«Подзвонидепутату»: опублікували телефони луцьких обранців-прогульників

«Подзвонидепутату»: опублікували телефони луцьких обранців-прогульників
У Facebook розпочався флешмоб, автори якого пропонують учасникам зателефонувати до депутатів Луцької міської ради, та запитати, чому вони не прийшли на сесію ради.

Нагадаємо, 2 березня депутати міської ради зібралися на продовження 19-ї позачергової сесії. Однак через відсутність кворуму засідання не відбулося. Зокрема не було в повному складі фракцій "Укропу" і "Батьківщина".

ЧИТАТИ ТРАНСЛЯЦІЮ З СЕСІЙНОЇ ЗАЛИ

Через це в міськраді заговорили про перевибори.

Натомість користувачі Facebook закликають лучан здійснювати громадський тиск на депутатів, які не прийшли на сесію та телефонувати до них.

Цей флешмоб отримав назву "Подзвонидепутату".

"Дійсно чому депутати Луцькради не прийшли на сесію! Пропоную запитати особисто кожного", - написав один з користувачів.

Інший користувач пише:

"Звертаюсь до усіх лучан. Сьогодні у Луцьку вчергове не зібрались депутати, щоб визнати смерть міського голови Миколи Романюка!

Депутати від фракції «УКРОП та деякі «запроданці» сьогодні вкотре паралізували роботу Луцької міської ради та заблокували процес оголошення позачергових виборів Луцького міського голови.

Мета Укропу зрозуміла – поставити свого секретаря, який виконуватиме обов’язки міського голови та заблокувати процес перевиборів аж на 3 роки, доки не мають відбутись чергові наступні вибори.

В результаті таких дій Укропу міська рада не працює, виконавча влада без керівника. Фінансування бюджетних програм на межі зриву та робота комунальних підприємств т на межі зриву.

Якщо вас не влаштовує все те, що відбувається ПОДЗВОНІТЬ ДЕПУТАТАМ! Це ж слуги народу! Скажіть їм все, що про них думаєте! Годі їм ховатись від людей! Поясніть їм, що ми не тупі, не сліпі і все розуміємо!"




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
РАССТРЕЛЯТЬ!!!
Відповісти
Кінчайте займатись дурницями Сьогодні в керівництва міста є всі повноваження законні щоб працювати і вирішувати питання громади без прийняття цього рішення про смерть голови Все інще це політика і захист власних інтересів і через депутатів боротьба Волинських оліігархів і людям від того краще жити навряд чи буде. А коли проаналізуєте сайти то зрозумієте з чиіх рук вони кормляться бо ім теж житт треба
Відповісти
Які вишукані ігри!Всі притомні люди прекрасно розуміють, що йде бойня за владу. Не приплітайте сюди для яскравості картини хоч покійного мера. Хай спочиває з Богом.Ті,хто організував публікацію номерів приватних телефонів, набагато цинічніші і страшніші від тих, хто є в списку.Далі буде.
Відповісти
Оприлюдніть, будь-ласка, мобільний Юлії Вусенко, і давайте ще будемо громадою всі до неї телефонувати зі словами підтримки та порадами в роботі.
Відповісти
Доброго дня!
Ви завзято поливаєте брудом депутатів,що не приходять на 19 позачергову сесію, невникаючи у всі деталі,а висовуєте поверхневі судження одного із не зовсім адекватних людей,які діють по настанові інших. Чому ви не задаєте питання на рахунок скликання 20 чергової сесії? Чому дане питання про не визнання смерті Миколи Ярославовича не виносять на 20 чергову сесію? Питання звучить до Вусенко Юлії.
Відповісти
Останні новини
«Подзвонидепутату»: опублікували телефони луцьких обранців-прогульників
03 березень, 2017, 08:15