Євробачення-2024: коли у фіналі виступить Україна

Євробачення-2024: коли у фіналі виступить Україна
Вже завтра, 11 травня, українські представниці, дует alyona alyona та Jerry Heil, боротимуться за музичну першість у грандфіналі конкурсу "Євробачення-2024".

Так, виконавиці на Malmo Arena виступлять другими. Таке рішення організатори ухвалили після того, як українські представниці під час жеребкування після першого півфіналу витягли картку з написом "Вибір продюсера". Таким чином, саме продюсер надав Україні право виступити другими на головній сцені "Євробачення-2024", передає ТСН.

Таким "вибором продюсера" була незадоволена українська режисерка-постановниця цьогорічного номеру дуету alyona alyona та Jerry Heil. Зокрема, Таню Муіньо назвала друге місце виступу "смертельною позицією" та у своєму фотоблогу з іронією написала "дуже чудово з боку команди "Євробачення". До слова, така реакція була викликана спостереженнями, що виступ під номером "два" на "Євробаченні" не дуже вигідний з телевізійної точки зору. Зрештою, лише одна країна за останні 15 років, яка виступала під цим номером, змогла опинитися в десятці лідерів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.