«Вперше відчула потяг до дівчат у шість років», - лесбійка з Луцька

«Вперше відчула потяг до дівчат у шість років», - лесбійка з Луцька
Тема секс-меншин в Україні активно обговорюється останні кілька років, відколи представники цього руху почали публічно відстоювати власні права та виходити на вуличні демонстрації в Києві.

Відтак, минулого року в столиці повинен був відбутися перший в Україні гей-парад. Через побиття головного організатора та велику кількість незадоволених акція так і не відбулася.

Цього року представники ЛГБТ-спільноти (ЛГБТ - від назв лесбійки, геї, бісексуали, трансгендерні люди) організували парад рівності. Щоправда, в значно скромніших масштабах та під тісною опікою правоохоронців.

Суспільна думка в Україні - досі проти секс-меншин. І хоч у Києві ті хоча б відважуються на відкритий парад (нехай навіть в умовах всестороннього тиску), у «глибинці» про це й мови не може бути. «Це нічого не змінить», - кажуть представники ЛГБТ-спільноти Луцька.

…27-річна лучанка Анастасія – лесбійка. Поговорити з журналістом про життя луцької ЛГБТ-спільноти вона погодилася тільки за умови, якщо поряд із інтерв’ю не буде її фото чи прізвища.

– Чому ти змінила орієнтацію, і як це трапилося?

– Орієнтацію не змінюють, її не обирають.

– З нею народжуються?

– Швидше за все, так. Кожен проходить певний шлях, допоки визначає для себе, ким він є насправді.

Ми ж усі в пошуках себе, правильно? Хтось в 20 років розуміє, що він художник і починає малювати, хтось в 60. Тут все так само, це лише питання самовияву.

– Перш ніж ти зрозуміла, що жінки цікавлять тебе більше, як ти ставились до людей з нетрадиційною орієнтацією?

– Я ніколи не розділяла людей на: "з традиційною" орієнтацією і "нетрадиційною". В дитинстві мені подобались хлопчики і дівчата, потім юнаки і дівчата, а потім я зрозуміла, що все-таки тільки дівчата.

– Ти відчувала потяг до дівчини ще у дитинстві?

– Так. Десь навіть у шість років. Сексуальні фантазії в дитини починаються вже у віці трьох років. Але поняття кохання як такого ще немає, є сексуальний потяг.

– У тебе зараз є партнер?

– Так. Далі зазвичай запитують: «Як довго ви вже зустрічаєтесь?» То кажу: ми зустрічаємось уже півтора року.

– Як ви познайомилися?

– В основному всі знайомляться через інтернет, інших шляхів мало. Так, у нас є своє коло друзів, разом ми проводимо час, відпочиваємо. Але там ми не шукаємо собі партнерів, бо це друзі. В кожного є своє особисте життя за межами цієї тусовки.

– Тобто, зі своєю партнеркою ти познайомилася через інтернет?

– Саме так.

– Знайомства у вашому середовищі відбуваються так само, як і у випадках з традиційними стосунками? Тобто, хтось шукає собі партнера для статевих стосунків, а хтось – типу «познайомлюся для створення сім’ї», так?

– Напевно, в кого як. Якщо говорити про себе, то я ніколи не знайомилася для чогось конкретно. Просто відбувалося спілкування, а далі вже хтозна як складеться.

– Ти б хотіла всиновити дитину?

– Я не буду всиновлювати тому, що можу мати власних дітей. Є різні способи, не будемо про це.

– А завести дитину?

– Так, я б хотіла.

– Ти віриш, що дитина, у якої буде дві мами, виросте нормальною? Ну, принаймні в сучасних умовах українського суспільства?

– Одностатеві пари, які планують народжувати або всиновлювати дитину, дуже ретельно до цього готуються. Для нас це дуже важливе рішення у житті, дитина в таких сім’ях оточена любов'ю та турботою. Для дитини це головне.

А от що справді може на неї вплинути, так це ненависть у суспільстві. Звичайно, дуже важко опиратися більшості з стереотипним мисленням. Тож головне – це позитивний настрій і оптимістичні погляди на життя.

– Чи є серед твоїх знайомих одностатеві пари, які всиновили дітей? У них все нормально?

– Особисто в мене немає знайомих пар із дитиною, але знаю що такі є в Україні і дуже багато в Росії. Про випадки, де були проблеми з дитиною, чи з нею погано поводились я не чула.

А от чому у тебе не виникають питання, як живеться гомосексуальним підліткам в традиційних сім'ях? Коли дитина не може поговорити ні з батьками, ні з друзями. І якщо вона подзвонить на телефон довіри, навіть там, більш за все, не отримає психологічну допомогу.

Дитина залишається сама. Чи можна уявити, наскільки вона самотня. В нашій країні ніхто не знає, скільки гомосексуальних підлітків закінчує життя самогубством...

– Це правда, що всі жінки-лесбійки прагнуть бути схожими на чоловіків? Носять чоловічий одяг, ігнорують косметику тощо

– Ні, це не правда. Насправді таких не так багато, а вам так здається, бо тільки таких ви помічаєте на вулиці.

– Існує думка, що ставлення до лесбійок у нашому суспільстві – набагато поблажливіше, ніж до геїв. Мовляв, це зумовлено домінуючою чоловічою думкою: для них лесбіянки, на відміну від геїв, не огидні. Це так? Чи жінки лесбіянок так само не сприймають?

– Загалом це так, але якщо це жінка, яка надає перевагу чоловічому одягу, то таким також живеться несолодко.

– Які у тебе релігійні переконання?

– Я не належу до жодного руху. І навіть таке поняття, як «атеїзм» теж не є мені близьким. Тобто, я не можу назвати себе ні атеїстом, ні віруючою людиною. Я довіряю науці і реальним фактам.

Те, що ми собою являємо, - це наш мозок. У кінці свого життя ми помремо, наше тіло розкладеться і все. Є, звичайно, певний колообіг в природі. Можливо, частина нашої енергії кудись там потрапить чи в щось перевтілиться, але це не ми. Це лише частина нашої енергії.

– Яка твоя думка про поширене твердження, що сексуальний потяг до людини такої ж статі – психічне відхилення, яке піддається лікуванню?

– Чомусь таке твердження поширене тільки в не дуже добре розвинутих країнах. В Америці та Європі давно визнали, що це природне відхилення, а не психічне. Це не лікується.

На початку і в середині 20 століття гомосексуалів лікували електрошком, але так нікого і не вилікували, тільки людей покалічили на все життя.

– Чи відчуваєш ти себе чужою у цьому суспільстві через те, що змушена приховувати свої сексуальні вподобання?

