Годинники луцьких депутатів: від армійських до швейцарських

Годинники луцьких депутатів: від армійських до швейцарських
Для якоїсь частини людей наручний годинник завжди був не просто засобом вимірювання часу. Для когось цей атрибут стає способом самовираження, для когось – показником його статусу у суспільстві. Інколи годинник про господаря може сказати набагато більше, аніж просто те, що він звик контролювати свій час.

Які годинники носять депутати Луцької міської ради – люди не просто ділові, а публічні, які на виду у громади?

Спробували дізнатися про це під час нещодавньої сесії Луцькради. Щоправда, «піймати» вдалося не всіх. А ще переконалися, що чимало обранців, аби не втратити лік часу, використовують мобільні телефони, інші ж просто не користуються годинником, бо не бачать у цьому потреби.

МИКОЛА РОМАНЮК

У луцького міського голови годинник – не з дешевих. Швейцарський годинник Vacheron Constantin йому подарував чотири роки тому давній товариш Сергій Тігіпко на 50-річчя.

Тому Микола Романюк і сам не знає, скільки цей годинник коштує.

«Спочатку його не носив. А потім думаю: а чого я маю від когось ховатися? І десь в минулому році почав носити», – розповів він.

«Тігіпко приїхав до мене на 50 років і каже, мовляв, на 40 років до тебе не приїхав, на 45 не приїхав. Не приїхав на весілля до одного сина, до іншого сина. То хоча б зараз…», – пригадав розмову з віце-прем’єром луцький мер.

Показати свій хронометр міський голова саме у день підготовки матеріалу не зміг. Пояснює, що у годинника зламалася деталь. Але відремонтований годинник готовий продемонструвати при першій ліпшій нагоді.

Годинники Vacheron Constantin почали виробляти ще у 1755 році. Вони вважаються одними з найдорожчих у світі. Ціни на годинники цієї марки коливаються від кількох тисяч до більш як мільйона доларів США.

ОЛЕКСАНДР ПИЗА («Фронт Змін»)

Пиза каже, що любить речі з історіями. Годинник Victorinox подарував двоюрідний брат на день народження два роки тому. Купив його в американському інтернет-магазині eBay. Тому Пиза не знає, скільки він коштує.

Перший годинник подарував батько, але Олександр його забув в армії. Шкода було того годинника, пригадує депутат.

«Ще є один годинник, який я купив на першу премію, довго з ним ходив. Ще маю годинник з двома циферблатами, які показували час в Україні, і в США. Купив його у літаку, як летів колись до Нью-Йорка під час навчання», – розповів Пиза.

Швейцарська марка Victorinox, годинником якої нині користується Пиза, відома в першу чергу, як виробник ножів. Годинники компанія почала виготовляти лише в 1989 році спочатку у США, а потім і в Швейцарії. Годинники Victorinox вважають армійськими, а їхня вартість коливається від кількох сотень доларів до кількох тисяч доларів США.

Додамо, що сам депутат Олександр Пиза займається підприємницькою діяльністю.

ТЕТЯНА ДЕМЕНТЬЄВА(Партія регіонів)

Годинник депутату подарував Леонід Кучма до десятої річниці Незалежності. Апарат і досі справний.

Цей годинник Тетяна Дементьєва любить, бо він зручний, красивий і якісний.

Є у депутатки гарний французький годинник, який обраниця декілька разів губила і знаходила. Тому тепер не носить, аби раптом не загубити назавжди.



РУСТАМ ДЯЧУК(позафракційний)

Нині носить кварцовий годинник, який коштував колись дві тисячі гривень. Купив його у Луцьку вже давно, ще коли був директором ДКП «Луцьктепло».


«Тоді я собі міг це дозволити. А зараз, на жаль, поки що не можу…» – каже Дячук.

