Компанія «ВМБ нерухомість»: 20 років надійності та турботи про клієнтів*

Компанія «ВМБ нерухомість»: 20 років надійності та турботи про клієнтів*
Ринок агенцій з продажу нерухомості невпинно поповнюється, проте, чисельність новостворених компаній не завжди відповідає якості надання послуг.

Перед людьми, в яких виникла необхідність у консультації чи отриманні допомоги у цій сфері постає не легке питання – до кого ж звернутися?

Сьогодні познайомимо Вас із компанією, яка уже 20 років працює на ринку нерухомості та знає як якісно виконати будь-яке ваше замовлення.

Хто ми?

«ВМБ нерухомість» - компанія, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг та протягом часу свого існування крокує у ногу з сучасними тенденціями. Ми надаємо різноманітні послуги як для покупця, так і для продавця.

Для покупця нерухомості:

- Моніторимо ринок нерухомості та обираємо для Вас лише найкращі варіанти, згідно обумовлених критеріїв;
- Організовуємо перегляд об`єктів та ведемо переговори зі стороною продавця, відстоюючи інтереси покупця;
- Допомагаємо Вам обрати найкращий варіант, оцінюючи за критерієм ціна-якість та порівнюючи з цінами реальних продажів аналогів;
- Організовуємо та допомагаємо у підготовці та перевірці документів для угоди купівлі-продажу.

Для продавця нерухомості:

- Робимо маркетингове дослідження ринку конкуруючих та уже проданих подібних об`єктів для правильного формування ціни.
- Розробляємо та втілюємо у життя індивідуальний маркетинговий план по просуванню об`єкта на ринку та подальшого його продажу;
- Завдяки правильно складеному маркетинговому плану професійно керуємо попитом покупців задля продажу по максимальній ціні;
- Спільно працюємо із колегами задля максимального залучення потенційних покупців;
- Регулярно готуємо письмовий звіт замовнику на кожному етапі продажу у письмовому або електронному вигляді.
- Проводимо переговори з покупцями та визначаємо найкращу для Вас цінову пропозицію;
- Організовуємо процес підготовки усіх необхідних документів для продажу.

У чому наша особливість?

Також спеціалізуємося на виготовленні технічних паспортів на всі види нерухомості, оформляємо дозвільну та проектну документацію на будівництво.

«ВМБ нерухомість» не лише займається продажем вторинного ринку нерухомості, а й спеціалізується на виготовленні технічних паспортів на усі види нерухомості, оформленні дозвільної та проектної документації на будівництва, проведенні експертної оцінки та техінвентаризації. Звернувшись до нас, Ви отримаєте повний спектр послуг, що стосується нерухомого майна.

Також у нас Ви можете придбати будинок, котедж чи квартиру у новобудові.


Сьогодні компанія пропонує Вам такі об`єкти:


- Квартири у котеджному містечку у с. Струмівка (2 км. від Луцька).

Трьохповерхові будинки, наявні 2-х, 3-х кімнатні квартири. У вартість квадратного метра входить: підігрів підлоги у кухні, санвузлі, коридорі та лоджії, встановлення автономного опалення, сталеві радіатори, 5-ти камерні енергозберігаючі вікна та 1 паркомісце на 1 квартиру.

Територія поблизу будинків облагородженна, з встановленим дитячим майданчиком.

Вартість квадратного метру – 10 500 грн.



- Житловий комплекс у с. Підгайці (1,5 км. Від Луцька)

Два п`ятиповерхові будинки з 50-ма квартирами на двох, уже чекають на своїх власників. Пропонуємо Вашій увазі 1-кімнатні, 2-кімнатні та 3-кімнатні квартири, у яких ми забезпечуємо Вам індивідуальну систему опалення, встановлення двоконтурного котла, радіатори опалення, рушник осушку, підігрів підлоги у кухні, санвузлі, коридорі та лоджії, енергозберігаючі вікна та якісну чистову стяжку та штукатурку в середині квартири.

Поблизу розташована хороша інфраструктура - сільська рада, спортивний та дитячий майданчик, дитячий садочок та школа, магазин та зупинка громадського транспорту.

Вартість за квадратний метр 1-4 поверх – 9 900 грн., 5 поверх - 8 900 грн.



- Житловий комплекс «Сімейний» у с. Струмівка (2 км. від Луцька).

Чотириповерхові цегляні будинки, верхній рівень яких виконаний у вигляді мансарди, в цокольному поверсі знаходяться комерційні приміщення. У будинках встановлено індивідуальну систему опалення, домофон.

У кожній квартирі облаштовано двоконтурний газовий котел, радіатори опалення, підігрів підлоги у кухні, санвузлі, коридорі та лоджії, енергозберігаючі вікна, чистова стяжка та штукатурка в квартирі, інтернет, ТБ та сигналізація для Вашої безпеки.

Для щасливого власника квартири є персональне паркомісце – 1 місце на 1 квартиру. Особливістю цього житлового комплексу є його розташування, адже знаходиться він поблизу лісової зони, що забезпечить чисте повітря Вам та Вашим дітям.

Вартість – 9 000 грн. за квадратний метр.




На кожен об`єкт є унікальна можливість відтермінування оплати. Також «ВМБ нерухомість» запроваджує покращену для клієнтів систему придбання квартир TRADE-IN. Чимало людей, виявляючи бажання придбати квартиру у новобудові зустрічаються із проблемою продажу попередньої квартири. У цьому Вам на допомогу прийдемо ми!

Система «TRADE-IN» - це обмін старої квартири на нову квартиру з доплатою, завдяки чому Ви отримуєте індивідуальну систему опалення у новій квартирі, замість центральної, нові енергозберігаючі вікна, нові металеві двері та квартиру з усіма зручностями, які необхідні для комфортного проживання та яких немає у будинках старої будови.


Для отримання детальнішої інформації телефонуйте:

(098)-777-48-51,
(066)-777-48-51,
(095)-244-27-28.

Ми працюємо для Вашого комфорту!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
Синагоги Волині: Млинів
07 жовтень, 2017, 09:13
Компанія «ВМБ нерухомість»: 20 років надійності та турботи про клієнтів*
06 жовтень, 2017, 12:00
«Абетка» Петра Савчука
06 жовтень, 2017, 09:12