Волинянин не пішов до війська бо був у запої і отримав термін за ґратами

Волинянин не пішов до війська бо був у запої і отримав термін за ґратами
Ківерцівський районний суд на Волині ухвалив рішення про позбавлення воді строком на 3 роки жителя села Розничі на Маневиччині, якого визнали винним в ухиленні від призову.

Зі слів обвинуваченого, він не пішов служити, бо "перебував у періоді безперервного пияцтва", йдеться у вироку суду, - пише Суспільне.

З матеріалів судової справи стало відомо, що у вересні 2023-го волинянин пройшов військово-лікарську комісію, яка визнала його придатним до служби. За декілька днів після отримання повістки чоловік мав з'явитися у пункт збору, але не прийшов.

У суді чоловік розповів, що окрім проблем з алкоголем, він не бажає служити у війську, бо "не розуміє, що має робити в лавах ЗСУ".

"Обвинувачений протягом усього часу розгляду справи, висловлював чітку позицію щодо не бажання виконувати обов`язок, передбачений Конституцією", — зазначили у вироку.

Рішення суду про позбавлення волі чоловік має право оскаржити у 30-денний період.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То напишіть чому не вручають повістки синам,зятям депутатів ??? В кожному місті є депутати ,сини їх на війні??чому про це ніхто не пише,?? Чи думають що люди сліпі???
Відповісти