Є ще один годинник з позолотою. Це годинник від українського бренду KLEYNOD. На ньому зображений герб України. Цей подарунок на свято Миколая Дячук зробив собі теж в часи роботи у «Луцьктеплі». Назбирав грошей і купив, каже він. Вартує близько п’яти тисяч гривень.

СЕРГІЙ ГРИГОРЕНКО (позафракційний)

У цього депутата – японський механічний годинник Orient. Заступник директора ТзОВ «КМ-Холдинг» купив хронометр років 6 тому. Тоді він коштував близько 350-400 доларів. Годинник якісний, не ламається, розповідає Сергій Григоренко.

«Якщо людина може собі дозволити, то ради Бога. От, наприклад, у нас в міській раді є Никитюк, Бондарук, Чернецький. Хай купують дорогі годинники. Я не шмоточнік», – міркує він.

У прикмети, що дарувати годинник – то не дуже добре, не вірить, тому вважає годинник прекрасним подарунком, від якого не відмовився б.

АРТУР ВАСИЛЕВСЬКИЙ («Батьківщина)

Голова Волинської обласної організації Спілки офіцерів України годинника на руці не мав. Каже, що не носить, бо «счастливые часов не наблюдают».

«Я самый счастливый человек», – з посмішкою каже депутат.

ОЛЕГ ЧЕРНЕЦЬКИЙ («Свобода»)

Один із найбагатших депутатів Луцької міськради, бізнесмен Олег Чернецький годинник має, і не один. Тільки от журналістам показувати не дуже хоче.

«О, ні! Ви що? Я купив годинник за 50 гривень на базарі! Ви краще у чиновників запитуйте», – віднєкується депутат-мільйонер.

БОГДАН ШИБА («Фронт Змін»)

Вісім років тому після обрання міським головою Богдану Павловичу годинник подарували депутати. Він тоді коштував близько 600 доларів. Але колишній луцький мер рідко носить годинник. Каже, що не любить нічого зайвого на руках.

«Нормальний годинник. Не супер-пупер дорогий, але такий, знаєте, презентабельний. Депутати скинулися і подарували. Мені було дуже приємно. Я рідко ношу, але іноді одягаю, щоб геть не залежувався», – розповів Богдан Шиба.

Нині ж Шибі вистачає мобільного телефону, щоб дізнатися, котра година. Раніше, коли мобілок не було, годинник, звісно, був необхідний, каже колишній мер.

«Колись, ще у радянські часи, дядько подарував японський годинник. Тоді він називався вічним, бо там стояла літієва батарейка, термін гарантії якої був 15 років. То цей годинник я носив 20 років, і тільки один раз змінив батарейку», – пригадав Шиба.

ЄВГЕНІЙ ТКАЧУК (позафракційний)

Швейцарський годинник Ulysse Nardin подарував Ткачуку компаньйон ще чотири роки тому. Це був подарунок на день народження. Такий же годинник депутат-бізнесмен подарував своєму колезі. Скільки коштує це швейцарське диво Євгеній не зізнається, але натякає – то штука зовсім недешева.

«Чоловік, який чогось досягнув у житті, повинен мати хороший автомобіль, якісне взуття і гарний годинник», – переконаний Євгеній Ткачук.

Такий годинник, як у Ткачука, нині у магазинах США коштує близько 29 тисяч доларів США.

Марка Ulysse Nardin є швейцарською та спочатку свого існування (кінець 19 століття) спеціалізувалася на морських годинниках. Нині годинники цього бренду можна придбати як за тисячу доларів США, так і за більш ніж півмільйона доларів.

РУСЛАН НІКОЛАЙЧУК («Свобода»)

Годинник депутату і підприємцю Руслану Ніколайчуку подарував колега по бізнесу. Хоч той і не вважає годинник дуже необхідним атрибутом, але визнає, що депутату гарний годинник додає іміджу.

«Годинник для мене не надто важливий. Що він є, що його немає», – зізнається депутат.