– Частково так, але не тільки через те, що у мене орієнтація не та. Взагалі думками, поглядами на щось. Мені досить рідко вдається знайти людину, з якою я б у чомусь погодилась і з якою можна було б непогано поговорити.

– Що ти думаєш про столичні акції ЛГБТ-спільноти? Вони здатні змінити ставлення суспільства до нетрадиціоналів?

– У нас немає хорошого лідера. Потрібно, щоб на акції готові були йти не двадцять людей, а більшість. Без лідера це неможливо.

Так, ці акції показують, що ми є і так далі. Але якби надвір виходило хоча б триста-п'ятсот людей - тоді це б щось змінило. Якби у нас був такий собі Харві Мілк, який би вів за собою мільйони. Це б теж щось змінило. А так, я сумніваюсь.

Я пам'ятаю один гідний вчинок, коли публічна особа, ведучий телеканалу "1+1", який вів передачу "Імперія кіно", відкрито заявив про те, що він гей. Я думаю, що якби кожен з нас зробив так, як він, то половина країни точно нічого проти б вже не мала. Тому що в кожного був би якийсь знайомий чи родич з нетрадиційною орієнтацією.

Нерозуміння і ненависть у ставленні - тільки від браку інформації. А інформації немає взагалі. Люди бачать лише Мойсеєва, Пєнкіна і думають, що всі такі. А це не так. Серед нас є багато талановитих і розумних людей, загалом як і серед усіх інших.

– Що загрожує Україні, якщо почнуть приймати закони на користь одностатевих стосунків?

– Буде апокаліпсис і всі помруть! :-)

…Та нічого не буде і абсолютно нічого не зміниться. У скількох країнах прийняли такі закони, і люди далі нормально живуть.

– Чи безпечно у Луцьку відкрито говорити про свою нетрадиційну орієнтацію?

– Зважаючи, кому говорити. А взагалі, нащо про це говорити? Я особисто не кричу про це, але і не приховую. Якщо у мене прямо запитають, я прямо і відповім. Просто ніхто відкрито не запитує.

А взагалі є люди, які все життя приховують свою орієнтацію. Вони заводять сім'ї, живуть так до шістдесяти і нікому нічого не говорять, бо бояться. В радянські часи багато хто мусив так робити, інакше – ніяк.

– На роботі у тебе не було проблем через орієнтацію?

– Я працюю сама на себе. Хоча раніше працювала на роботі, тоді у мене був невеликий колектив. Думаю, що вони знали, але проблем не було. Вони нормально це сприймали.

– Не планувала влаштувати парад у Луцьку?

– Уявляю, скільки людей туди прийде. Напевно, я і ще хто-небудь. Ні, у нас мало хто відкрито може про це заявляти. Луцьк - маленьке місто, тому зазвичай приховують і бояться, щоб ніхто не дізнався.

– Можеш хоча б приблизно прикинути: скільки представників ЛГБТ-спільноти є в Луцьку?

– Ні, я не всіх знаю, та й мене це питання ніколи не цікавило.

– Ти готова вийти на парад, тим не менше ти не погодилася сфотографуватися і назвати своє прізвище…

– Твоє запитання було дещо інакшим, а саме: "Чи хотіла б я влаштувати парад у Луцьку?" У своїй відповіді я мала на увазі, що немає сенсу тут цього робити.

В Україні чи Росії це дійство ніколи не стане чимось нормальним, як, наприклад, в Америці. Тут люди не такі.

Теоретично, я б могла піти на парад в Києві. І то не зараз, коли виходиш тільки для того, щоб тебе побили.

Я не хочу робити фото не через те, що боюсь когось чи чогось. А тільки через свою сім'ю. Тому що їхні погляди і поняття не збігаються з моїми. Тож, мені доводиться поважати їхню думку, оскільки це може вплинути і на їхнє життя.

– Як твої батьки сприйняли такий вибір?

– У всіх батьків на це однакова реакція. З ними важко про таке говорити. Їхню думку зазвичай визначає думка суспільства, а в нас ця тема досі - у зоні табу.

– Чи можна розпізнати гея чи лесбійку, просто йдучи вулицею?

– Ми можемо розпізнавати один одного на вулиці, як саме - це важко пояснити. Та і не бачу сенсу знати про це всім іншим.

– Добре, не називай прізвища, але скажи, будь ласка, чи не знаходиш ознак гея чи лесбіянки у когось із відомих людей Луцька? Серед депутатів, співаків, чиновників...

– Ні, не знаходжу. Я і не знаю наших депутатів, а тим більш чиновників, не цікаво.

– Ти можеш назвати кілька місць, де найчастіше у Луцьку тусуються нетрадиціонали?

– Це некоректне запитання. Думаю, ти сам розумієш, що відповіді на нього не буде.

– Тобто такі місця таки є? Скажи просто: це якийсь кафе-бар-ресторан чи якесь, скажімо, відлюдне місце у парку?

– Немає таких місць, ми гуляємо так само, як і інші звичайні компанії друзів.

– У тебе були стосунки з чоловіками?


– Так, були. Звичайні стосунки, трохи позустрічалися і розійшлись, як зазвичай буває в юному віці. Розійшлись за взаємною згодою.

