Луцькрада просить 4 мільйони на футбольне поле

Луцькрада просить 4 мільйони на футбольне поле
Депутати Луцької міської ради просять у Федерації футболу України чотири мільйони гривень на футбольне поле із синтетичним покриттям у центральному парку.

Відповідне звернення до Президента Федерації футболу України Анатолія Конькова вони ухвалили на сесії 31 жовтня.

«Футбол завжди був і залишається найпопулярнішим видом спорту в Україні. Проведення чемпіонату Європи в нашій країні збільшило його популярність. На жаль, футбольна інфраструктура міста Луцька не відповідає реаліям сьогодення, зокрема, бракує хороших футбольних полів», – йдеться у зверненні, підготовленому депутатом Миколою Дендіберіним.

Дещо покращити ситуацію може реконструкція футбольного поля (розміром 110x75м), яке знаходиться в Центральному парку культури та відпочинку, з укладанням синтетичного покриття.

Тут можна створити чудові умови для занять футболом для дітей та юнаків, проводити різноманітні змагання, вважає Дендіберін, який вболіває за цю справу.

«Завдяки зусиллям місцевої влади, громадськості та представників бізнесу, які небайдуже ставляться до проблем розвитку футболу, здійснені певні підготовчі роботи до проведення реконструкції. Але коштів катастрофічно не вистачає, і сьогодні профінансувати роботи не спроможні ні обласний, міський бюджети.

Зважаючи на важливість розвитку футболу серед дітей та молоді, залучення населення до занять спортом, звертаємось до Вас з проханням надати допомогу в розмірі 4 мільйонів гривень для облаштування стандартного футбольного поля із синтетичним покриттям», – йдеться у зверненні до Президента ФФУ.

Нагадаємо, Микола Дендіберін обіцяв «поставити всю Україну на вуха», якщо його ініціативу ігноруватимуть.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.