І хоча в прикмети Руслан Ніколайчук не вірить, але з колегою, який свого часу подарував йому годинник, вони таки розійшлись.

Годинники марки Q&Q почала у 1976 році випускати компанія Japan CBM, яка спеціалізувалася на комп’ютерній техніці. Вважається, що годинники цієї марки мають гарні показники співвідношення ціни-якості.

ІВАН КОРЧУК («За Україну!»)

Свій годинник директор КП «Луцькводоканал» купив років п’ять тому, коли ще не був депутатом. Тоді його годинник японського бренду Orient коштував в межах сотні доларів.

Іван Корчук не вважає це важливим аксесуаром. Це просто зручно, каже він.

СВЯТОСЛАВ БОРУЦЬКИЙ («Свобода)

У цього депутата – годинник тільки в мобільному телефоні. Вдома має пам’ятний годинник – партійну нагороду від ВО «Свобода». Нині ж цей годинник лежить в офісі, каже депутат.

Ще мав годинник з емблемою 900-річчя Луцька, який йому подарували на 16-річчя.


«Я дискомфорту не відчуваю від того, що у мене на руці немає годинника, бо є телефон», – зізнався Святослав Боруцький.

АНДРІЙ КОЗЮРА («Наша Україна»)

Годинники адвокат Андрій Козюра любить. Має швейцарський годинник Candino. Свого часу за нього заплатив близько тисячі доларів. Купував його у 2002 році у Львові на свій перший адвокатський гонорар.

Останнім часом не носить, бо все ніяк не полагодить ремінець.

Candino – це швейцарські годинники, які почали виробляти в кінці 40-вих років ХХ століття. Нині компанія виробляє близько 2000 годинників в день.

АНДРІЙ ОСІПОВ («Батьківщина»)

Адвокат Андрій Осіпов годинник не носить, хоча має їх декілька. Каже, що не дуже зручно, коли на руці є щось зайве. Осіпова цілком влаштовує і годинник на мобільному телефоні.

«У мене немає таких дуже дорогих годинників, але в мене є годинник, який коштує дві тисячі доларів. Якби навіть була можливість купувати годинник, скажімо, за 50 тисяч доларів, то, напевно, не купував би, бо я не ношу речі розкоші. У мене навіть немає золотих прикрас. Єдине золото на мені – це обручка», – розповів він.

АНДРІЙ КАЛАХАН («Свобода»)

Наймолодший депутат міськради годинника зараз не має. Хоча свого часу носив годинник, який подарував йому голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.

«У мене були годинники. Але довго чомусь не працювали. Найдовше в мене був годинник, який мені вручив Анатолій Петрович Грицюк, мій друг», – розповів Калахан.

ВОЛОДИМИР НИКИТЮК («Батьківщина»)

А цей депутат-бізнесмен про свій годинник розповідати не дуже хотів, переконуючи, що забув вдома. Хоча на руці красувався недешевий, як розповідають його колеги, аксесуар.

Годинник на руці Никитюка нагадує швейцарський годинник марки DeWitt серії Academia.


АНАТОЛІЙ БІРЮКОВ (позафракційний)

Уже вісім років носить годинник, який йому подарувала Волинська обласна рада.

«Цей годинник коштує гривень 50-40. Не більше. Це ж обласна рада. Вона дорожчих не закупляє», – впевнений Бірюков.

СТЕПАН ЦИМБАЛЮК («Батьківщина»)

Лікар Степан Цимбалюк має простий годинник. За модою не бігає. Змінює годинник тільки тоді, якщо апарат виходить з ладу.

«Колись мав три кишенькових годинники, але вони виявились нетривалими. Годинник – це потреба, не більше», - вважає він.

ОЛЕКСАНДР СЕМЕНЮК («Батьківщина»)

Цей депутат, який працює начальником відділу в управлінні Держкомзему у Волинській області, про відсутність годинника говорить бадьоро і радісно. Годинник зламався, а купити новий, каже, не має можливості.

