Котів, на яких «переписали хату», розкуповують у Львові

Котів, на яких «переписали хату», розкуповують у Львові
Після серпневого скандалу з білбордом у Дніпродзержинську, на якому було зображено бабусю з котом із написом «Дізналася, що внук голосував за Регіони - переписала хату на кота», у Львові значно зріс попит на котів у сувенірних крамницях.

Про це 18 вересня пише «Газета.ua».

Нагадаємо, скандал із котом сколихнув інтернет-простір у серпні 2012 року.

«Туристи стали частіше просити у нас котів у різних конфігураціях. Ми й без того продаємо багато, але тепер почали закуповувати більші партії. Особливо охоче купують кухлі з зображеннями котів. Магніти на холодильник - це найпоширеніший сувенір. Продаємо тайстри з вушками і котячими вусиками. Є коти навіть на кульчиках - кілька десятків варіантів, -розповідає продавець однієї з крамниць 24-річна Наталя.

На вітрині однієї з крамниць журналісти видання знайшли вилитого з металу кота, який читає книгу, поважно закинувши лапу на лапу. Поруч написана від руки табличка: «Кіт, на якого бабуся переписала квартиру».

«Сподіваємося швидше продати. Людям такі написи дуже настрій підіймають», - ділиться молода продавчиня.

У більшості крамниць фотографувати крам забороняють. Але котів тут шукати далеко не треба. Керамічні картини із зображенням котів висять при вході. Більшість львівських сувенірних котів - інтелігенти, які насолоджуються життям. Тепер до них долучаються коти у військовій амуніції - кептариках і з вудками в лапах, напоготові змагатися за свою рибу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Котів, на яких «переписали хату», розкуповують у Львові
18 вересень, 2012, 11:42