Янукович чекав від Клімчука більшої жорсткості, - екс-губернатор

Янукович чекав від Клімчука більшої жорсткості, - екс-губернатор
Волинський опозиціонер Володимир Бондар відзначив, що Олександр Башкаленко може бути «більш жорстким» головою облдержадміністрації, ніж Борис Клімчук.

Про це він розповів в коментарі ВолиньPost у четвер, 6 лютого.

«Я думаю, пан Янукович чекав від Клімчука більшого, зокрема загострення ситуації. Але Клімчук в цій ситуації прийняв інше рішення, і це рішення, яке дозволило не допустити жорсткий сценарій розв’язання подій», - сказав Бондар.

Він розповів, що рішення Бориса Клімчука написати заяву про відставку дозволило не допустити кровопролиття на Волині. Натомість від нового голови ОДА Олександра Башкаленка опозиціонер очікує посилення тиску на євромайданівців. «Я думаю, Янукович буде очікувати від Башкаленка інших підходів», - переконаний він.

На думку екс-губернатора Бондара, причиною звільнення Клімчука було те, що він пішов на поступки протестувальникам.

«Якщо ви звернете увагу, в багатьох областях пройшли рокіровки, а в нас просто змінили керівника. Мені здається, що ці події відбулися після написання заяви головою адміністрації та головою облради», - мовив він.

Нагадаємо, в середу, 5 лютого, Віктор Янукович звільнив губернатора Волині Бориса Клімчука та призначив на його місце Олександра Башкаленка. Також він видав указ про звільнення начальника СБУ у Волинській області Володимира Мельниковича. Його замінив Юрій Гетал.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Янукович чекав від Клімчука більшої жорсткості, - екс-губернатор
06 лютий, 2014, 10:33