«Нема у мене годинника. Не заробляю так багато. Зарплата невелика. Не можу собі дозволити», – розповів Олександр Семенюк.

АСКОЛЬД ПЕКАРСЬКИЙ («Батьківщина»)

Годинники депутат і підприємець Аскольд Пекарський любить. Має їх п’ять чи шість. Але недорогі – кожен в межах тисячі гривень. Зараз носить простенький годинник.

«Я годинники люблю міняти. Це як іграшка», – зауважив він.

СЕРГІЙ ВОЛИК («Батьківщина»)

Нині на руці генерального директора ТзОВ «Магніт» – годинник, який йому подарував син. Привіз подарунок з Німеччини.

«Може, 20 євро, а, може, і 30. Не більше», – говорить Сергій Волик.

Каже, що навіть не цікавиться, як називається годинник. Це неважливо, переконаний він. Аби апарат справно працював.

Вдома має ще один, але вже старенький годинник.

ВАЛЕРІЙ БОНДАРУК («Батьківщина»)

Депутат-бізнесмен Валерій Бондарук показати і розказати хоча б щось навідріз відмовився. Сказав лише, що годинник подарувала дружина. Та колеги по депутатському корпусу переконують: у Валерія Бондарука дуже крутий і дорогий годинник.


РОМАН РОМАНЮК («За Україну!»)

Годинник Perfect придбав років п’ять тому у Луцьку. Коштував тоді він 150 гривень. Хоч годинник недорогий, але працює ідеально. Навіть часом плаває з годинником.

Більше годинників немає. Якщо є один справний, то купувати ще, аби були, потреби не бачить, розповідає помічник директора ПрАТ «Автомобільна компанія Богдан Моторс» Роман Романюк.

ПЕТРО САВЧУК («Батьківщина»)

Цей депутат-доцент кафедри Луцького національного технічного університету останнім часом годинник не одягає. Раніше носив годинник, подарований облдержадміністрацією.

«Я розумію, що годинник – це діло престижу. Але, зважаючи, що поряд завжди телефон, який сьогодні є незамінною річчю, то годинник мені вже й не дуже потрібен», – пояснив обранець.

АНАТОЛІЙ ПАРХОМ’ЮК («Наша Україна»)

Зараз годинник на руці цьому депутату не потрібен – яка година, він дізнається з мобільного телефону. Раніше Пархом’юк, який сьогодні працює першим заступником голови правління «Луцького пивзаводу», а колись був заступником міського голови, годинники носив. Має їх зо п’ять.

«Годинники носив до років 30-35. А коли з’явились телефони, то й потреба така зникла. А за модою ніколи не ганявся. Хоча впевнений: годинник має бути надійним», – розповів Анатолій Пархом’юк.

ЮРІЙ КОРОЛЬЧУК («Батьківщина»)

Годинники у генерального директора «Волинь-Авто» є, але він їх одягає дуже рідко, бо не фанатіє він цього. Переконує: дорогих не має, одні лише «китайські поддєлкі».

Колись йому дарували годинник як кращому пропагандисту партосвіти. Радянські годинники, звісно, зберігає.

«В мене годинника нема, бо я живу в селі. В мене є півень, і він мене рано будить. А додому я не спішу, бо я постійно на роботі. Як то кажуть, счастливые часов не наблюдают», – жартує Корольчук.

ВАСИЛЬ ГРИБ («Батьківщина»)

У депутата-актора, Заслуженого артиста України Василя Гриба годинник – від Юлії Тимошенко. Отримав його у 2002 році «за вибори», будучи керівником міського осередку партії і заступником голови обласної організації «Батьківщина» з ідеології.

«Місто набрало 18%, а область – 13,3%. І мені Юлія Володимирівна вручила годинник. Ношу його, тільки сьогодні забув», – шкодує Гриб, що не може продемонструвати дарунок партійного вождя.

