У всіх ТЦК та СП працює електронна черга

У всіх ТЦК та СП працює електронна черга
Міністерство оборони спільно з Командуванням Сухопутних військ запустили електронну чергу до ТЦК та СП для оновлення даних.

Сервіс вже працює у всіх ТЦК та СП України в тестовому режимі, - повідомляють у міністерстві.

«Ми почули звернення наших громадян та побачили запит на створення послуги електронної черги. Тому ми досить оперативно розгорнули цю послугу і для ТЦК та СП. Відтепер не треба стояти в черзі для виконання свого законного обов’язку, достатньо записатися онлайн та прийти на визначений час», – відзначила заступниця Міністра оборони Катерина Черногоренко.

​Швидко розгорнути електронний запис на прийом до ТЦК та СП вдалося завдяки співпраці з компанією QLogic, що має досвід створення еЧерги для ЦНАПів.

​Для запису до еЧерги потрібно обрати ТЦК та СП, в якому ви стоїте на обліку, ввести персональні дані для запису, підтвердити номер телефону та отримати повідомлення з датою та часом запису.

Записатися на прийом до ТЦК та СП для оновлення даних можна за ПОСИЛАННЯМ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Свого обов'язку? А влада грьобана дотримується свого обов'язку? Нехай всі СБУшніки, прокурорчикі, поліціянти, мажорчикі, сама ж влада шурує і т.д., і т.п. ідуть воювати, а не прості чоловіки. Або мужлани, які з інших областей поприїжджали. Чому вони не захищають свої ж областя, де не спокійно?
Відповісти
В Луцькому міському ТЦК електрона черга не працює,по їх словах "Немає обладнання"
Відповісти