У Луцьку вимагають відставки Януковича, Азарова і Клімчука

У Луцьку вимагають відставки Януковича, Азарова і Клімчука
Народне віче у Луцьку поставило вимогу відставки президента України Віктора Януковича, Кабінету Міністрів. а також голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука.

Відповідне звернення підтримали тисячі лучан 1 грудня на Театральному майдані Луцька.

Текст звернення зачитав зі сцени член координаційного комітету Луцького євро майдану Володимир Пащенко.

«Звертаємося «Януковича – у відставку, уряд Азарова – у відставку. Вимагаємо відставки голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука, як ставленика Януковича на Волині, зусиллями якого була зірвана позачергова сесія Волинської облради 28 листопада з вимогою підписання асоціації з ЄС та відставки уряду Азарова. Борис Клімчук несе персональну відповідальність за обман волинян у євроінтеграційних намірах президента та Партії регіонів, а також фракції цієї партії і групи «Нова Волинь» у Волинській обласній раді. Адже сам він стояв на Київському майдані у присутності громади та священників і говорив про відсутність будь-яких сумнівів щодо того, що Україна має бути в Європі.

Політик і керівник, який обманює волинську громаду, не має права перебувати на керівній посаді, очолюючи облдержадміністрацію.

Вимагаємо розпуску Волинської обласної ради як такої, що абсолютно не відображає інтересів мешканців краю, складається з «тушок», які зрадили виборців і перейшли на бік Партії регіонів. Саме депутати, орієнтовані на Януковича, не прибули на позачергову сесію Волинської облради 28 листопада, зірвавши її та закликати Президента відправити у відставку уряд Азарова. У зв’язку із зрадницькою позицією провладної більшості у Волинській облраді ми вимагаємо її розпуску як неефективного і недієздатного органу, який сьогодні представляє інтереси не волинян, а Януковича і Партії регіонів.

Вимагаємо розпуску громадської ради при голові ОДА як придворної структури, яка підтримала курс Януковича не непідписання Угоди з ЄС. Діяльність цього органу свідчить, що її основні функції зводяться не до представництва інтересів волинян, а до благословення курсу Януковича та його намісників на Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бондара у губернатори!!!
Відповісти
чкіст?
Відповісти
Бондар....? ті самі "граблі" (((((
Відповісти
Так дівіться хто у "перших" рядах!:)))
Відповісти
Луцьк. Прийдіть сьогодні на стадіон на 17,00. Заплатіть тих пару грн за квиток і скандуйте на всю Україну гасла типу "Банду Геть".
Відповісти
А до чого це у футболі? Савчук наказ дав?:)
Відповісти
так до футболу не треба привязуваи політики. просто виграйте. Думаю співати гімн набагато приємніше, ніж згадувати те, що наболіло.
Відповісти
Бондара і Шибу нафіг....повилазили герої
Відповісти
Соромно за луцьких горе-політиканів. І на майдан не йду через них. Мені соромно стояти в натовпі, коли зі сцени патякають волинські недоподітики!! Це ж соромітництво, всі у кого недореалізовані завищені амбіції , всі приперлись.
Відповісти
Біля Адміністрації президента на Банковій з боку Інститутської немає жодного опозиційного політика. Застусували сльозогінний газ.
Про це повідомляє кореспондент "Української правди".
Частина молодиків із масками на обличчі запалюють фаєри, кидають монети, цеглину. Петра Порошенка, який намагався заспокоїти, штовхали і не давали слово. Провокатори штурмують "Беркут". Правоохоронці нічого не роблять.
З політиками намагалися зв'язатися через прес-службу і соцмережі. Але ніхто так і не з'явився.
http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/1/7004023/

Опозиціонери у Москві та Мінську завжди отримували палицєю "по горбу" і сиділи у буцигарні, а чим пожертвували Тягнибоки, Яйценюки, Клички, Гузі...???!!!
Відповісти
Пам"ятайте, що кожен волинян, який на виборах проголосував за ПР, КПУ, а також за тих депутатів, які голосували за призначення уряду Януковича, а до них належать Єремєєв, Івахів та Мартиняк ВИ також винні у побитті молоді на Майдані. Адже саме завдяки ВАМ в уряді керують ті хто давав наказ бити мирних українців!
Ви, за 200 грн продали майбутнє своїх дітей! Ганьба Вам!
Відповісти
А ви вочевидь винні в тому, що опозиціонерів Юля обікрала Україну! Будете на пару з нею кошти повертати чи як? Ви ж певно за неї голосували?
Відповісти
Насамперед хочу сказати, що за Юлю я ніколи не голосував і це легко побачити у моїх публікаціязх на VP! По-друге, якщо Юля обікрала опозиціонерів, то це її проблеми і їх) Не буду адвокатом Юлі, але заради справедливості скажу, за роки свого правління вона не ввійшла в жоден рейтинг мільйонерів, а Янукович і його деякі прихвосні-олігархи, в тому числі і деякі наші депутати, за роки правління Януковича позаробляли сотні мільйонів доларів. Подивіться інформацію Forbs
Відповісти
Революции придумывают мечтатели, совершают романтики, а результатами пользуются мерзавцы. К сожалению эту аксиому никто не отменял :( Думаете если сегодня свергнут Климчука завтра утром все будет хорошо? Печально... Романтики опять приведут к власти очередных мерзавцев, которые будут думать только о своем кармане...Неужели Вы этого не видите? :(
Відповісти
Клімчука геть я не прихильник Регіонів ну що ж він поганого зробив волинянам а ?? Нормальний Голова!!
Відповісти
Ага а штаб банада і іже з ними стоять для того, щоб у разі відставки клімчуказапропонувати це місце молодим та активним. Чи свою ду.. Намагаються черговий раз запхати в тепле крісло?!!
Відповісти
Клімчука на Вили, Ганьба , всі під обласну раду на мітинг виносити продажну адміністрацію і її співробітників
Відповісти
Клімчуку копняка і в Росію.
Відповісти
Останні новини
Відео штурму мерії Києва
01 грудень, 2013, 15:12
У Луцьку вимагають відставки Януковича, Азарова і Клімчука
01 грудень, 2013, 15:06