Розповів Гриб цікаву історію про те, як його колись врятував годинник, подарований обласним управлінням міліції. Василь Гриб у 1981 році отримав у подарунок годинник від волинської міліції за головну роль дільничного. Цей годинник він досі зберігає.

«Коли я був у Владивостоці на гастролях, пішов до моря купатися. А там був день військово-морського флоту. І міліціонери до мене підійшли й запитують, чого це я ходжу тут у спортивних штанах і в майці. А документів в мене нема. От я й починаю доводити, що я артист з Волині. Мене вже хотіли забирати, але я показав свій годинник «від УВД», після чого переді мною вибачилися і відпустили», – пригадує Гриб.

НАТАЛІЯ БУНДА («Батьківщина»)

Депутатка годинника не має, бо звикла орієнтуватися в часі за допомогою телефону. Годинники носила ще в школі.

«Мабуть, це правда, що людина без годинника щаслива», – переінакшує крилату грибоєдівську фразу начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва та туризму.

ГАННА КРАВЧУК («Батьківщина»)

Головному лікарю Луцької міської поліклініки №2 годинник подарувала Волинська облдержадміністрація. Носить його завжди, не забуває.

«Я його одягаю завжди, бо тут є секундна стрілка. А коли я оглядаю хворих, то секундна стрілка дуже важлива», – каже депутатка.

ЛЮБОВ СЕРБА («Свобода»)

Депутатка та лікар Любов Серба переконує: за модою не бігає й годинників не скуповує. У годиннику їй найпотрібніша секундна стрілка, оскільки Любов Серба – лікар, а у роботі медикам це стає в нагоді: секундомір, приміром, допомагає під час вимірювання пульсу.

«Ой, я вже й не пам’ятаю, скільки років я його ношу. Цей годинник подарували мені мої добрі друзі ще, певно, у 95-му чи 96-му. Він досі справний. Я змінюю батарейки, і все чудово працює», – розповіла вона.

РОМАН БОНДАРУК («Батьківщина»)

Депутат-бізнесмен Роман Бондарук має добротний годинник, подарований рідним братом-юристом на день народження.


Депутат-бізнесмен носить годинник швейцарського бренду Frederique Constant серії Art Deco. Такий годинник коштує у різних магазинах в середньому 800-1000 доларів США.

У те, що такий подарунок вважається поганою прикметою не вірить. Інших годинників немає.