Розмовляв Сергій НЕСКАЖУ
Ілюстрація Небо Міріам

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 185
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нескажу - не Сергій. Це жінка. Знаю, чий це стиль, за які грошц, але ім'я не скажу.
Відповісти
Нещодавно пиячила з Сергієм Нескажу. Низький голос був, щетина була та й купа чоловічих вторинних ознак. У вас параноя?
Відповісти
Та наче б ні, принаймні знаю, що вторинних ознак купи не буває. А на первинні ви часом не звернули уваги? Бо низький голос і щетина в наш час можуть бути й наслідками Чорнобиля.
Відповісти
"(ЛГБТ - від назв лесбійки, геї, бісексуали, трансвестити)"
Ні, ЛГБТ - лесбі, ґей, бі, трансгендер. Трансвестити це інша опера
Відповісти
редактори, дітей не заводять, заводять собак!!!
Відповісти
Журналіст вразив нетактовними, дуже часто у грубій формі заданими запитаннями, що очевидно продиктовано його власною дрімучістю. Дякую Анастасії за виважену, чітку позицію і дуже притомні відповіді на хамські запитання.
Відповісти
Цілком вас підтримую. Мені здається, що журналіст не був зовсім тактовним і Анастасією. А ці його дитячі питання про місце зустрічі гомосексуалів, про те, - чи відрізняються гетеро від гомо. Я вам, шановні журналісти, скажу - це вже занадто. Будьте розумнішими і коректнішими. Ми ж не у середньовіччі живемо. Гомосексуали такі ж люди, як і гетеросексуали. І ні на краплину менше.
Відповісти
Олена, очевидно, теж до них належить. А цікаво, як з такими жінками-збоченцями можна розмовляти по-іншому. І власне, де тут "хамські запитання"? Якось сидів в кіно колишнього к-тру "Промінь". Людей на вранішній сеанс було небагато. За спиною почувся шум і йорзання. Я повернувся і побачив, як солодко "в десна" цілувались лесбійки, засунувши руки одна одній під спідницю по плече. Бридоття! І це в публічному місці. Невже не можна пососати одна одній піську дома чи в кущах? Багато глядачів обурено залишили зал. Гидоття!!!
Відповісти
Теж дрімучий, якщо тут хтось і збоченець то це Ви, вельми нешановний, свої еротичні фантазії про "в десна" і "руки під спідниці по плече" і "піську в кущах" висловлюйте деінде.
Відповісти
Мені дуже подобаються слова, почуті в одному фільмі: Це зустрілись й покохали одне одно не дві людини, а дві душі (перероблено спеціально, аби не накликати ще більший шквал хейтерів).
З одного боку я згідна з тим, що питання поставлені дещо не коректно. А з іншого... Українці ще не готові морально до того, аби прийняти людей з не традиційною для них орієнтацією.
Відповісти
Люди з нетрадиційною орієнтацією - теж українці і українки. Якщо чекати "моральної зрілості" толку не буде. Необхідно створити нормальні механізми дотримання прав людини. Лише тоді буде прогрес.
Відповісти
нетрадиційна орієнтація є не нормою, як намагаються подати це, а відхиленням від норми. і такий потяг формується у підлітковому віці під впливом переважно соціальних чинників, і порушення роботи гормональної системи, а не є природженим. вважаю за доцільне проводити лікування цих людей.
Відповісти
Знавець тут з'явився. Ану дай-но прочитаю якусь із твоїх наукових праць з цього приводу. Що кажеш штудіюєш, біологію, психологію? Чи просто бабця з СРСР передала тобі знання: "неможна!"? Нерозумні ви люди і бекаєте, як стадо баранів
Відповісти
Претендуєш на істину, великий мудрагелю? Тоді давай-но я тебе обміряю, зважу і знайду причину відправити до газової камери. Через те, що ти не відповідаєш моїм нормам.
Відповісти
попередній коментар адресується до пана "сб".
Відповісти
недрадиційним є і мінет і анал. Так давайте будем чесними і боротися проти цього теж. Нормально буде?
Відповісти
нет!!!)))
Відповісти
ото ж бо :)
Відповісти
Слухай, не треба розказувати про свої сексуальні фантазії. Маєш - тримай при собі.
Відповісти
ти щось не правильно зрозумів. Моє сексуальне життя я тримаю при собі і при коханій людині. Але факт в тому, що переважна більшість (на мою думку), все ж таки займається як оральним, так і анальним сексом, що є теж відхиленням. А ви тут на пєдіків накидаєтесь. а це називається лицемірством.
От наприклад в штаті Монтана займатися любим видом сексу крім в позиції міссіонерській - є злочин. Але так як США одна з най релігійніших країн, тут немає нічого дивного...
Відповісти
такі да, такі да...
Відповісти
коли людина вважає себе ведмедем то її в психушку сажають то саме і тут. раджу переглянути http://kinovonline.net/load/gender_i_juvenalna_justicija/65-1-0-14991
наш Бог створив двох чоловіка і жінку, так було, так є і т ак має бути, геть збоченців. ось так розхитують суспільство, а потім приходе якийсь халіфат іслам і всіх на костер. великий Рим упав бо тонув в різного роду збоченествами, і був слабким перед варварами. а Содома з Гоморою! варто задумуватись
Відповісти
якщо ваш бог створив гея, то хто ти такий щоб перечити волі бога?
Відповісти
Бог створив Чикатило і Дрижака.
Це міняє Ваше ставлення до них?
Відповісти
абсолютно ні з точки зору релігії. Якщо бог створює таку нєчість то можливо він і сам нєчість? :))) Звичайно це все нісенітниці для легковірних і наївних :)))
Відповісти
Передчуваю дикий срааач. Кричать тут про бридоття і жінок-збочинок, бо ті, бачите, люблять і не хочуть "піськи сосати" по кущах, а хочуть виявляти свою любов і ніжність (обійми, поцілунки) в людних місцях, в кінотеатрах, у парках. Як і ви, панове, зі своїми половинками. Навіть не буду писати про нормальність гомосексуальної любові, поцікавтесь самі, матеріалів багато - розвивайтесь. Я, радше, про суспільну думку. Все відносно, товариші, ви будете незадоволені, бо гомосексуали не такі, як ви, отже обкидання камінням вас не стосується. Але згадаємо того ж Оруела. В нього вважалися збоченням і бридотою будь-які романтичні стосунки, оргазм переслідували, за любощі лікували катуванням і електрошоком. Ваша гомофобна думка і принципи антиутопійської партії нічим не відрізняються. Невже ви хочете жити в такому світі? Чи просто будете собі кохати свою дівчину/хлопця і не лізтимете із своїм "фі" в чуже ліжко. (обганяючи можливі коментарі, - я гетеросексуальна)
Відповісти
Загалом, приємно побачити притомний коментар. Та з іншого боку ви суперечите сама собі. То пишете про те, що вияви стосунків це не лише секс, це і взаємодія із соціумом, а потім про "чуже ліжко". Гомосексуали - це не ті хто просто спить з особою своєї статі. Це звичайні люди, для яких стосунки це не лише секс, а і кохання, прогулянки, шлюб. Банальне "іду зі своєю дівчиною в кіно" без вибрехування про стать. Тощо. І це смішне застереження-виправдання в кінці "я гетеросексуальна". Наче індульгенцію собі виписуєте, мовляв я така вся толерантна, але нініні, не дай Боже, подумають що я з "тих".
Відповісти
"Чуже ліжко" - це метафора чужого особистого життя загалом. Про свої сексуальні вподобання написала, щоб діалог міг вийти конструктивнішим, ніж "ааа, ти збоченка, педерастію може виправдати тільки педераст, була б моя воля, я б тебе спалив"
Відповісти
А я би, скажімо, не став порівнювати Моісеєва з Пєнкіним - ні вокальні дані, ні стильність, ні репертуар, ні, ні, ні...Це абсолютно різного рівня люди, митці, особистості. Коли під відвертим епатажем нічого не проглядається глибшого - це сумно.
Відповісти
Хай би в Луцьку вийшли на парад, то б з бітами МИ їх вітали!!!! Не дамо заразі.руйнувати наше сумпільство, пудрити мізки дітям, пропагувати психічні хвороби!
Відповісти
Ну-ну, великий воїне клавіатури, я чекаю твоїх реальних дій. А щодо того, хто більше зла принесе суспільству - тупий і занадто агресивний качок-злочинець, чи ні в чому невинний гомосексуал - то все і так зрозуміло. :)
Відповісти
Не приставай до качка, він гетеросексуал!
Відповісти
Я теж є гетеросексуалом. І що з того? Це не дає мені право ображати когось, як ображає качок, психіатр і т. д. Якщо чесно, то я намагаюсь донести до вас всіх месидж, що бути толерантним до будь-кого чи будь-чого - не означає бути таким самим. Можна бути кардинально відмінним, можна не сприймати чужого стилю життя, і жити так, як кожен вважає за потрібне. Потрібно просто поважати чужу думку, маючи при цьому свою. А дехто тут так і стікає ненавистю, хоче йти когось бити, лікувати, повчати. Це - не сприймається у цивілізованому світі.
Відповісти
НОТУРАЛИ - кохаймо один одного, робімо один одного щасливими, майструймо діточок... Ну це ж так прекрасно!!! ХТО ПРОТИ???
Відповісти
МОЖЕ ВИВЕСТИ У ЛУЦЬКУ ТІЛЬКИ ОДИН АКТИВІСТ_ ПЕРЕДОВИК ---І ЦЕ - МАЙЯ МОСКВИЧ.Саме для цієї події вона буде найкращим організатором.
Відповісти
націанальний альянс насправді ЛГБТ-організація. це ж очевидно
Відповісти
атвічяю.
Відповісти
Та тепер тих "гомосеків" як чоловікі, так і жінок стільки розвилось. Жах! Тепер ми, натурали, під загрозою вимирання. Караул! Натурали, кохайтеся! Чоловік має любити жінку, а жінка - чоловіка.
Я кажу як людина з медичною освітою, раніше гомосексуалізм належав до психічних хвороб, потім переглянули класифікацю психічних хвороб. Але гомосексуалізм - це не норма, це спосіб життя "на межі".
Відповісти
Пане з медичною освітою, навчіться спершу грамотно писати, а вже після того можете спробувати повчати людей.
Відповісти
Повчання тут не було, я висловив думку, маю на це право. Хм, якщо ти бачиш те, чого насправді немає, а також твоя ажитація з цього приводу - це теж привід свернутися до спеціаліста.
Відповісти
Ажитація в мене відсутня. Просто я не люблю некомпетентності та тупої агресії. А щодо того, хто тут гомосексуал, то почитайте Фройда і все стане зрозуміло. (Особливо ретельно читайте там, де він пише про латентну гомосексуальність).
Відповісти
Правильніше писати "Фрейд" - це етично правильно, враховучи історію психоаналізу.
Відповісти
Він писав свої твори німецькою, був німецькомовним німцем. Тому німецькою (його рідною) мовою ім'я звучить "Зіґмунд Фройд". Англійською його ім'я звучить "Сіґмунд ФРОЙД". Мені здається, що перейменовувати його у Фрейда, як колись зробили росіяни, не є правильним.
Відповісти
Помилочка вийшла. Фройд був німецькомовним ЄВРЕЄМ. Але це не означає, що його треба можна ображати. :)
Відповісти
Фройд за своєю ідентичністю був швидше євреєм, аніж австрійським німцем, а тому за основу транслітерації його прізвища ми маємо взяти його звучання не німецькою мовою, а мовою їдиш. На їдиш це прізвище звучить як Фрейд. Питання стосовно українськомовного написання його прізвища, виходячи виключно із німецькомовних стандартів, виглядає не тільки не дуже історично обґрунтованим, але й абсолютно неприйнятним з етичного погляду. Вчися!
Відповісти
Науковці, які знають англійську чи німецьку мови все одно будуть називати його Фройдом. Я, - теж. Відносно їдишу, то ніколи не стикався з цією мовою. Можливо, ви по-своєму праві, проте, коли на якій-небудь конференції, де робочою мовою є англійська, ви назвете Фройда, Фрейдом, вас можуть не зрозуміти.
Відповісти
Добре, домовились :))) І все-таки я тебе переконала!
Відповісти
Я як називав Зіґмунда Фройда Фройдом, так і далі називатиму. А ви як собі хочете. :)
Відповісти
Я тобі факти наводжу як грамотно треба писати. Для чого це прізвище перекладати на англійську, німецьку? Це ніякого відношення до грамотної транслітерації немає. Пиши хоч через "я". Хочеш хизуватися в неграмотності - будь-ласка і на здоров'я.
