Смітюх назвав Байцима технічним кандидатом Івахіва

Смітюх назвав Байцима технічним кандидатом Івахіва
Кандидат у народні депутати Василь Байцим був технічним кандидатом іншого кандидата у нардепи у ковельському виборчому окрузі Степана Івахіва, - стверджує голова Ковельської РДА, депутат облради Іван Смітюх (на фото).

Таку думку він озвучив 31 жовтня під час веб-конференції на сайті Волинської обласної ради.

Нагадаємо, Іван Смітюх, Василь Байцим та Степан Івахів балотувалися у 21 виборчому окрузі з центром у Ковелі.

«Я знаю все, що відбулося з ним (Василем Байцимом, - ред.) і він сам мені це підтвердив, що його змусили Романюк Микола (луцький міський голова - ред.) та Борис Клімчук (голова волинської ОДА, - ред.) йти кандидатом у депутати. Вони вважали, що я на Ковельщині - реальний претендент і треба було розбавити виборців», - зауважив Смітюх.

«Він (Байцим, - ред.) був технічним кандидатом від Івахіва Степана Петровича. Неодноразово судився зі мною, подавав скарги в суд та прокуратуру. Тобто заважав. За що я його назвав перевертнем. Байциму Василю Федоровичу я руки жодного разу в житті не подам. Що стосується Романюка Миколи Ярославовича, то я йому телефонував та запитував, для чого це йому. Відповіді я не отримав», - додав чиновник.

Нагадаємо, що Василь Байцим за результатами виборів набрав 0,96 % усіх голосів виборців

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
приємно чути це від регіонала )
Відповісти
Похоже не правду, но только в первой части. Сработал не против Смитюха, а скорее против Гузя.
Відповісти
Ой, Василю, Василю! Ти на Ковельщині всім як кістка в горлі! Плювали на тебе всі - і громада, і влада. От давай починай нарешті працювати в Луцьку, то через 5 років може лучани тебе зроблять депутатом! ))))))))))
Відповісти
"...Байциму Василю Федоровичу я руки жодного разу в житті не подам" - підписуюсь!!! Подонкам руки подавати не варто. І все рівно в якій ти партії
Відповісти
і,здається, по ТВI розповідали в відеосюжеті, як регіонали купували округи за кошти платників податків... Смітюх там був у лідерах, до речі ! Нехай розповідає...я знаю його по справах: він вигнав з роботи пару років назад дружину авганця, інваліда і героя війни. Байцим просив у нього, щоб дав їй можливість допрацювати на його хлібокомбінаті, де вона положила своє здоров'я - його нас шокувало своєю цинічністю: http://www.pravda.com.ua/columns/2012/10/24/6975335/
Відповісти
Іван Смітюх це дуже добра людина і хай там що б не писали думка моя не зміниться, як сказав губернатор так і буде нажаль(
Відповісти
Байцим а ти підстілка!
Відповісти
Про Смітюха я була кращої думки. Це свідчить про його культуру спілкування з людьми. Щодо Байцима я знаю більше сотні ковльських людей, які підтримували та будуть підтримувати Федоровича, незважаючи на жодні сплєтні. Він працював та буде працювати на благо ковельчан.
Відповісти
От Смітюх десь щось почув, переплутав, дофантазував і треба своїх 5 копійок вставити. До цієї веб-конференції була кращої думки про нього, думала,що як справжній керівник і мужчина просто гордо піде з посади і все. Але ж ні,треба нагадити...
Відповісти
Байцим ззакрий пельку , в Ковелі можеш більше не балотуватись-ГОЛОСУВАТИ ЗА ТЕБЕ НІХТО НЕ БУДЕ , я не знаю хто за тебе ще голосує.
Відповісти
Останні новини
Смітюх назвав Байцима технічним кандидатом Івахіва
31 жовтень, 2012, 15:03