Ірина КАЧАН, Тетяна ГРІШИНА (ВолиньPost)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ МАТЕРІАЛ ПРО НАЙБАГАТШИХ ДЕПУТАТІВ МІСЬКРАДИ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, яким був перший адвокатський гонорар Козюри? Він на нього стільки зробив, якщо вірити всім його інтерв"ю. І батькам гроші за навчання повернув, і годинник прикупив... хочу бути адвокатом!
Відповісти
прикольна стаття я завжди спостерігав на Українській правді в рубриці бренд...тепер Луцьк розкручуємо))))))))) Реально у Нікітюка годинник крутий)))пафосний типу - у мене Лехус друзі...ну і земля вся в Луцьку)))))
Відповісти
А який годинник в Голєвої?
Відповісти
Поясніть, хто розумний, навіщо на руці чоловіка дорогий годинник і що він підкреслює? Широкий інтелект, ерудицію, енциклопедичні знання, фізичну красу, високі моральні якості, чоловічу силу в ліжку?.. Точний час для ділової людини показує простий годинник, який у мене на руці (кварц, ціна 60 гривень у 2005 році), хоч можу спромогтись на годинник ціною, так, на гривень 2-3 тисячі. Може я чогось не розумію? Всім живим істотам властиво чимось себе прикрашати: олень і лось носять розкішні роги - вони ж служать їм і органом самозахисту; папуга - строкате пір`я; півень - червоний високий гребінь і пір`я з переливами і т.д. і т.п. В даний момент в мене на руці годинник показує 12.42 год., і найдорожчий годинник на руці бізнесмена показує точно такий час?.. Можливо, сучасним чоловікам ще й роги носити, чи прикраси з пір`я, як носять папуаси і дикі племена в пониззі Амазонки?
Відповісти
Фи, какой вы... Мужлан и село !!!
Відповісти
Чесно... вперше бачу мудрий комментрар і якщо це дійсно писав чоловік,а не жінка-моя Вам повага!!!
Відповісти
Абсолютно не поділяю Вашу думку. Чоловіка повинні виділяти дві речі, годинник та взуття. Це не тільки моя особиста думка. Особисто для мене годинник -це своєрідна філофська річ, без якої я не представляю сьогодення.
Якщо Вам подобається за 60 гривень - носіть, адже він Вас влаштовує. І не варто так прискіпливо ставитись до чоловіків в яких годинники за декілька десятків тисяч доларів. Адже для них це не тільки прикраса а й своєрідний статус.
У мене, наприклад, не один годинник. І скажу відверто що в планах ще багато годинників. Дорогі годинники це своєрідне мистецтво. Мистецво в поєднанні з майстерністю та найдорожчими матеріалами у світі і це все у Вас на руці. Це все з Вами. Якщо Ви хочете - Ви цим хизуєтесь, якщо ні - натягніть светр на руку і отримуйте зодоволення)))
Ви знаєте скільки є майстрів та напрямків годинникової справи? Ви знаєте скільки столітть створювався БРЕНД, який з кожним роком думав як створити механічне чудо і втілити роботу десятків людей в один невеличкий механізм.Візьміть до прикладу майстра Джейкоба, або ж його славнозвісний бренд Джейкоб енд Ко який творить свою справу для найвпізнаваніших персон планети земля. Головна фішка годинників заключається втому, що у Вас на циферблаті одразу видно час у пяти містах світу - Лондон,Нью-Йорк,Лос-Анджелес,Париж,Токіо, для того аби Ви орієнтувались о котрій годині Ви будете у Парижі або НьюЙорку)))Я можу ще довго і довго про це говорити, проте.
Тому, Журналісте, Вашу пораду та Вам у руки, нацепіть піря і роги і виділяйтесь по своєму)
Відповісти
Повністю підтримую цю думку.
Відповісти
Які гарні фото! А Валерія Бондарука-таки треба "зловити за руку". Цікаво, що вже за годинник у нього?..
Відповісти
Шиба: "...не любить нічого зайвого на руках..."

капець...
Ну хто так може висловитись? "спецiалiст" широкого профiлю.
Відповісти
Зато любит то, что "в руках".
Відповісти
це тільки мені смішно від того, що тігіпко подарував Романюку годинник однієї з найдорожчих марок, а той взяв і зламався через 4 роки? І саме в той день, коли Романюка про це спитали....