Відповісти
Будь ласка пишеться окремо (це щодо грамотності).
Відповісти
Гомосексуалізм може виправдати тільки гомосексуаліст. Панове, робіть висновки.
Відповісти
Пане (чи панове) світило медичної науки, не в ту епоху ви народилися. Нажаль, часи Альфреда Хохе та прикладної євгеніки давно минули. А якщо ви хочете їх повернути, то активніше працюйте, може щось у вас і вийде. Кому цікаво, то у Вікіпедії є стаття "Програма умертвіння Т-4" - прочитайте, там багато корисного написано.
Відповісти
Правильно написав хтось вище - все тобі здається... І до чого тут згадки про нацистську Німеччину?
Відповісти
Там теж не любили тих, хто не відповідав шаблону "справжньго арійця".
Відповісти
Чоловіче, живіть так як ви хочете - зрештою, це твоє життя і за усі помилки ти теж сам розплачуєшся. Ну, подобаються тобі чоловіки, хай так і буде, об'єднуйтесь у спілки тощо. Просто не треба з піною у роті кричати, тихенько собі "працюйте". І хай буде вам щастя.
Відповісти
Я - гетеросексуал, натурал, традиційної орієнтації, якщо вам цікаво. :)
І піна з рота в мене не капає, коли захищаю слабших. Є в мене така особливість - захищати слабших. Не люблю я застосовувати фізичну силу і хейт спіч. За освітою я історик. Темою цією (нормальністю гомосексуалів) зацікавився на першому курсі, до того часу мені було абсолютно по барабану. Темою зацікавився через те, що зустрів у документах (Хеттські закони)2 тисячоліття до нашої ери згадку про гомосексуалів. Після того перечитав купу різної літератури, і дійшов до висновку, вони такі ж самі люди, як і ми. Та й історію і зоологію я знаю у достатній кількості, щоб зробити висновок про абсолютну нормальність гомосексуалів. Просто багато хто не може зрозуміти це через твердолобість та стереотипність їх мислення.
Відповісти
Молодець, що натурал! Тільки, чого ти написав "...історію і зоологію я знаю у достатній кількості, щоб зробити висновок про абсолютну нормальність гомосексуалів..." Ну ти даєш, зоологія - це наука про тварин. Ой, повеселив ти мене. Написав би антропологію - ти мав вивчати цю дисципліну на істфаці.
Відповісти
люди теж тварини :))
Відповісти
Дивна якась логіка. Людина у тебе більше ні з чим не асоціюється? Комарі і павуки - теж тварини.
Відповісти
з богом!!!
Відповісти
Людина в мене в першу чергу асоціюється з вівцями :)))
комахи теж тварини класу членистоногих. Біологія, 6-й клас :))))
Відповісти
Зовсім не дотепно. До чого цей "спіч"?
Відповісти
Для дуже розумних прочитайте у Вікіпедії статтю "Homosexual behavior in animals", і зрозумієте до чого тут зоологія.
Відповісти
Ти не ссилайся на видання, аргументовуй сам!
Відповісти
Я нераз бачив вияв гомосексуалізму у тварин. Це стосується кролів та великої рогатої худоби. Особливо часто гомосексуалізм спостерігав у кролів. Я це говорю цілком серйозно і відповідально.
Відповісти
Хм, мені би і в голову не прийшло за таким спостерігати...
Відповісти
Спостережливість - риса характеру, яка мені притаманна. Досліди над кролями я не ставив. Але, коли приїжджаю у село до рідних, то допомагаю по господарству, в тому числі годую кролів (приблизно 30 штук)і доглядаю за ними. Про корів - теж саме. Колись, будучи ще підлітком доводилось, і пасти корів, і доглядати за ними. Можливо, неспостережлива людина і не звернула б на це жодної уваги. Але, я - не такий.
Відповісти
Я спостережлива, але на таке точно би уваги не звернула, бо нема у мене ні кролів, ні корів, ні котів :)
Відповісти
Качаниха і Грішина розові- інформація 100%
Відповісти
Невже на цьому сайті про гомосексуалістів тепер заговорили з позитивної точки зору. А то все травили і травили людей. Дуже мудро, якщо тепер отак спокійно, без фобій, писатимуть про нетрадиційне кохання.
Відповісти
почекайте, ше собко щось мовчить :)))
Відповісти
С приходом Нескажу(кстати, это-то хоть фамилие или опять псевдоним?)))), сайт стал немножко интереснее. Юра Сергеевич, было бы неплохо еще бы и девочку с нестандартным мышлением в команду.
Відповісти
а, які у Вас здогадки з приводу прізвища?)
Відповісти
Думаю псевдоним, но это легко уточнить, наша деревня оооочень маленькая. Завтра буду знать наверняка))))
Відповісти
так, псевдонім) скоро і тут можна буде почитати стосовно цього)
Відповісти
Уже уточнил)))))))), у нас все можно очень просто узнать ))))))
Відповісти
І справді з приходом цього журналіста запахло Європою, а не совком. Нескажу і справді має свою власну думку і стильний погляд на життя. Рубрика про стиль - це взагалі геніально. Так тримати! Респект і уважуха!!!
Відповісти
це правда, що нескажу -латентний гей? десь довелось прочитати цю інформацію.підтвердіть,або спростуйте
Відповісти
О, несподіваний поворот подій. А хто він взагалі такий, той Нескажу?
Відповісти
аякжеж.)
Відповісти
Нащо, щоб про тебе писали таке. Ти молодий мужчина - нащо тобі ці непотрібні розмови про орієнтацію? Чи чорний піар кращий за мовчання?
Відповісти
гадаєте, що дурниць, які тут пишуть у коментарях можна якимось чином уникнути? чи якщо я спробую щось спростувати подібних речей більше не буде? нічого подібного. анонімність дозволяє абсолютно усім - і розумним, і дурним - говорити все, що їм заманеться. принаймні тут ці люди відчувають себе всесильними і думають, що їхні слова мають якусь вагу. це не нормально. та в цьому винні не вони, а суспільство, обставини і ще багато інших факторів. через це безглуздо перейматись чи намагатись закрити комусь рот. розслабтесь і спостерігайте, як діти бавляться.
Відповісти
Я тебе не знаю, але бачу ти грамотний журналіст. Зрештою, оці балачки про "блакитних" можуть негативно відобразитись на кар'єрі людини. Просто треба бути обережним у цьому плані.
Відповісти
Бачу серед читачів Волиньпосту є багато таємних прихильників Майї Москвич. Чому ви не запросите її на філіжанку кави, і в інтимнішому оточенні не освідчитесь їй в коханні? А то я більш, ніж впевнений, що тут ваше зізнання вона не прочитає. :)
Відповісти
Моя мама сказала щодо цих руханок з гей-парадами та усім іншим дуже розумну річ: "Хто їх зачіпає?? Хочуть петушитись - нехай петушаться! Ми ж не ходимо парадами, бо ми нормальні!"
Відповісти
Ваша мама недалека персона. Очевидно, для неї орієнтація - це виключно секс. А думки про те що люди живуть у соціумі, створюють сім"ї, спілкуються, платять податки і банально вимагають дотримання прав людини у її голову прийти не можуть.
Відповісти
Моя мама виховала двох синів, а що зробили ви??? Собачку завели?
Відповісти
Та хоч 20. Це не відміняє вищезазначеного факту. А на собачок у мене алергія, так що Боже збав)
Відповісти
Яких фактів??? Того набору слів, що ви нашкрябали?? До чого тут податки?? І де поняття "сім'ї" у гомосексуалістів??? Саме поняття "гомомсексуаліст" нівелює інститут сім'ї, шлюбу та дітородства! Про що ви, шановна, тут говорите і кого захищаєте? Їх ніхто не зачіпає і не зачіпав, а те, що це ненормально - це зрозуміло усім. Навіть у тих же "толерантних" країнах. Тільки хворі на голову або такі ж, як гомосексуалісти підтримують всю цю мерзоту! Подивіться, що відбувається в Європі, скільки акцій протесту було проведено проти цього всього! Це доводить те, що мало хто ставиться до цього нормально.
А ви, поживіть життя і коли вам буде за 50, тоді побачимо, як ви будете співати про одностатеві стосунки у порожній квартирі.
Відповісти
У вас істерика. Швидка вже їде)
Відповісти
Зазвичай, коли немає чого сказати, то пишуть щось подібне.
Відповісти
цікаво було б почути вашу маму якби ви виявились геєм :)))
Відповісти
подруга ніколи нормально не була з мужиком. якби якийсь самець її добре обласкав, то дурь з голови б вийшла
Відповісти
Про самця, то ви напевно з власного досвіду, побували нормально з мужиком, що вас обласкав то тепер цю "панацею" іншим рекомендуєте, та бачу навіть це не допомогло вашій дурі - вона у вас в голові навіки.
Відповісти
Правильно все чоловік написав, заспокойся.
Відповісти
Ти очевидно одна з "вилікуваних" та не до кінця)
Відповісти
Ти, шановна, тримай себе в руках. Якщо у тебе в житті щось не складаєть - це твої проблеми. Шукай "собі подібних" і працюй...
Відповісти
Якщо у когось щось у житті не складається, то очевидно у тебе нешановна, раз ти прийшла кадрити чоловіків у коменти під інтерв"ю з лесбійкою(=
Відповісти
Я заміжня. Мені пощастило. Я реалізувалась як мама і роботу непогану маю. А ти, людина, певно, яка у цьому житті мало що досягла - ось твоя заздрість і невдоволеність виливається на всіх і нався. Цей чоловік каже правильні речі - повір. Щасти тобі, будь кмітливішою - і до тебе потягнуться люди. Можливо.
Відповісти
Це було адресовано "Олені"
Відповісти
А що це ти моїм ім"ям підписуєшся?) Як я заздрити маю як тебе не знаю навіть?)) Нешановна, та й ти про мене та мої досягнення не знаєш нічого аби писати таку бздуру. На відміну від тебе та "чоловіка" я не виливаю тут бруд на людей, які мають іншу орієнтацію та не даю рецепти "лікування". Чоловік каже маразматичні речі, а не правильні, а ти його активно підтримуєш. Що ж ти тут робиш у цих коментах як у тебе так все ідеально і добре? От і радій своєму щастю і не заважай його будувати іншим людям, що мають відмінні від тебе погляди і орієнтацію.
Відповісти
"Що ж ти тут робиш у цих коментах як у тебе так все ідеально і добре?" - то тут дозволений збір лише немічним і обездоленим?
Відповісти
Не судіть всіх по собі)
Відповісти
так я ж по вам сужу. ви забороняєте тут знаходитись людям в яких все добре. шо самі тут робите?
Відповісти
Я забороняю?))Цікаво яким чином, я ж навіть не модератор) Всього лише цікавлюсь, якщо у людини все так гіпер добре у житті і вона така щаслива, чому вона проводить свій час у нахабстві активно вказувати іншим як його те життя будувати і що правильно, а що ні.
Я тут змагаюсь за Свято Здорового Глузду))
Відповісти
А з ким змагаєшся? Тут ніхто не воює. Сама з собою?
Відповісти
мужика нема от і змагається з собою))
Відповісти
У тебе теж нема)) Пора тебе на самцетерапію відправити))
Відповісти
нема, і я не збираюсь уподібнюватись вам всім. у мене все нормально. живу повноцінно
Відповісти
Яка дотепність) І справді Тю на тебе)
Відповісти
та ні, це не мій досвід. у мене було кілька таких самих знайомих подруг, які рахували шо в них потяг до дівчат. вони перестали так думати після того, як почали спати з самцями. ті які не були з нормальними чоловіками, і далі бавляться в свої лесбійські ігри
Відповісти
То на основі якихось парочки своїх подруг ви робите висновки про всіх? Нерепрезентативна вибірка. Те що ви мали справу з юними експерементуючими натуралками, що там побавились кілька раз з дівчатами аж ніяк не означає, що гомосексуальність "лікується" самцями. Я от знаю не одну лесбійку, що початково мала гетеросексуальний досвід, а потім побувала з нормальними жінками, то й на чоловіків дивитися не хочуть навіть, а от ті які не були з нормальними жінками і далі бавляться в свої гетеросексуальні ігри.
Відповісти
чому ж не означає? ще й як означає і підтверджує той факт шо гомосексуальність лікується самцями. і це були не юні експерементуючі натуралкі. вони так як і ви відстоювали свої вподобання, палець до рота не клади. до першого чоловіка

