Волинська Держфінінспекція повернула до бюджету майже 90 мільйонів

Волинська Держфінінспекція повернула до бюджету майже 90 мільйонів
Фахівці Держфінінспекції у Волинській області у січні-вересні 2012 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів, допущених унаслідок порушень законодавства, на загальну суму 89,4 мільйонів гривень.

Про це 23 жовтня повідомляє УНН.

У вересні інспектори усунули фінансові порушення, що призвели до втрат понад 1,2 мільйона гривень.

Під час ревізії фінансово-господарської діяльності Волинської регіональної філії ДП «Центр державного земельного кадастру» перевірка виявила фінансові порушення, що призвели до втрат понад 495 тисяч гривень.

Зокрема, філія Держкомзему до актів виконаних робіт та реєстрів наданих послуг за 2011 рік не включила деякі етапи платних адміністративних послуг на загальну суму понад 483 тисяч гривень . Виконання цих робіт підтверджено у відомостях автоматизованої системи державного земельного кадастру. Проте, за бухгалтерським обліком надання послуг на цю суму не відображалось. Відтак, ревізори домоглися відображення в обліку виконання зазначених робіт та надходження оплати за фактично надані у 2011 році послуги на загальну суму понад 483 тисяч гривень.

За результатами ревізії трьох посадових осіб притягнули до адміністративної відповідальності за вчинені фінансові порушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська Держфінінспекція повернула до бюджету майже 90 мільйонів
23 жовтень, 2012, 13:46