голосних гасел на площах?! Ото таки "дУпОтати"!!!
Відповісти
Те, що ми сидимо за компами не робить нас пасивними, так само як безглузні викрики на майдані - не роблять студентів активними. Кожен займає свою нішу. Якшо ви вважаєте, що "активно" берете участь у вирішенні долі держави - співчуваю.
Відповісти
Ми хоч щось робимо!Ці мітинги вселяють у людей надію, що нарешті і в нас є шанс жити нормально! Про це говорить кількість людей на майдані, яка з кожним днем збільшується! Всі розуміють, що одразу краще не буде... та все ж... У кожного свої погляди, може і зараз декому живеться добре, я за них тільки рада, але не хочу, щоб мої майбутні діти жили у такій беззаконній державі!
Відповісти
Ого,як дівчата кричать:)Це кричать майбутні європейські повії,прибиральниці,посудомийки і доглядальниці(в решті як і зараз наших дівчат на такі тільки посади в ЄС і беруть).Краще в своїй країні бути жінкою,ніж там людиною "другого сорту" без полу і племені:)Подумайте!!!
Відповісти
А про лікарів, докторів наук, журналістів, програмістів Ви не чули? Вони теж іноді жінками виявляються. Якщо Ваші сусідки - на правах "другого сорту" і "без полу" - їм можна тільки поспівчувати!А чи поспівчуваєте Ви Жінці, зарплата у якої в своїй країні 1100 грн. і жодних перспектив?
Відповісти
Вам надо быстрее копать! -Начальник, пиздеть - не мешки таскать!!!

Ви явно не мішки тягаєте.
Відповісти
для чого ті всі фотки викидати в нет?
Відповісти
Добре за рахунок батьків, бабусь і дідусів, які знають, що таке ПРАЦЯ, навчання прогулювати? А ці "ходоки", що у своєму житті вміють робити? Правильно "Андрій" написав - іншого в Європі нашим людям і не світить, там свого безробіття і по більше нашого вистачає, а вони вуха розвісили, волають на кожному розі! Тільки те і вміють і пити в ночніх клубах! І це майбутнє України?:) Як були стадом, так і залишитеся, а ті хто в "перших" рядах, добре на вас зароблять! Не вірите? Запитайте свідків 2004-го року!:) Жалко вас!:(
Відповісти
от якраз свідків 2004 року там і немає, вони вже раз бігали по майдану, навчились на своїх помилках, тепер тихенько сидять та чекають наступних виборів і 500 грн.))))
а там молодняк, життя не бачів, розуму не здобув, в казки ще вірить, ну нічого, це теж пройде :-)
Відповісти
а краще як ви сидіти вдома і вже ні у що не вірити???!!!
Відповісти
Вірять в Бога, а все решта від лукавого
Відповісти
тільки що повернувся з майдану.
що сказати - одна школота, навіть не студенти.
на рахунок сидіти вдома. а що, рейтинг бондарю, гузю, козюрі, пащенку піднімати?!
так він і підйомним краном не підніметься :-)

а якщо серйозно, то навіщо нам кудись ходити, до когось проситись? яка різниця, де нас не чекають, чи в європі, чи в росії, ми для них розмінна монета.
ми жебраки?
треба в україні жити за європейськими нормами і стандартами. а для цього не хороводи водити, а міняти владу, не обирати що небудь, не продаватись за 100-500 грн, і європа сама прийде до вас.
Відповісти
якщо обирати між двох зол менше, то однозначно - європа! бо росія нас тільки знищить! а вибирати треба вже! от і правильно молодь робить!
Відповісти
Доброго вечора, шановні! Надіюсь нікому не погіршу його своїм коментарем, насамперед до тих, хто тут вже залишив свою відмітку. А також маю надію, що хоч хтось дочитає цей текст до кінця і до нього дійде мій меседж.
Не буду говорити, що довго думав чи писати це все, бо не впевнений, що противники мої, противники моєї думки зрозуміють. Але все ж:

1) Оскільки залишаю коментар під такою темою, то хочу сказати, що всі говорять: "аби прогуляти пари", "не хочуть вчитись, дурні вівці" і т.д. ЛЮДИ, ви хоч знаєте скільки студенти пропускають пар незалежно від страйків/мітингів/_/маршів??? Але ніколи і ніхто навіть не пискнув про прогули, а тут 2-3 дня (дозволених прогулів, заради ідеї (неважливо чи ви її поділяєте)) називають всесвітнім отупінням!

