Харків атакували «шахеди», які вразили житлові будинки: є загиблі

Харків атакували «шахеди», які вразили житлові будинки: є загиблі
У Харкові четверо людей загинули на місці подвійної атаки ворожих ударних безпілотників. Серед них – троє працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, які ліквідовували наслідки першого влучання "шахедів" у цивільну забудову.

Відомо медичну допомогу надали 12 постраждалим. Пошкоджена також спецтехніка, пише LB.ua.

Влучання зафіксовані в Новобаварському районі, Слобідському, Салтівському районах міста. Серед 12 поранених троє у важкому стані, п'ятеро – в середньому.

У Новобаварському районі пошкоджений багатоквартирний житловий будинок. Саме там росіяни вдарили повторно, внаслідок чого загинули троє рятувальників, які прибули на виклик, а шестеро людей були поранені.

Окрім цього удару, внаслідок потрапляння ворожого дрона у інший 14-поверховий будинок частково зруйновано балкони верхніх поверхів, пошкоджено скління та конструктивні елементи. Загинула 69-річна жінка.

За словами мера міста Ігоря Терехова, ще в одному місці влучання у приватному секторі попередньо повідомляють про одного загиблого.

Загалом є інформація про три "прильоти", усі по житлових будинках. На місці одного з них розпочалася пожежа, на іншому стався обвал плит споруди. Всюди працюють екстрені та комунальні служби. У місті можливі перебої зі світлом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.