От вже ж сказочнік той мерчик
Відповісти
"Тому Микола Романюк і сам не знає, скільки цей годинник коштує. "
А МИКОЛА РОМАНЮК НІКОЛИ НІЧОГО НЕ ЗНАЄ, ВІН ЗНАЄ ЛИШЕНЬ ЯК СОБІ В КИШЕНЮ ЧИМАЛУ СУМУ ЗАРОБИТИ ТА СИНКУ ДОПОМОГТИ НЕ МЕНШУ МАТИ!
Відповісти
В мене такий самий годинник як у Аскольда Пекарського. тільки з чорним циферблатом :)
Відповісти
Для КБО О2. Я вашу думку теж не кваплюсь поділяти. Ви заперечуєте самі собі. Головна функція годинника - подивитись час. Як у щільникового телефону - прийняти дзвінок і потелефонувати. Сподіваюсь, що ви - не «найвпізнаваніша» персона планети Земля (назва планет пишеться з великої літери). Один недавній американський президент був, як ви кажете, впізнаваним, тому щорічно в найвідомішій італійській фірмі світу замовляв 12 пар класичних туфель. Але ви, на жаль, не президент. Очевидно, він носив їх, а не ставив, як ви ставите годинники, на полицю. Якщо в ваших планах "ще багато годинників", то можете їх складати, як складають яйця Фаберже. Тобто, вони у вас не будуть виконувати згадану функцію, а лежатимуть, як музейні речі. А автор статті цього інтернет-видання, очевидно, мав на увазі саме ділову функцію годинників, а не запитував в депутатів, скільки вони їх назбирали. Десяток годинників ви на руку не повісите, а ще почитайте байку Крилова "Мартышка и очки". Ваш текст рясніє помилками, тому ви не той, за кого себе видаєте. Почитайте класику, вивчіть рідну мову. На світі є речі, набагато цікавіші за умільця Джейкоба. Розпочніть усе вже сьогодні.
Відповісти
Помилок багато не заперечую...на те вони і коменти щоб відриватись на повну, Шановний жУРНАЛІСТЕ. Мову знаю і люблю, але не переймаюсь через орфоргафічні та граматичні помилки...бо на те є Ви...шукач помилок. Хто на що вчився!!!
Себе ні за кого не видаю, я є я, хоча планую що хтось все таки впізнає у недалекому майбутньому. До речі який у вас годинник?
Відповісти
"Себе ні за кого не видаю, я є я, хоча планую що хтось все таки впізнає у недалекому майбутньому". Плануйте, але наполегливо працюйте над собою, аби хоч чимось підтвердити ваші, поки-що нічим не підтверджені амбіції. Ви ведете порожню полеміку. Щодо мови, то любить її той, хто знає, і навпаки. Попоросіть розумних людей, щоб переклали ваші тексти на нормальну мову. Я - не шукач помилок, просто - бридко читати.
Відповісти
А мені сподобалось.
І реакція обранців теж - штрих до портрету...
:-)
Відповісти
Якщо бридко не читайте. Попросіть щоб хтось інший Вам почитав, а Ви послухаєте.
То все ж таки Ви не відповіли на моє питання (про годинник).
Доречі, Вам та й на СТБ працювати, на Федора казати Тедор,на парасольку розчепірка, на автомобіль автівка, на вертоліт гвинтокрил і фанатіти від вашого ЛЖЕ патріотизму і фанатизму до мови. Тому дякую за поради щодо вдосконалення мене як найвпізнаванішої людини в майбутньому.
Тому щасти Вам орфоргафічний педанте.
Відповісти
Два кардинально противоположных мнения: часы - дорогие понты и часы - для определения времени. Скажу сразу сам не ношу, достаточно сотового. На дороги нет денег, а подделки носить стыдно. Но с КБО 02 согласен полностью. Современные дорогущие механизмы, это произведения искусства. Отрицать необходимость их создания и производства, все равно что называть произведения Рафаэля и Микеланджело мазней, картинками и статуэтками. Далеко не все имеют возможность купить хорошее искусство, кому-то достаточно повесить и копию, но цена уже не та и статус не тот. Так же и с часами, кто может купить за 30-45 тыс. долларов Констатин Вашерон, тот покупает и гордиться его владением. А вот за какие шиши он покупает это искусство, это уже второй вопрос. Так что давайте отделим мухи от котлет.
Відповісти
Нормальна стаття. Усе вийшло лаконічно і жваво. Самими цікавими виявились відповіді Чернецького, Осіпова, Калахана, Бірюкова і Корольчука
Відповісти
Судячи по результатам їхньої депутатської роботи,їм ще до тих годинників кукушки в голові бракує!!!
Відповісти
А Дячук судячи з усього жив тільки тоді коли був директором Луцьктепла))))))
Відповісти
Останні статті
Райцентр у фото. Турійськ
11 грудень, 2012, 11:23
Годинники луцьких депутатів: від армійських до швейцарських
06 грудень, 2012, 10:09