Відповісти
Охохо))) Сміхота) Я ж кажу, що знаю не одну, що була натуралкою до першої жінки. Це не вподобання, це орієнтація. Дуже багато лесбійок спочатку намагаються ламати себе і будувати стосунки із "самцями" дехто навіть заміж виходить. А толку? Природа своє візьме все рівно. То може і ваша орієнтація зміниться коли ви самця зустрінете? Може то ви натурал до першого чоловіка?)))
Орієнтація то така вроджена штука. Як не крути. Люди та почитайте ви вже книжки хоч чи що. Не соромтеся своїми дрімучими стереотипами.
Відповісти
давайте не будем про мене. не я тут плачу про жахливе життя і оточення. а природу не вплутуйте в свою неповноцінність. природою закладено продовження роду. ви ведете до виродження. природа своє візьме лише коли виродить непотрібні їй елементи.натуралам подобається протилежна стать. гомикам та ж сама, і хто з них обмежений????? лізбійство це лише мода і не більше
Відповісти
Стоп, стоп, стоп. А чому ж це ми не будемо про вас? Ви ж собі дозволяєте про інших тут розсусолювати та про їхню орієнтацію. Якщо ви так пропагуєте самцетерапію, то як мінімум маєте випробувати її на собі. Інакше, не солідно, пане гомофобе стверджувати її як панацею. От якщо самець вилікує вас від вашої теперішньої орієнтації - тоді, здаюсь, повірю у її дієвість)

