З'явились нові подробиці про маніяка у Нововолинську

З'явились нові подробиці про маніяка у Нововолинську
Місцева жителька Нововолинська розповіла, що 24-го квітня стала свідком нападу на жінку.

Пригода трапилася на 15-му мікрорайоні. Нагадаємо, що того ж дня близько 22:10 неподалік ливарного заводу, невідомий намагався зґвалтувати жінку, - пише Буг.

Зі слів свідка, напад трапився неподалік школи №5 біля будинку №21. Громадянка розповідає, що близько 21:45 год. з балкону почула плач та крик жінки, яка благала, щоб її відпустили. Невідомий тримав свою жертву та повторював: “Кицюню-кицюню, тихо-тихо”. Жінка питала у чоловіка хто він та що хоче від неї.

Свідок подій почала кликати на допомогу, вийшла в під’їзд. На її галас з квартир вибігли чоловіки. Побачивши їх, нападник втік із місця подій та побіг у сторону ливарного заводу. Жінка розповідає, що не змогла розгледіти нападника через погане освітлення.

Зауважимо, що наступний напад трапився за декілька хвилин після цих подій – близько 22:10 год. Та тоді чоловік уже не був таким “лагідним” до своєї жертви, адже кинув потерпілу на траву, вдарив по обличчю і сказав : “Шл*ха, хочеш жити – знімай штани”.

Згодом стало відомо про ще один напад, який трапився того ж дня близько 22:00. Жителька будинку №26 розповідає, що стала свідком того, як чоловік приставив ніж до горла жінки. Спочатку нападник вимагав від жертви гроші, а потім сказав: ” Хочеш жити – знімай штани”. Так, як події розгорталися біля входу у гуртожиток, де постійно ходять люди, то чоловік втік далі.

Зауважимо, що відстань маршруту від будинку №21 до ливарного заводу становить близько 1, 5 кілометра.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сюжет. достойний пера шикспіра.
ніяк не нижче
Відповісти
Майстер пікапа))
Відповісти
Маньяки на Волині - то є вже класика. Постійно хтой когось там гвалтує. А ше родзинкою міста Нововолинськ є наркоманія і водіння в нетверезомо стані. Я так си думаю шо то є частина ментальности волинян. Але з іншого боку, якщо ми маємо шахтарське місто з понавозиними кадрами "с восточних регіонав нашей бальшой родіни" то цілком закономірним можна вважати те, що понаїхавші привезли сваю вілікую расєнскую культуру.

Вітання з Лємбергу, хлопаки!
Відповісти