У Луцьку триває ремонт аварійних доріг

У Луцьку триває ремонт аварійних доріг
В обласному центрі Волині розпочали ремонт аварійних ділянок доріг, де утворилося за зиму найбільше ям і вибоїн. Роботи виконують чотири бригади за температури повітря вдень до семи градусів морозу.

У пріоритеті — магістральні вулиці й проспекти, де курсує громадський транспорт, повідомили в міській раді Луцька. Через сприятливі погодні умови 29 січня автошляхи латали на вулицях Львівській, Ківерцівській і на проспекті Відродження.

Вибоїни на проблемних ділянках, зазначили в міській раді, латають методом холодного асфальтування: при опадах роботи не виконують.

"Це багатокомпонентний матеріал, який містить дрібнозернистий щебінь, органічні кислоти, пластифікатори, полімери. Набування міцності відбувається в результаті випаровування вуглеводнів при контакті з повітрям, шляхом хімічної реакції", — додали в міськради.

Холодний асфальтобетон та ремонтну карту попередньо розігрівають та ущільнюють за допомогою дорожніх "котів" або вібраційних плит. Одна бригада вдень латає до 30 кубометрів дорожнього полотна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.