2. Що це за звір такий "лізбійство"?) Страшне яке слово, свят-свят-свят. Я от слово гомосексуальність знаю, лесбійка, а от лізбійство вперше чую.
3. Гомосексуалів завжди у всі часи народжується приблизно однакова частка. Мода тут ніяким боком ні до чого. Завжди серед правшів є лівші, а серед гетеросексуалів - гомосексуали. У всі часи. Серед будь-якої популяції.
4. Гомосексуальність існує у природі серед тварин. Геї і лесбійки дуже часто мають дітей, бо бути геєм і лесбійкою не означає бути безплідними. Як можна не розуміти елементарних речей? Та увімкніть мозок нарешті, книжки розумні почитайте, дослідження чи що.

5. От саме, гомофобе, не вплутуйте природу у власну розумову неповноцінність.
Відповісти
Іди вже спати.
Відповісти
Та вже й піду, а то нудно з вами) Одні гомофоби на камазах катаються. Печаль-журба.
Відповісти
1. про мене не будемо, бо я впорядку.
самцетерапія є дієвою виключно на дівчат. застосовуючи на чоловіуів можуть бути побічні ефекти і навіть летальні випадки, тому не раджу.

2. знаєте чи ні, а суті це не міняє. ви зрозуміли про що я

3.але у всі часи з цього не робили проблему тому, що гомики не лізли в народ з своїм вдхиленням і не навязували його іншим в томц числі і дітям.

4. чому ви зсилаєтесь на природу лише тоді коли вам вигідно? статистика показує що геї і лезбійки всиновлюють дітей, а коли й народжують то це дуже велика рідкість і то як спосіб заробити в першу чергу.

