Вечірній Євромайдан у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

Вечірній Євромайдан у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
Вечір 29 листопала на луцькому Євромайдані завершився концертом, на якому музиканти закликали учасників протесту не здаватися і вимагати євроінтеграції.

Впродовж вечора на сцені виступили луцькі гурти Четвертий Вимір, Golev, Jackson_Crack, NeverEnD,Аромотерапія, колектив барабанщиків Garage Drum Show, а також рівненський гурт Ot Vinta.

Вокаліст і барабанщик гурту Golev ще зовсім юні, але переконують, що розуміють важливість підписання Угоди про асоціацію з ЄС. До того ж, їхня матір Олена Голєва очолює на Волині осередок Європейської партії України.

«Я не здивувався. Я знав, що Янукович зрадить. Думаю, він відволікає нас від того, що готується підписати серйозний договір з Китаєм. Це буде дуже страшна згода. Тобто китайці будуть громадянами України. І на майбутніх президентських виборах вони мільйонами за нього будуть голосувати», – висловився лідер Ot Vinta Юрій Журавель.

«Зараз в Польщі вчиться моя донька. І вона вже п’ятий день стоїть під посольством у Варшаві і пікетує разом з іншими», – додав він.

ЧИТАТИ ВСІ НОВИНИ ПРО ЄВРОМАЙДАН У ЛУЦЬКУ


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і більше не передбачається... в межах похибки.
Відповісти
Останні новини
Вечірній Євромайдан у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
30 листопад, 2013, 12:55