Військові з Волині шукають своїх собак, яких перед службою лишили знайомим

Військові з Волині шукають своїх собак, яких перед службою лишили знайомим
Родина військових з Устилуга розшукує своїх собак породи алабай – хлопчика і дівчинку. Перед початком служби подружжя віддало їх на перетримку знайомим у Шацьк. Ті не змогли впоратися з великими собаками, тому передали їх чоловіку із Сомина. А той через півроку віддав комусь, не пам’ятає кому, бо був напідпитку.

Такою є коротка історія митарств алабаїв Миросі та Мирона, яку розповів їхній господар, військовослужбовець Роман. Коли родина повернулася зі служби, то зрозуміли, що їхні собаки безслідно зникли, - пише ВСН.

Намагання хоч щось випитати у чоловіка, який віддав алабаїв, нічого не дало. Тож подружжя вирішило шукати своїх домашніх улюбленців через соцмережі.

«Фейсбук – сила. Собачки не маленькі, їх у хату не сховаєш. Десь вони повинні знайтися», - каже господар алабаїв.

І це дало свої результати. Мирона вдалося відшукати у Локачинській громаді.

«Відзвонився чоловік із Локачинського району. Розповів, що собака йшов по селу зі шматком цепа на шиї. Тепер він у нього, то ми сьогодні ввечері їдемо його забирати», - розповів пан Роман.

Як припускає військовий, оскільки чоловік із Сомина казав, що віддавав собак у одні руки, то, скоріше за все, дівчинка Мирося теж перебуває у Локачинській громаді.

«Їх прив’язали, а таких собак не можна прив’язувати на ланцюг. Вони стають дуже агресивні. У нас вони були дуже добрі. Дітей дуже любили. Хоч вони величезні і страшно виглядають, але вони дуже добрі», - каже пан Роман.

Тож військовий просить усіх, кому відомо, де може перебувати Мирося, повідомити йому. Родина дуже сумує за своїми домашніми улюбленцями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.