Рідним Героїв з 14-ої ОМБр вручили їхні посмерті нагороди: серед них – 12 воїнів із Ковельської громади

Рідним Героїв з 14-ої ОМБр вручили їхні посмерті нагороди: серед них – 12 воїнів із Ковельської громади
Відзнаки «Князівський хрест Героя «Навіки в строю» рідним та близьким загиблих військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого вчора, 12 березня, в Палаці учнівської молоді Ковеля вручив заступник командира бригади, підполковник Василь Лапчук.

Про це повідомив Ковельський міський голова Ігор Чайка.

"Зворушлива і водночас болісна подія зібрала, на жаль, повний зал людей – жителів Ковельського району, які прийшли отримати посмертні військові відзнаки своїх близьких. Батьки, матері, сестри і брати, дружини, діти зі сльозами піднімалися на сцену", - йдеться в повідомленні.

Серед загиблих бійців 14 ОМБР – 12 Захисників із Ковельської територіальної громади. Ціною власного життя вони виконали бойові завдання та зупинили наступ ворога.

"Завдяки їхній сміливості, їхньому подвигу ми живемо на своїй рідній землі. Пам’ятаємо і шануємо кожного Героя, який поліг у страшній війні з російським агресором. Ковельська громада та Ковельська міська рада завжди підтримуватиме їхні сім’ї, адже подвиг українських бійців неоціненний. Слава Героям!" - зазначив Ігор Чайка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.