На Волині 12 поліцейських офіцерів громади отримали службові автівки. ФОТО

На Волині 12 поліцейських офіцерів громади отримали службові автівки. ФОТО
Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко разом з очільником Головного управління Нацполіції у Волинській області Юрієм Крошко вручили ключі від новеньких службових авто 12-ом новоспеченим поліцейським офіцерам громад.

Про це йдеться на сторінці Волинської ОВА.

Нові автівки отримають офіцери Олицької, Колківської, Берестечківської, Заболотівської, Сереховичівської, Литовезької, Володимирської, Локачинської, Павлівської, Турійської, Камінь-Каширської та Сошичненської громад.

Машини придбані за кошти органів місцевого самоврядування. Водночас поліція провела відбір й навчання офіцерів, надала необхідні спецзасоби та забезпечує їх заробітною платою.

Юрій Погуляйко зазначив, що швидке реагування на небезпечні події та кримінальні порушення – це першочергове завдання поліції. А поліцейські офіцери, які служать та живуть на територіях своїх громад можуть ефективніше реагувати на кожне звернення й надавати кваліфіковану допомогу волинянам, якщо забезпечені сучасними автомобілями.

Відтак, на Волині уже працює 61 поліцейський офіцер у 44 громадах. Усі вони мають службові автомобілі та усі необхідні речі для виконання обов’язків. Також віднині в області функціонує 49 поліцейських станцій.

Варто додати, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізують в області з 2019 року. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працює на цій території, але й живе там.

До обов’язків офіцерів громад належить: патрулювання, бесіди з учнями в школах, встановлення адміністративного нагляду за раніше судимим особами, реагування на заяви та повідомлення громадян, здійснення контролю за дотриманням правил дорожнього руху тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А слабо щоб новоспечені поїздили на старих Нивах чи то тільки нашим військовим така повага давати Ниви? Цікаво скільки часу новоспечені поїздять, побьють за місяць тож не шкода тільки на ЗСУ зась.
Відповісти
А чому не вручили повістки?Скільки знаю поліцейських,які мають УБД і в40років сидять вдома пенсію отримують,або на заробітках в Польщі!
Відповісти
Останні новини
На Волині 12 поліцейських офіцерів громади отримали службові автівки. ФОТО
12 квітень, 02:17