Луцький мер хоче вивішувати списки тих, хто не платить за тепло

Луцький мер хоче вивішувати списки тих, хто не платить за тепло
Населення міста Луцька заборгувало ДКП «Луцьктепло» 34 мільйони гривень за теплопостачання.

Про це 23 жовтня під час оперативної наради в міського голови заявив виконувач обов'язків голови підприємства Дмитро Дубняк.

За його словами, найбільше всього боргують лучани. Але серед боржників є і підприємства та установи. Наприклад, за борги у розмірі 840 тисяч гривень відключили корпус Луцького національного технічного університету.

Як зазначив міський голова Микола Романюк, кілька місяців тому провели аналіз, який показав, що серед лучан найкраще платять пенсіонери. А люди, які отримують зарплату, платять гірше, повідомив міський голова.

Романюк сказав, що хоче відновити практику вивішування списків боржників публічно. Романюк зазначив, що це заборонено законом, але міська рада готова судитися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І добре, що не боргують. Як боржників за тепло (в сміхотворних сумах) - то вивішуй списки, а як держава боргує - так то тихенько, щоб ніхто не чув :(
Мало нам наша ж держава боргує? В рік незалежності - мільярди вкладень з Ощадбанку, в панування Кучми - мільярди через трасти, в панування Ющенка - мільярди через простий продаж підприємств, зараз - через розпродаж нашої землі. І тій державі все мало? Хай захлинеться! Ані копійки більше не віддам!
Відповісти
Радий бачити такі списки, які виставлялись на вулицях Луцька всередині 90-х. Памятаю, що їх "очоювали" багаті люди (з певних етичних міркувань не хочу називати), підприємці, народно-заслужено-перезаслужені артисти, різного роду діячі - від мистецтв (відомий скрипаль) до політики, високопосадовець з "Волиньгазу" і т.п. І лише старенькі бабці з дідусями стояли на милицях на ринку з відром огірків чи полуниці, аби не бути винному нашій славній державі.
Відповісти
а можливо пан Романюк замість того, щоб викидати державні гроші на суди погасив борг за тих хто неспроможний заплатити. Чи він оттотожнив бюджет міста зі своїм власним. Судитися він готовий. За свій кошт пане мер судіться
Відповісти
Останні новини
Луцький мер хоче вивішувати списки тих, хто не платить за тепло
23 жовтень, 2012, 14:01