«ComfortFamilyHouse» - дім для Вашої сім'ї*

«ComfortFamilyHouse» - дім для Вашої сім'ї*
В сучасному Луцьку найбільша проблема для сімей знайти комфортне та затишне житло. Сотні молодих пар в обласному центрі шукають квартиру, яка б задовольнила потреби та створила умови для зручного проживання.

В молодих сімей ця проблема іще гостріша, адже потрібно думати про безпечну оселю для дітей та вигідні умови придбання житлової площі.

Компанія «Укрбізнесінвест» пропонує житловий комплекс «ComfortFamilyHouse», який задовольнить усі вимоги та потреби будь-якої родини.

Вигідне розташування новобудови на проспекті Соборності, 16 в дозволить відчути усі переваги проживання у такому комплексі. Будинок сміливо можна назвати «сімейним», адже він спеціально створений для родин. Тут Вам не заважатимуть галасливі квартиранти або гамір вулиці.

Для молодих сімей компанія пропонує дво- та трикімнатні квартири, а для спільного проживання великої сім’ї спеціально сплановані дворівневі п’ятикімнатні квартири на 9-ому поверсі.

Комплекс «ComfortFamilyHouse» дарує чудову можливість придбати житлову площу на вигідних умовах та допоможе створити затишок та комфорт.



Забудовник забезпечив близкість навчальних закладів, що важливо для молодих сімей. Біля нової 10-поверхівки знаходиться гімназія №21 та два дитячих садочки.

Дітям та дорослим необхідні прогулянки на свіжому повітрі, тому сімейний будинок звели біля скверу. З кожного балкону «ComfortFamilyHouse» Ви зможете спостерігати красу будь-якої пори року, адже сквер змінюється залежно від погодних умов. А велика кількість чистого повітря забезпечить Вам та вашим діткам здоровий сон. У дворі будинку також облаштована зелена зона для діток і дорослих.

До слова, в сквері є лавочки та вимощені доріжки, тому вашим дітям створені умови для активних занять на свіжому повітрі.

Не завадить і розповісти про можливості комфортного відпочинку. На першому поверсі «ComfortFamilyHouse» знаходиться кав’ярня «Львівська майстерня шоколаду». Для любителів кавових напоїв, різномаїття чаїв, випічки та шоколаду це прекрасний дарунок. Ви можете насолоджуватися ароматом та смаком шоколадних виробів та напоїв просто у себе в будинку. А для любителів ранкової кави це просто неймовірна економія часу та можливість насолодитися напоєм у себе на великій лоджії, яка відкриває огляд практично усього мікрорайону.

Для спортивних сімей такий житловий комплекс - унікальна пропозиція.

Адже поряд знаходиться шкільний стадіон, де можна займатися як і з дітками так і самостійно.
Також цікаво сімейством займатися у спортивному залі, який планують облаштувати у підвальній частині будинку.



Мешканці «ComfortFamilyHouse» матимуть можливість швидко дістатися в будь-яке місце в Луцьку, адже до зупинки громадського транспорту лише 2 хвилини пішої ходи.

Зручне розташування новобудови дасть змогу сім’ям дістатися і на Завокзальний ринок, і в торговий центр «ПортCity» за декілька хвилин. Також поряд працюють кафе сімейного типу, ресторани, піцерії, які дуже полюбляють діти.

Зручна та безпечна парковка в дворі будинку забезпечить цілісність ваших автівок та спокійний сон. До слова, будівельники передбачили і добротні гаражні комплекси.

Цікаво, що територія будинку огороджена цілісним міцним парканом «під ключ».



Приємним бонусом до безпечного проживання є консьєрж, який займатиме невелику кімнату на першому поверсі. Так Ви зможете контролювати присутність сторонніх у під’їзді.

Основна перевага сімейного будинку – це економія. Забудовник попіклувався і про це – автономне опалення, підігрів підлоги на кухні, у ванній кімнаті та в туалеті. Тепло у Ваших квартирах зберігатимуть якісні металопластикові вікна та щільні двері.

Європейське планування квартири, а саме наявність двох санвузлів, облаштували з думкою про сім’ї, які оберуть проживання у цьому комплексі.

Величезний ліфт стане комфортним та безшумним перевізником, а для дітей це - ще один «атракціон».

Усі використані будівельні матеріали є безпечними для ваших сімей. А якісний дизайн та продуманеплануваннябудинкуподаруєбезшумність, безпеку та тепло.

Уявіть, який комфорт та затишок отримає Ваша сім’я з придбанням квартири саме у «ComfortFamilyHouse». Такий житловий комплекс – мрія батьків та вклад в зручне та комфортне проживання дітей. Тепло та безпека Вам гарантовані, а з ними і хороший настрій, і міцна сім’я.


За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном +38(099)4446595

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
ТОП-10 впливових волинян
16 листопад, 2016, 18:00
ТОП-13 холостяків Луцька
14 листопад, 2016, 18:00
«ComfortFamilyHouse» - дім для Вашої сім'ї*
14 листопад, 2016, 09:00