Як на Волині спробували підірвати будинок єгерів. ВІДЕО.

Як на Волині спробували підірвати будинок єгерів. ВІДЕО.
У волинському селі Котів невідомі намагалися висадити в повітря будинок єгерів за допомогою пляшки із запалювальною сумішшю.

Про це йдеться у сюжеті НТН.

Внаслідок вибуху повилітали шибки та сталася пожежа. На думку місцевих, то справа рук браконьєрів. Кіптяву та масні плями, що залишив по собі так званий «коктейль Молотова», подружжя єгерів затирало вапном два дні. Стіни косметичному ремонтові піддалися, а над вікном ще треба попрацювати. Інцидент стався о четвертій ранку.

Єгер Звірівського мисливського господарства Орислава Бандура розповіла: «Як бабахне і все - тишина мертва. Чоловік надвір, я - у вікно, правда, не виходила, бензин кругом смердить, і в хаті, і на вулиці. Чорне все було. Пляшка і тут фітиль лежав - тряпочка така. Вона не догоріла, хоча мала. Певно, щось їй не дало…».

«Ситуації різні бувають: і затримання, і що тільки. Знімаємо так само петлі, зрізаємо по лісі вишки. Я думаю, що з приводу цього таке і сталося. От конфлікт з оленем був, то мого напарника побили. Я був біля підводи, а він відійшов. Напали і побили», - каже єгер Звірівського мисливського господарства Валерій Бандура.

На такі факти, кажуть у мисливському господарстві, правоохоронці реагують, але не надто жваво. Лише цьогоріч волинських лісничих кривдили чотири рази. Та притягнути лиходіїв до серйозної відповідальності стражам порядку не вдавалося.

Директор Звірівського мисливського господарства Андрій Шпорук повідав: « Є такі випадки, що попадають у правоохоронні органи протоколи і там вони залишаються без розгляду. Доля лісопорушників незрозуміла, де вони пропали. От так само, як з тим оленем. Забрав за місяць свого карабіна і за трохи після того, як побив єгеря, знову був замічений на браконьєрці. Тільки других угідь…».

Одначе ситуація з підпалом садиби, стверджують у міліції, куди серйозніша. На місці подій кілька годин працювала слідчо-оперативна група.

«Було проведено огляд місця події, зібрано рештки цієї речовини. Зараз призначено ряд експертиз. Збираються матеріали, проводиться дослідча перевірка. Зрештою, за результатом експертиз, і буде прийняте рішення про порушення кримінальної справи», - каже Оксана Блищик, керівник сектору УМВС України у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як на Волині спробували підірвати будинок єгерів. ВІДЕО.
27 вересень, 2012, 16:17