«ІнспекторGym». «Sportclub Pumper»: темнота й обгоріла кімната

«ІнспекторGym». «Sportclub Pumper»: темнота й обгоріла кімната
Все більше людей прагнуть не просто маскувати проблемні зони свого тіла «правильним» одягом, а виглядати чудово у будь-якому вбранні, навіть більше – мати спортивну фігуру. А оскільки жодна дієта не наростить м’язи без фізичних зусиль, люди вирушають у спортивні заклади.

Щоб допомогти лучанам зорієнтуватись у виборі спортивного закладу для вдосконалення фігури, Інформаційне агентство ВолиньPost створило новий проект «ІнспекторGym». Дізнатись деталі проекту можна за посиланням.

Перший фітнес-клуб, який перевірили «інспектори», - «Sportclub Pumper».

1. Зручність доїзду.

Заклад розташований на Дубнівській, 41, тому добиратись у «Sportclub Pumper» зручно лише мешканцям прилеглих вулиць. Щодо решти - доїзд складний, оскільки мала кількість громадського транспорту їде в цю частину міста. Зокрема сюди можна заїхати тролейбусом № 5, маршруткою № 1 і транспортом, який прямує в бік Підгайців.

Пощастило людям, які мають власне авто, – поблизу є місце для паркування.

2. Обслуговування.

На момент приїзду журналістів, о 9:50, в закладі перебував лише один працівник. Дівчина на ресепшені привітна. Сама показує всі зали та вбиральні, в той час як пошуком та налаштуванням необхідних тренажерів та обладнання доводиться справлятися самостійно: черговий тренер відсутній.

З’являється він близько 11 години, вітається і … починає виконувати різні вправи. В цей час на тренажерах хаотично розміщені диски, на підлозі розкидані пояси, гантелі та інші допоміжні засоби, впорядковування яких – безпосередній обов’язок чергових тренерів.
Вода, залишена невідомим відвідувачем
Вода, залишена невідомим відвідувачем

Зрозуміти, що новоприбулий юнак - це тренер, допомагає пересічний відвідувач, який стверджує, що у «Sportclub Pumper» є лише один представник тренерського складу.

Фітнес-бару в закладі немає.

3. Роздягальня.

Якщо чоловіча роздягальня розташована близько до входу, то щоб знайти жіночу, треба трохи поблукати коридорами та залами.
Коридор - найпривабливіша частина усього закладу
Коридор - найпривабливіша частина усього закладу

По дорозі в другу можна випадково зайти у приміщення, цілком придатне для зйомок фільмів жахів (ред.- опис кімнати станом на початок вересня).
По обидві сторони - двері у такі ж обгорілі кімнати
По обидві сторони - двері у такі ж обгорілі кімнати

Тут обгорілі стіни, пошкоджена та брудна підлога. На ній валяються дзеркала, відра та інші предмети. Двері в кімнату не закриті, без жодних ручок чи замків. У залі для аеробіки, куди вони виходять, чути характерний запах горілого.

Чоловіча роздягальня розрахована на 45 осіб. У жіночій шафок наполовину менше. Шафи настільки вузькі, що туди ледве поміщається рюкзак.
Жіноча роздягальня
Жіноча роздягальня

В кімнатах погане освітлення. У чоловічій роздягальні умивальників нема, у жіночій вони розташовані в окремій кімнаті поряд з роздягальнею. Ні мила, ні серветок чи сушки для рук, ні смітника в цій зоні нема. В тій кімнаті настільки темно, що в дзеркалі видно лише свій силует.
Дзеркало та умивальник у жіночій роздягальні
Дзеркало та умивальник у жіночій роздягальні
Освітлення вистачає тільки на те, щоб роздивитись, де умивальник
Освітлення вистачає тільки на те, щоб роздивитись, де умивальник


4. Душ.

У душі чисто, є тепла вода, проте отвір для стікання води спільний. Тож коли миєшся, вода від одного користувача тече до ніг інших людей.

Фен для сушіння волосся у кімнаті з умивальниками. Розгледіти його на стіні вдається не відразу – коли очі трохи адаптовуються до напівтемряви. У чоловічій роздягальні фен відсутній.
Фен у жіночій роздягальні є, але побачити його вдається не відразу
Фен у жіночій роздягальні є, але побачити його вдається не відразу

5. Туалет.

Туалети знаходяться окремо від решти кімнат, унітази зі слідами іржі. На всіх відвідувачів лише один умивальник.
Єдиний умивальник для чоловіків
Єдиний умивальник для чоловіків

6. Зал.

Фітнес-клуб складається із чотирьох просторих кімнат: залу з силовими тренажерами, кардіо-залу та залу для занять аеробікою, зони для боксу.
Зал для аеробіки
Зал для аеробіки
Зал для боксу
Зал для боксу


Кардіо-зона представлена лише двома біговими доріжками, жодних велотренажерів, орбітреків тощо.

У залі для силових занять - по одному екземпляру тренажерів.

При чому, тут неможливо зробити деякі популярні вправи – тренажерів для них не передбачили. Приміром, не вдасться виконати розгинання ніг.

Всі тренажери в хорошому стані, розташовані на оптимальних відстанях один від одного.

У жодній залі нема годинника. У залах брудно.

7. Мікроклімат.


Є кондиціонери, але попри те, що на всій території фітнес-клубу на той час знаходилось 5 людей, у всіх залах – задуха. Крім того, в зоні для аеробіки повітря просочене запахом горілого. Музика звучить занадто голосно: на відстані одного-двох метрів неможливо спілкуватись. Оскільки у тренажерному залі вікна забрендовані, а в більшості кімнат їх нема взагалі, всюди недостатньо освітлення. Як виняток - зал для аеробіки.

8. Акції та абонементи.

Жодних акцій та знижок заклад не пропонує. Абонементи є місячні та піврічні.

9. Графік роботи.

З 7:00 до 22:00, неділя – вихідний.

10. Додаткові послуги.

В закладі можна придбати спортивне харчування.

За результатами перевірки «інспекторів», заклад «Sportclub Pumper» отримав таку оцінку:


Загальна кількість зірочок - 44 зі 100 можливих (за кожен пункт максимально можна було отримати 10).

Звертаємо увагу, що думки «інспекторів» є суб'єктивними твердженнями і не є «останніми інстанціями» для дискусій щодо переваг тих чи інших залів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому немає імен інспекторів?)
Відповісти
маршрутки №30 давно немає
Відповісти
Немає акцій? Так чому не написали що ціна безлімітного абонемента 250 грн/місяць а на півроку 1250 грн? таких цін в Луцьку немає.
Відповісти
Останні статті
«ІнспекторGym». «Sportclub Pumper»: темнота й обгоріла кімната
03 жовтень, 2017, 17:00