5. я для себе зрозумів, що гомики вам подібні є абсолютними аморалами без духовності і моралі. обчитались собі подібних авторів і берете їх у приклад. такі автори мені не є авторитетами, через свою неповноцінність.

6. мені здається що я спілкуюсь з дитиною
Відповісти
Гомофоби такі гомофоби))) Як зажди обмежені, агресивні, тупі, нелогічні та городять маячню. Адйос, нема з ким тут вести розмову)
Відповісти
обмежена ти по життю своєму і по орієнтації. агресію висмоктала з пальця, як і тупість, необгрунтовано. ти говориш про нелогічність, і в той час ти лізбійка, це логічьно?

як на мене то ви задовбали вкорінь. ніякоо толку від вас, лише ниєте, соплі пускаєте, такі бідні і нещасні а як до діла то криєте співрозмовників, як ти щойно зробила. ніколи жоден натурал не жалівся на свою долю а ви плачете. ви заявляєте про свою неповноцінність як про оригінальність
ви - це тягар будь-якого суспільства
Відповісти
ладно, оленка, вибач мені. я просто теж гей і я дуже комплексую з цього приводу, тому так хотілося поспілкуватися з тобою. вибач, кицю!!!!
Відповісти
вибачення прийняті гомофобе. але я не вірю що ти гей, ти надто розумний. діло в тому що в мене немає хлопця, тому я і дивлюсь на дівчат. але це тимчасово.
я так подумала, ну... може б ми якось зустілись, чи ти б заїхав до мене на чашечку кави??
Відповісти
Яка це ідіотка (-от)написала ось цю бздуру від мого імені? Слухай-но, лжеОлено, свої еротичні фантазії про дівчат-хлопців-каву висловлюй від свого імені.

