Охоронці з Волині билися і стріляли за гроші і медалі. ФОТО

Охоронці з Волині билися і стріляли за гроші і медалі. ФОТО
Переможцем у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «Кращий за професією 2012 року» стала команда служби охорони при УМВС України у Волинській області.

Про це повідомляє УМВС у Волинській області.

Фінальний конкурс серед працівників спеціальних підрозділів груп затримання ДСО проходив упродовж тижня на базі Рівненського вищого професійного училища Департаменту Державної служби охорони при МВС України.

З-поміж 28 команд комісія з представників Департаменту та Рівненського училища обирали кращий наряд серед груп затримання та кращих молодших інспекторів та міліціонерів-водіїв в особистій першості.

Молодші інспектори показували майстерність на ввідних завданнях та діях у нестандартних екстремальних ситуаціях, а водії доводили свій професіоналізм у швидкісному маневруванні на службових автомобілях із використанням таких фігур, як коло, бойовий розворот, колія, змійка, заїзд на стоянку, тунельні ворота.



За інформацією газети «Рівне-Вечірнє», друге місце в індивідуальній першості серед міліціонерів-водіїв посів молодший сержант міліції Дмитро Троць з ВДСО при УМВС України у Волинській області.

А перше місце в індивідуальній першості серед молодших інспекторів посів сержант міліції Ігор Герба з ВДСО при УМВС України у Волинській області.

Переможцем у Всеукраїнському конкурсі у напруженій боротьбі стала команда ВДСО при УМВС України у Волинській області.

Кубки, дипломи та грошові премії переможцям вручив генерал-майор міліції Анатолій Назаренко.

Нагадаємо, волинська команда тримає першість другій рік поспіль, а протягом останніх семи років піднялася на верхню сходинку п’єдесталу третій раз. У 2007 році волиняни зайняли перше місце в такому конкурсі і представляла нашу державу на міжнародних змаганнях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Охоронці з Волині билися і стріляли за гроші і медалі. ФОТО
18 вересень, 2012, 11:11