Луцьким муніципалам дали 300 тисяч: на куртки і планшети

Луцьким муніципалам дали 300 тисяч: на куртки і планшети
Муніципальній поліції Луцькради придбають планшети та військові тактичні куртки з залишків бюджету за майже 300 тисяч гривень.

Про це повідомили під час 23 сесії Луцької міської ради у середу, 26 квітня.

Депутат Павло Данильчук розповів, що майже 190 тисяч виділили департаменту муніципальної поліції на придбання планшетів. Натомість народний обранець запропонував «зняти» ці кошти і дати муніпалам планшети, які закупляли на потреби луцьких депутатів.

За його словами, в департаменті є 6 нових працівників, і тому «купувати повний комплект форми» потрібно для них. Данильчук вважає, що купувати військові куртки за 110 тисяч гривень для муніципалів не потрібно. Отож, він запропонував лишити лише 65 тисяч на закупівлю форми для нових працівників.

Натомість секретар міської ради Ігор Поліщук заявив, що муніципали – обличчя міста, і вони не можуть ходити в обірваних куртках.

Депутат Юлія Вусенко вважає, що депутати не можуть голосувати за такий розподіл коштів, адже не бачили тих курток і в якому вони стані. Тому вона підтримала Данильчука у виділенні 65 тисяч.

Депутати не підтримали пропозицію Данильчука. Тож, для муніципальної поліції виділять кошти на закупівлю військових тактичних курток.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...А контролювати порядок на пішохідній дорозі вул.Лесі Українки немає кому ..бо їздять крутелики а муніципали теж не просто так туди попали.
Відповісти