«Мені соромно за них», - Смітюх про «босів» Партії регіонів на Волині

Депутату Волинської обласної ради та все ще голові Ковельської райдержадміністрації Івану Смітюху соромно за керівників Партії регіонів на Волині.

Про це Смітюх повідомив 31 жовтня під час веб-конференції на сайт Волиньради.

Нагадаємо, Смітюх, який програв вибори до парламенту в окрузі № 21, нещодавно написав заяву про звільнення з посади.

Таке рішення він прийняв тому, що отримав дзвінок від помічника губернатора Волині Бориса Клімчука, яка наполегливо рекомендувала йому написати заяву на звільнення за власним бажанням.

«На відміну від інших я прийшов у Партію регіонів свідомо, бо впевнений, що ця команда і Уряд на чолі з Миколою Яновичем Азаровим краще працює у 100 разів, як попередні. І думок щодо іншої партії на цей час взагалі не існує. Щодо моєї сміливості, то вона кожним моїм кроком підтверджена правдою. А я дуже поважаю правду. На відміну від багатьох», - зауважив Смітюх.

«Я вважаю, що мені запропонували звільнитися через те, як я й говорив на прес-конференції, що я - людина вільна, а не найнявся служити царю Борису Петровичу», - додав чиновник.

У відповідь на питання «Що ви думаєте про партійних босів Партії регіонів у Волинській області?», Смітюх відповів: «Мені соромно за них».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А солдафон Башкаленко рве і мече - виміщає своє зло заднім числом на керівниках, викликаючи їх по одному до себе. За 2 дні викликав десятки керівників. Як Єжов у 1937 році. Запитує, "на каво работалі на віборах?". Хапає ха грудки, крутить пальцем біля виска, погрожує і ображає. Але пізно пити боржомі. А допомагає йому його підсрачник і підкаблучник Курилюк. Цей єхидний і брехливий довгоносик ніколи не мав своєї думки, лише підакував за вищим начальством. Порожній пакет з-під кефіру в чиновницькому кріслі. Був хам на Волині - Француз, а Башкаленко переплюнув його в десяток разів. Волинь розправить плечі і буде веселішою, як позбудеться цих циніків. Ганьба!!!!!
Відповісти
Ганьба ото таким "коментаторам"!!!
Відповісти
Башкаленко самый адекватный из них
Відповісти
Оце так "агітація" по-ригіанальному! Ось так просто мєсна власть робить "Пакращення" життя свого народу . до речі , за підсумками голосування на виборах у селі Добре за партію ригіонів проголосувало 292 із 660 виборців , тобто 44,2 % ! Зрозуміло , хто голосував за ПР --- алкаші . от якщо вони протверезіють і не похмеляться --- капець сільському голові петру матвійчуку ( КАЛИТКА)!

http://zik.ua/ua/news/2012/10/28/376085
Відповісти
Ваня, перед тим як йти на вибори треба було реально зважити свої шанси... А то із за тебе чуть дебіл гузь не пройшов в Раду...
Відповісти
Цікаво, чи будуть зроблені кадрові висновки за ці вибори? Для тих хлопят, про яких говорить "з Ковлє"? І для тих, хто на щабель вище? Є хороша оказія почистити авгієві стайні від пакетів з-під кефіру. І не лише в області, а й в районах. Та й ще по дзвінку наскрізь прокуреної жінки-монстра з ОДА.
Відповісти
апарат почистити в1д шестёрок-вискочок не завадить, але не в1д тих, про кого ви пишете, а от вам би рота з милом почистити перш н1ж на когось гадост1 писати, то ще краще було б...
Відповісти
Рота з милом слід чистити ПІСЛЯ того як МЕРЗОТУ ГОВОРИТИ, а не "перш н1ж на когось гадост1 писати". Куріть менше, прокурена, або - інше.
Відповісти
Ты смотри, ему стыдно. А идти в ПР и принимать должность председателя, было не стыдно? Стыдно писать и говорить такое после выборов. Позор.
Відповісти
сижу читаю новости и думаю, не буду коментировать это болото, но язык то как чешется, что не могу БОООЛОООТТТООО, ГАВНО!!!!!!!!! Никто из коментирующих здесь, обсуждаючих кого то и в сторону этих людей косо не посмотрит, не то чтобы произнести ваши реплики вслух, хотите нормальной власти? а ф... вам! начните сначала с себя. Украина сделала из выборов посмешище, менталитет совковый надо нам поменять, а не власть и начинать каждому с себя в первую очередь, а не срать сподьешка друг на друга.
Відповісти
Да, иногда лучше промолчать.
Відповісти
Мені соромно за Башкаленка, яий досі не розмовляє українською мовою.
Відповісти
Останні новини
«Мені соромно за них», - Смітюх про «босів» Партії регіонів на Волині
31 жовтень, 2012, 15:27