Гроші постраждалим від обвалу дають і мер, і губернатор, і ймовірний кандидат в нардепи

Гроші постраждалим від обвалу дають і мер, і губернатор, і ймовірний кандидат в нардепи
Луцький міський голова Микола Романюк заявив, що постраждалим під час обвалу будинку виділять нові квартири – чотири трикімнатних і чотири двокімнатних.

«За кошти міського бюджету буде придбано чотири трикімнатні квартири, з обласного бюджету буде закуплено ще чотири двохкімнатні квартири», - повідомив Луцький міський голова Микола Романюк.

Нагадаємо, під час обвалу несучих конструкцій між першим і другим під’їздами п’ятиповерхового будинку на вулиці Рівненській,109 у Луцьку зруйнувалося 8 квартир. Також загинуло двоє літніх чоловіків.

Міський голова уже мав розмову з головою наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» Віктором Чорнухою, який пообіцяв уже через 2-3 тижні здати квартири в експлуатацію і потерпілі зможуть заселитися у них, - йдеться у повідомленні мерії.

Міська влада допоможе постраждалим придбати нові меблі, - обіцяють у мерії.

Як повідомлялося раніше, Микола Романюк прийняв рішення виділити мешканцям постраждалих квартир по 10 тисяч гривень матеріальної допомоги. Ці кошти будуть виплачені людям у понеділок.

Романюк пообіцяв, що це лише перша частина допомоги.
Разом з тим, перший заступник мера Луцька Святослав Кравчук повідомив Волинським новинам, що усім постраждалим родинам уже виділили по 5 тисяч гривень.

«Обласна державна адміністрація виділила по 5 тисяч гривень, плюс фонд Ігоря Палиці родинам, члени яких загинули, виділив додатково ще по 10 тисяч гривень на ритуальні послуги», - сказав Кравчук.

У повідомленні облдержадміністрації йдеться також, що "наразі усім постраждалим родинам видається по 5 тисяч гривень допомоги від обласної організації Партії Регіонів та благодійного фонду «Рідна Волинь».

«Людей поселили в готелі, їх там харчують і забезпечують медичною допомогою. В принципі, ті, хто мають рідних і близьких і не захотіли жити в готелі, поїхали до них. Сьогодні людям дали можливість зайти до квартир і взяти необхідні речі, щоб можна було жити в готелі», - сказав Кравчук.

На питання, коли людям дадуть нове житло, перший заступник міського голови відповів: «Я думаю, що за 10-15 днів».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Готовий виділити 100 гривень потерпілим. Запишіть і мене в благодійники, га?
Відповісти
Гроші дають? От дадуть, тоді напишете.
Відповісти
Кому війна а кому мать рідна. Вже є потенційні кандидати. Та вони зі шпальт волинських газет не сходять.Ведеш успішно бізнес веди його, а ні бізнес лише прикриття -потрібні свої люди у владі. І возить Климчук за собою потенційних кандидатів із валізою грошей.
Відповісти
Останні новини
Гроші постраждалим від обвалу дають і мер, і губернатор, і ймовірний кандидат в нардепи
10 червень, 2012, 21:33