«Триста гривень і банка меду»: як ВолиньPost шукав проституток на Рівненській. ВІДЕО

«Триста гривень і банка меду»: як ВолиньPost шукав проституток на Рівненській. ВІДЕО
Луцька Рівненська в місцевих вже давно асоціюється з проституцією. І хоча, найімовірніше, мало хто зможе сказати, що бачив там повій, ця асоціація тягнеться за назвою вулиці довгим шлейфом.

Інформаційне агентство ВолиньPost
вирішило пересвідчитися, чи справді на Рівненській можна «зняти» дівчину для задоволення.

Нагадаємо, видання публікувало розмову з інсайдеркою, яка володіє інформацією зсередини сфери секс-послуг у Луцьку. Вона розповіла, що торгівля тілом в місті не обмежується тільки вуличними повіями з Рівненської. Про інші її прояви ми детально розповіли у статті «Секс-бізнес і проституція у Луцьку: хто, як, за скільки і «під ким».

Проте, за словами інсайдерки, Рівненська – це найстрашніша сторона секс-індустрії міста у всіх значеннях цього слова. І ми у тому переконалися.

Взявши собі за мету «спіймати нічного метелика», декілька ночей підряд ми марно об’їжджали вулицю. Згодом довідавшись, що зараз єдиним місцем «дислокації» повій є зупинка «Берізка» на перехресті вулиці Рівненської та проспекту Відродження, вирішили шукати їх там.


Декілька сигналів «аварійкою»: як на Рівненській замовити повію

На зупинці – декілька дівчат у короткому вбранні, хто на підборах, а хто вже й босяка ледве міг втриматися на ногах. Поруч з ними – декілька чоловіків. Разом компанія розпиває алкоголь.

Ми ж – за деревами неподалік від зупинки, спостерігаємо.

Приїздить автомобіль, недорогий, із затонованими вікнами, стає на «аварійку» одразу біля «Берізки». До машини майже одразу підходить один з тих чоловіків, який стояв біля дівчат. Пафосно і з цигаркою в руках щось пояснює водію легковика декілька хвилин, нахилившись у вікно переднього пасажирського сидіння. Згодом машина рушає з місця і зупиняється на декілька метрів далі від «Берізки», продовжують розмову уже там. Через хвилини три один з чоловіків виходить з авто, а водій рушає і їде геть.

Через якийсь час до зупинки під’їжджає вже інша автівка і знов стає на «аварійку».

Як згодом розповів один із місцевих таксистів, «аварійка» біля «Берізки» – сигнал від тих, хто хоче «зняти» повію. Чоловіки під’їжджають, зупиняються, блимають фарами, до них підходить так званий сутенер і запитує, яка саме дівчина потрібна, інформує про розцінки, домовляється.

«Наташка, харошенька»: 800 – за годину, 3000 – за ніч

Аби переконатися, що це діє, наступного разу просимо знайомого стати тут на «аварійку». Таки діє. Чоловік із зупинки підходить до автівки і питає чи «дєвушка нада». «Є дєвушка», – каже і пропонує «Наташку, харошеньку». За 800 гривень за годину або 3000 гривень за ніч. І показує її здалеку.

«Хароша дівчина. Є ше страшні, але на*уй тобі страшна. Сама путьова, сама хароша», – рекламує «продавець».

Хлопець-"клієнт" питає, чи здорова. «Лічно я за ними дивлюсь. Кожен тиждень в лікарню їздять. Там всьо чьотко. Ти хоть не бери тих, шо будуть менші ростом. На будуще тобі скажу. Є ше менші тут ростом, то вони, *ука.., ну…», – продовжує так званий сутенер. Але клієнт каже, що трохи не по його «габаритах» ця дівчина, дякує і їде.



«Любві хочеться»

В один із вечорів, коли намагалися знайти повій на Рівненській і стояли у хащах біля «Берізки», до нас підійшов чоловік років 50.

«Дівчата, скільки берете?», – перше, що каже до нас. Розуміємо, що можемо з цієї розмови чимало дізнатися, тож розвиваємо діалог. «А скільки даєте?», – відповідаємо. Чоловік каже, що може запропонувати 300 гривень за годину, бо зарплату має невелику, працює охоронцем в одній з установ неподалік. У свою «каптьорку» і запрошує. Каже, там і диван є, і тапчан. Пропонує і пляшчину перед тим купити, посидіти. Якщо триста гривень мало, чоловік пропонує ще меду дати, бо має пасіку. Каже, роки – не головне, «хочеться розслабитися, любві хочеться».