2) Шановний Андрій і особи, які поділяють його думку, або вважають навпаки, ви вже визначтеся чи ви вважаєте, що наші юнаки/дівчата: "повії, прибиральниці, доглядальниці, чорноробочі",,,,або ж,,,,,"Європа забирає розумних юнаків і дівчат собі, ІТ-шників, інженерів, спеціалістів інших спеціальностей"!!! Чи можливо це ваша особиста травма? Тоді мені вас дуже жаль.

3) Можливо ви забули що таке свідомість, але це насамперед психічний стан, а він може бути різним у кожної людини, так що говорячи про "несвідомість" на майдані, подумайте про свою "свідомість" на роботі (звичайно ж стабільній, високооплачуваній і престижній).

4) Наостанок, звертаюся до людей середніх років, зрозумійте, що студенти були, є і будуть найактивнішими членами нашого суспільства, не завжди виваженими та мудрими, але не такими озлобленими та "навченими" життям як ви!

Дякую всім студентам, які за власною волею, з надією поліпшити нашу Україну вийшли сьогодні на загальноукраїнський студентський страйк. Робіть так, як вважаєте за потрібне, бо в цій країні вам жити!

p.s. Я спеціально оминув тему асоціації, оскільки це суб'єктивний вибір кожного.

p.p.s. Для прихильників Росії та МС хочу дати невеличку підказку: не лякайте нас гей-лесбі-шлюбами, щоб це відбулося у нас в країні, для цього потрібен закон в ВР або ж референдум (якщо бажаєте) кожної країни окремо, незалежно від асоціації/членства в ЄС. Такого в договорі про асоціацію не написано, я його читав, на відміну від вас!

Дякую за увагу. Слава Україні!
Відповісти
Героям Слава! )))

Как для человека, ожидаемо, не сказавшего ни одного слова о том ДЛЯ ЧЕГО ПРАКТИЧЕСКИ Украине необходимо вступать или не вступать в ТС или убивать УКРАИНСКУЮ экономику, безвозмездно сдавая рынок Украины через механизм "ассоциации" с ЕС - ты написал слишком много букв.

Сегодня по ТВ русские троллили студентов на майдане в Киеве - то, что они так же как и ты не читали договора об ассоциации - это понятно, но то, что для них стало откровением отсутствие даже намёка на безвизовый режим между Украиной и ЕС - особенно позабавило.
Відповісти
Твоє "ожидаемо" виявилось не таке й очікувано, тому що я читав сам договір і можу поділитися з ним з тобою в різних його формах, якщо ти цього бажаєш.
Я й слова не сказав, що я за асоціацію з ЄС зараз, тому що це не так, але я категорично проти вступу в "супер-необхідний" для України МС. Лише захистив (в якомусь прояві) студентів, на яких налетіли "свідомі" хами.
А до россссійського телебачення мені геть ніякого діла, бо всі знають, що вони там показують і як кормлять своїх громадян.
Відповісти
Студенти не йдіть під чиїмись гаслами і не слухайте Шевчик Настю. Такі як вона тільки на чиїхось інтересах роблять собі кар’єру. Це людина Клімчука яка робить доноси на все що планують студенти.
Відповісти
Останні новини
Крим став на бік Азарова
27 листопад, 2013, 13:16
Студентський хід на підтримку євроінтеграції у Луцьку. ФОТО
27 листопад, 2013, 12:48