Луцькрада не допоможе ОСББ із індивідуальними лічильниками газу

Луцькрада не допоможе ОСББ із індивідуальними лічильниками газу
Артем Запотоцький просив спіфінансувати встановлення індивідуальних лічильників газу, але міська рада не підтримала таке рішення.

Про це йшлося під час 23 сесії Луцької міської ради у середу, 26 квітня.

Депутат Луцької міської ради Артем Запотоцький повідомив, що у зв’язку з встановленням загальнобудинкових лічильників, лучани не ставлять індивідуальні лічильники газу.

Він запропонував внести в програму підтримки ОСББ зміни, зокрема передбачити встановлення індивідуальних квартирних лічильників на умовах співфінансування. Так, депутат просить виділити 3 мільйони гривень на встановлення індивідуальних лічильників за програмою 50/50.

Натомість депутат Сергій Була запевнив, що міська рада не може співфінансувати індивідуальні лічильники, адже ПАТ «Волиньгаз» є приватною структурою. Депутати не підтримали пропозицію Запотоцького.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПАТ"Волиньгаз"100% приватна структура,то і нехай згідно чинного законодавства України встановлює облік газу кожному споживачу.Газ-це товар і я купую його у продавця і вагу забезпечує продавець і ціну до речі також.Якщо буде дорого,то я не купуватиму,або піду до іншого продавця(згідно Закону про ринок газу).Які ще аргументи?А з 1.01.2018р.можна законно не платити за газ взагалі,якщо не встановить "Волиньгаз"лічильник у помешкання(Закон).А ВОГ(вузол обліку)-це не лічильник.
Відповісти
Останні новини
Луцькрада не допоможе ОСББ із індивідуальними лічильниками газу
26 квітень, 2017, 14:08