Чоловік розповідає, що одружений. Більше того, дружина навіть знає про такі його періодичні пошуки любові. Але каже, що «походиш, а в сім’ю вернешся». За словами охоронця, дівчата «з зупинки» коштують 800 гривень за годину, але на них «страшно дивитися», бо спиті. Додає, що постійно п’ють тут із так званими сутенерами, бійки влаштовують, його навіть одного разу «обчистили».

Співрозмовник поділився, що дівчат «із зупинки» ніколи не знімав. Надто дорого. Та часом трапляються інші, які хочуть просто підзаробити «самі на себе», ні з ким не ділившись, і готові віддатися дешевше.

Ми ж кажемо чоловікові «не сьогодні» і їдемо з луцької вулиці «Червоних ліхтарів».





Повій на Рівненській «кришує» чоловік на ім’я Ігор

У розмові з Інформаційним агентством ВолиньPost дівчина, якій ізсередини відома секс-індустрія у Луцьку, розповіла, що від дівчат, які торгують собою на Рівненській, багато проблем. І те, що клієнту ніхто не гарантує конфіденційність, – не найбільша.

«Найгірше на Рівненській – те, що дівчата там зазвичай на наркотичних засобах. Які саме вживають, я не знаю, але те, що вживають, це 100%. Часто вони мають при собі препарати психотропні чи наркотичні, які вводять людину в неадекватний стан. Майже зразу людина засинає. Нерідко після того можуть і обчистити клієнта. Так дівчата діють, якщо вже перевірили, що людина має при собі гроші. Мої знайомі їздили на Рівненську не так давно. Хотіли взяти дівчину. Побачили, що ніби нормальна. Дівчина запитала, чи є в них якийсь наркотичний засіб, щоб не засинати, бо не має сили. Хлопці відмовилися і поїхали», – розповідає співрозмовниця.

Дівчина додає, що проституток з вулиці Рівненської «кришує» чоловік, якого звати Ігор. Він живе не в Луцьку, має дружину і дітей: «За ці слова я відповідаю, бо знаю на 100% і знаю не з чуток. Там все контролюють: хто, коли і скільки приносить. Але Рівненська псує життя жінкам і дівчатам, які просто трохи оступилися в житті, їм ніхто вчасно не допоміг і вони просто не мають сили волі. Там наркотики, алкоголь».

Зауважимо, за інформацією начальника відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Олександра Мельничука, за 7 місяців цього року правоохоронці склали у Луцьку 7 адмінпротоколів на жінок, які займалися проституцією. Усі ці протоколи стосуються тих, які займалися наданням секс-послуг на вулиці Рівненській. Ці протоколи направили на розгляд адміністративної комісії при міській раді. До слова, згідно з українським законодавством, за проституцію «грозить» лише адміністративна відповідальність, за сутенерство ж – кримінальна.

Іванна РУДИШИН
Валерія КОЛІСНИК


ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНИЙ

Головне зображення ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мед - хороша річ. Я б і сам був не проти б
Відповісти
За купівлю краденого судять, за купівлю наркоти судять. А за купівлю проституції не судять. Судити потрібно любителів полунички.
Відповісти
Бульба нині дорога. Бульбою візьмуть.
Відповісти
100 баксів ніч? за що?! лeгалізуйтe проституцію!
Відповісти
В Німеччині за соту цілий день.все включено.пиво курви душ.
Відповісти
Все давно легалізовано! Називаються такі особи з низькою соціальною відповідальністю журналістами аверсу.
Відповісти
Легалізація проституціі не вигідна правохоронним органам ,які кришують цей бізнес ,цей Ігор нікого не боіться ,тому що платить кришувальникам .
Відповісти
Чому поліція ніяк не діє?

Знаючи яка ситуація там ?

Дніще!
Відповісти
Пишуть "брєдятіну"... Дорогі кореспонденти газети "ізвєстія"! Які проститутки на Рівненській??? Ви про що? Алкоголікам не хватає на пляшку паленки))) В місті Луцьк, за 800 годину, або 3000 за ніч в неті можна знайти молодуху модельної зовнішності... І це космічні гроші для неї будуть. А не заригану немиту зачуху... Які сутенери??? Хто за алкоголічок піде сідати? Це не 90-ті... Що за маразматичні казки? Звідкіля вас завезти? І горе коментатори, які в своєму житті нічого не бачили,і не чули...
А взагалі, зараз багато самотніх і не самотніх дівчат і жінок, які , ще самі готові заплатити)))) І розвинені соцмережі, і заклади...
Відповісти
Я диву даюся...А потім дивуються чого нормальні дівчата не одружені довго?АБо є оці пута і є отакі типу мужики...Жесть.
Відповісти
Останні статті
«Триста гривень і банка меду»: як ВолиньPost шукав проституток на Рівненській. ВІДЕО
29 серпень, 2019, 16:12