Під Луцьком пікетували гіпермаркет «Епіцентр». ФОТО

Під Луцьком пікетували гіпермаркет «Епіцентр». ФОТО
Волинські свободівці пікетували будівельний гіпермаркет «Епіцентр» - таким чином ця політична сила протестує проти фальсифікацій на окрузі у Києві, де змагаються за мандат висуванець «Свободи» Андрій Іллєнко та співвласниця мережі будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» Галина Герега.

Мітинг відбувся 31 жовтня на кільцевій дорозі біля гіпермаркету «Епіцентр», що у селі Липини під Луцьком.

До магазину приїхали 12 автомобілів із представниками «Свободи» і зробили кілька кругів навколо стоянки. Вони сигналили і їхали з увімкненими фарами.

Після цього люди повиходили з автомобілів, розгорнули плакати, прапори і стали кричати в гучномовець.

На пікеті були присутні депутат Волинської обласної ради, член волинської «Свободи» Олександр Пирожик, депутат Луцької міської ради Святослав Боруцький, інші члени організації.

Як пояснив керівник прес-служби обласного осередку «Свободи» Петро Герасименко, подібні акції відбуваються по всій Україні, де є магазини мережі «Епіцентр».

«В результаті дій Гереги, зокрема її впливу на членів окружної виборчої комісії і певних дільниць, до ОВК поступили протоколи з фальшованими даними, де Герезі приписали зайві голоси.

За присутності значної кількості ЗМІ відбулося перерахування бюлетенів в одній із дільниць міста Києва. Виявилося, що Герезі написали голоси, які мали піти Іллєнку. Зрештою ОВК встановила остаточний результат, за яким Іллєнко на 192 голоси випереджує Герегу», - зазначив голова прес-служби.

Пікет тривав приблизно 30 хвилин.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цирк поїхав, а клоуни лишились!
Відповісти
Тільки я думаю, що цим хлопакам ліпше було б поїхати у Ковель і підтримати Ігоря Гузя, якого, перепрошую, "трахає" олігарх Івахів?

Чи нікому не потрібна акція під Епіцентром важливіша?

Опозиціонери, бля
Відповісти
а чому в гіперпотужного Гузя не знайшлося тих, хто його підтримує по округу? чому він має викликати "швидку допомогу"? Де мобілізація партії Батьківщина і ФРонту Змін по всьому округу? напевно вони мали б перші виступити з ініціативою! Вибачте, Батьківщина просрала вибори, бо нічого не робила.
Відповісти
до чого туту прості працівники гіпермаркету, вони просто виконують свою роботу? герега ж в Києві!
Відповісти
Молодці! Треба байкотувати WOG, Комо , Пан Курчак!
Відповісти
А коли СНУ пікетуватимуть? і більшість бюджетних закладів Луцька?
Відповісти
Толік, шо ти як маленький? Яке пікетування СНУ? Чи ти не знаєш шо Свобода отримала від Палиці 500000 грн. І тепер сидить тихенько і не рипається
Відповісти
круто. а я про це не знав. чому не поділилися?
Відповісти
поділили без тебе)
Відповісти
А яке відношення працівники та відвідувачі гіпермаркету мають до виборів в Києві? Чи не врахували представники "Свободи", що половина з тих, перед ким вони влаштували цей цирк, проголосували саме за їхню партію? Для того, щоб роботою зайнятися то депутати "катаються"!
Звертайтесь в Київ, будь ласка, безпосередньо до тієї людини, до якої є претензії!!!
Відповісти
Тій людині яка в Києві на усіх начхати. Вона будь якими методами хоче здобути собі крісло в парламенті. Ну поїздили, посигналили, повеселили людей, але шкоди великої нікому не причинили.
Відповісти
хтось з відомих сказав "будь-яка згадка про мене, навтіь погана - реклама". думаю, що ефект від цього екшену буде плюсовий для епіцентру, а не пікету.

Відповісти
Тюлені!!!
Київ дав команду, а вони як стадо баранів посунули!!!
І що це дасть???Кому Ви потрібні зі своїми прапорами?
Якщо Ви дійсно патріоти, то чого ніс у бізнес пхаєте? При чому тут Дітище того чи іншого кандидата?
Давайте закриємо ЕПІЦЕНТРИ, позвільняємо людей і будемо правильно рахувати голоси!!!Я думаю працівнки ЕПІЦЕНТРУ порвали б Вас на шматочки!
Свобода...слон і моська....дістали

Відповісти
не фукайте. спочатку ви обрали собі тушку Палицю. а тепер до ваших мізків не доходить те, що давати можливість збагачуватися злочинцеві і фальсифікатору виборів - значить підтримувати її. коли ви купуєте товари в Епіцентрі, то купуєте їх у організатора фальсифікацій. мільйонерка Герега розуміє лише тиск і загрозу втратити свої доходи. все інше вона може купити як купила вже членів комісій, а потім купить судів.
Відповісти
Герега має сидіти в тюрмі. як і всі члени ДВК і ОВК! а перед тим як тут писати ви б краще самі приїхали і подивилися як ставляться до таких акцій звичайні люди. а ставляться вони цілком позитивно і з розумінням.
Відповісти
тут є нюанс. лучани мають розуміти: купуючи товари в Епіцентрі, ваші гроші йдуть в кишеню мільйонерки Гереги, яка до мільярда не дотягує всього 150 млн. Ці гроші потім Герега використовує на підкуп членів виборчих комісій та судів, наймає братків задля фальшування волевиялення громади! тому тут залізна логіка - купуючи товар в Епіцентрі ви віддаєте гроші Герезі, за які вона потім робить злочинні дії!
Відповісти
Для багатьох набато зручніше і вигідніше купувати товари в "Епіцентрі" чи в "Новій лінії" і більшості з них начхати хто власник магазину. Ви ж не знаєте хто стоїть за тими самими підприємцями на ринку? Ви не знаєте кому у такому випадку "віддаєте" гроші. Що Вам особисто заважає відкрити такий самий гіпермаркет, щоб люди "віддавали" гроші Вам? Це просто бізнес, а політика-політикою.
Як кажуть "Хочешь жить - умей вертется".
Відповісти
Не вижу Мерседесов и Лендкрузеров в кавалькаде свободовских автомобилей.
Відповісти
Бачу Боруцький купив собі авто, от мені цікаво а за які кошти??? В нього в декларації самі нулі
Відповісти
Юрій має рацію, 100%. І свободівці, і ОО волинські мали би до Ковеля рвонути. Ще вчора чи позавчора. Бензин, бачу, є, кавалькада напоготові - прапор вам, хлопці, в руки - під ковельською ОВК! Маленьке уточнення: олігарх "трахає" не конкурента політичного, олігарх із партнерами "трахає" всю Волинь, якщо хтось не помітив...
Відповісти
До сраки їм Волинь, вони тільки про свою дупу думають
Відповісти
А студенти СЕНУ після виборів масово знімали зі студентських карток саме по 500 грн. Схоже на "чесно зароблену" премію від новоспеченого "бацьки" СЕНУ - вже нардепа!
Відповісти
Придурки!!!! До чого тут відвідувачі гіпермаркету?
Відповісти
Останні новини
Під Луцьком пікетували гіпермаркет «Епіцентр». ФОТО
31 жовтень, 2012, 15:15