Гомофобе, кицьою називатимеш свого самцетерапевта абощо. Латентні геї вони такі. Гомофобні. Не здивував.
Відповісти
Жіночко, вам, що нема чим вдома зайнятися? В словесну перепалку з усіма вступаєте. Ідіть накопайте картоплі, підлогу у квартирі помийте, зваріть борщ.
Відповісти
ну от ти знову все в штики. я ж щиро прошу пробачення. вибач, якщо образив. нехай тобі щастить. бажаю тобі щирого кохання. якщо захочеш, то можем дружити гомо-сім"ями.
Відповісти
ти що упоровся? які ще гомо сім"ї? я хочу від тебе дітей!! ти видно справжній чоловік і я була б рада колиб ти застосував на мені свою самцетерапію, бо яхочу вилікуватись, стати нормальною. атже спілкування з цими всіма лесбійками неповноцінними мене вже дістала, геть нікудишні люди. допоможи мені гомофобе
Відповісти
е, ні. не бреши. ти не олена. олена з великої літери писала, а ти її клон. оленко, кицю, моя пропозиція ще в силі. вибач мене засранця.
Відповісти
Вибачаю, та я справжня. візьми мене, от тоді і вибачу
Відповісти
ти шо тупа чи молдованка? я ж сказав, що я неповноцінне голубе створіння. я тебе не хочу в сексуальному плані. просто дружба і все.
Відповісти
ти не гомофоб. я від нього і кривого слова не почула в свою адресу, а ти хамиш. для чого ти підписуєшся його іменем? це не гарно так робити
Відповісти
ЛжеОлено, ти ідіотка, якщо віриш, що хтось хто прочитав цю дискусію повірить, що ти це я. Так що можеш виписувати тут що завгодно від чужого імені раз розуму на більше у тебе не вистачає.
Відповісти
оленочко, я їй не вірю. я так вже до тебе звик, що ні з ким не сплутаю, кицю. я завтра їду зі своїм хлопцем гуляти в парк. пішли з нами. я так переживаю, щоб ти не сердилася через те, що я написав попередньо. цьомки:)
Відповісти
Клич його під вінець.
Відповісти
Молодець. Підтримую!
Відповісти
Гомофоб, тобі треба брати ініціативу в свої руки - бачиш, що без чоловічої ласки робиться... :)))
Відповісти
та то капєц якийсь))) хоча тут дивуватись нічому. чоловіки переводяться, а дівкам нема куди дітись. так і стається що їх несе в невідомо куди
Відповісти
А мені здається, що цьому гомофобу і самому бракує чоловічої уваги. Ось у такий спосіб він привертає на себе увагу. Тепер це його офіційний нікнейм. Він і під іншими статтями підписується цим прізвиськом. Так і проситься, щоб на нього звернули увагу геї чи лесбійки. Друже, поки що ти єдиний пропагандист гомосексуалізму.
Відповісти
смішним людям, силочку будь ласка на інші статті з моїм підписом. ти тут психологом бачу влаштувалось, не друг ти мені. коли нема в чому зачепити, то лишається лише заявити про себе в такий ось спосіб, тобто звинуватити когось в своїх дефектах, щоб відволікти від себе увагу
Відповісти
Та будь ласка, довго не треба шукати: у статті про в"їздний знак Луцька, ви всіх там переконували, що то ЛГБТ розмалювали той знак. Стиль і манера написання однакові. А щодо дефектів, то це ви краще свої дефекти лікуйте, не я хворію на різні фобії. Лікуйте вже нарешті ті фобії, або знайдіть собі самця і нехай він вас добре відчикрижить, бо ви так погано закінчите. Самозречення до добра не приводить.
Відповісти
смішним людям, і все ж я силочки жодної не бачу. тут на сайті в половини осіб стиль і манера написання одинакові. будь-хто міг підписатись гомофобом, що і було зроблено. якась повія так себе підписала і продовжила свою агітацію, сміх та й годі.
не дивно що про фобії навіть не йшлося, а ти вже почало про них розписувати. це нічого що я класифікую тебе на "воно"?? чи ти вже вирішило якої ти статі? з повідомлень можна зробити висновок що також якась незадоволена баришня. вітаю з неповноцінністю
Відповісти
А ви, певно, чекаєте поки я відреагую на ваше "воно". Та про мене, як ви до мене звертаєтеся. Мене це аніяк не зачіпає. Головне, що я не втрачаю своєї культури і звертаюся до вас з повагою, не дивлячись на те, що ви пишете. Ви також тепер почали підробляти психологом, я бачу. Ну що ж, бажаю успіхів! До речі, ось посиланнячко http://www.volynpost.com/news/16990-sche-odyn-viznyj-znak-luck-stav-riznokolorovym-foto-dopovneno Ваше кострубате написання, ну ніяк не можна сплутати з іншим. По-моєму, тут тільки ви одні єдині хворієте на фобії, а решта, яка не зовсім підтримує гомосексуальні стосунки, хоча б має свій нікнейм.
Відповісти
Смішним людям, мені без різниці зачіпає це тебе чи ні, я не для того написав. хвали себе далі за те що ти таке вічливе, адже гомосекська неповноцінність потребує стверджень.
в гомиків не буває культури, тому не треба розкидкватись цим словом так наще воно щось для тебе значить.
за спостережливість тебе не похвалити, бо детаей не помічаєш. саме написання і використання слів є різним. ніби психолог а такого не помітило
Відповісти
Вам видніше. Ви ж краще мене, напевно, знаєте про відсутність чи присутність культури у гомосексуалістів. У вашому колі, може, і краще відомо про це. Як почитати все, що ви вище написали, то складається таке враження, що ви або гей, який комплексує з цього приводу, або ж кандидатську пишете по даній темі. Ваша обізнаність гей-культури не має меж, пане. Майже на кожен пост ви маєте порадливу відповідь. На все добре, шановний. P.S. Своїми фобіями краще не хизуйтеся, а позбувайтеся їх, раджу вам.
Відповісти
Смішним людям, я знаю з того що зміг у вас всіх побачити. це паралель така яка вас об"єднує, паралель аморальності. не треба в своїй гейській неповноцінності звинувачувати інших. нарахунок кандидатської ти вгадало, пишу дійсно. і те що ти вказуєш на мою обізнаність, лише є підтвердженням моїх аналізів.
Відповісти
Молодець! Давай жінкам відчути себе жінками, ну і ти чоловіком теж себе відчуєш!
Відповісти
точно. краще і не скажеш
Відповісти
Оленко чого ти тут всіх ображаєшь? Ай-яй-яй. Іди-но вже спати, відпочинь.
Відповісти
Я? Ображаю? Та ну Ви що!) Я добра, але маю вроджену алергію на тупість. Так вже склалося)
Відповісти
Підтримую Олену і Не я, стосовно того, що журналіст виявився нетактовним у запитаннях по відношенню до секс-меншин, зокрема Анастасії. Запитання доволі грубі та кострубаті.
Я взагалі не розумію чого хотів добитись автор - чи донести до людей нові знання про гомосексуальність, чи просто зіграти на скандальній темі задля отримання власного піару? Якщо перше - замало інформації, котру могли б переварити люди радянської "закалки" і щось для себе взяти. Якщо друге - таааак, під такими публікаціями завжди буде маса коментів, де адекватні-неадекватні люди гризуться між собою, доказуючи власну правоту. Популярність на доволі довгий час гарантована!
Дуже сумно, що Українське суспільство не готове адекватно і толерантно сприймати секс-меншини... це самі звичайні люди, вони нічим не відрізняються. А хто з ким спить - це справа особиста і не має хвилювати інших. Але ж стереотипи... Дуже сумно читати, як погрожують зустрічати парад з битами бидло-гомофоби. Особливо в цьому задіває думка про те, що йому ж за таке нічого не буде - ну хуліганство, ну нанесення тілесних ушкоджень. А гомосексуалам постійно потрібно підтримувати "марку". Якщо зі 100 чоловік адекватних гомосексуалів, буде хоча б 5 з такою поведінкою як бидло-гомофоби - не важко буде вгадати якою буде думка про представників ЛГБТ. Окрема подяка Анастасії, котра надала журналісту гідні та варті поваги відповіді.
Відповісти
сумно що в таких як ти погано батьки виховали
Відповісти
Мене якраз таки батьки добре виховали. Пробачте, не толерантний, а вас батьки вчили заглядати до кожного в ліжко і якщо вам там щось не сподобалось - тикати пальцем?
Відповісти
Губернатор Калифорнии Арнольд Шварценеггер:
"Гомосексуальный брак должен быть браком между мужчиной и женщиной"
Відповісти
Єдине збочення - відсутність сексу. Все інше справа вибору кожного. Все, що ви робите в ліжку - прекрасно і повністю правильно. Якщо є гармонія, то ви і тільки ви праві, а всі інші, хто вас обговорює - збоченці. (З. Фрейд)
Відповісти
абсолютно погоджуюсь з цитатою!!!
Відповісти
Стріляти їх
Відповісти
Себе застрели - зроби людству послугу.
Відповісти
Почему в мире, где есть войны, голод, болезни, жестокость, изнасилования, кто-то беспокоится о том, что мы делаем в нашей личной жизни? Все люди рождаются и умирают,все равны. а что касается личной жизни - она не обсуждается!
Вы обвиняете гомосексуалов в том что они больные, совершенно не задумываясь о том, что наш мир страдает не от гомосексуалов, и никакой угрозы они не несут, а подумать о том что насильниками, убийцами, маньяками, ворами, насилие в семье этим является большой процент мужского рода, гетеросексуальной ориентации, вы даже не пускаете этих мыслей в голову.
вы боитесь за своих детей, что не дай бог они увидят где то пару гомосексуалов там за руку или целующихся, и сразу ваш ребенок станет же таким, и это хуже всего, вы что, что бы он был гомосексуалом! ну зато лучше в семье гетеросексуалов мы его убережем, не смотря на то что родители пьют, отец поднимает руку на мать, или уходят из семей оставляя матерей с ребенком.это уж нормально! а про то что в нормальной семье где папа и мама есть, есть случаи что отцы насилуют дочерей,или же сыновей,вас это все устраивает,главное что бы папа и мама были,это лучше чем будут воспитывать гомосексуалы!
и гомосексуальность, как говорилось выше не лечиться "самцами".что хочешь не делай,а если человека возбуждает
!тело! того же пола, это так и будет!
и еще на последок, проявлять жестокость к тем, кто не такой как другие, не просто не человечно!..это низко и убого.Слов нет!!!
Відповісти
"Никогда не спорьте с дураками - люди могут не заметить между вами разницы".
Дорогие, зачем тратить свое время, свои нервы и обьяснять нашим гомофобам то, что им не дано понять. Да они даже и не стараются понимать и впустить в свое сознание то что гомосексуалы люди, как и мы все. Искренне желаю вам всестороннего развития.
Відповісти
до life
Для чого ці крайнощі? ніхто не каже шо нормальні сім`ї ідеальні. Різне буває. Але, якщо це їхнє особисте життя, то якого милого робити ці паради в публічних місцях, і так захищати ці меншини? Подобається тобі пихати в дупу одне одного, то і пихайте собі на здоров`я в дома. Ні блін попередягаються і паради проводять.
Відповісти
к Олегу
я говорю это к тому, что в гомосексуальных семьях дети тоже растут нормальными людьми.
парады проводятся не для того что-бы пропагандировать.а для того что-бы показать что гомосексуалы есть среди нас и будут, это способ заявить о себе и способ показать себя такими как они есть. и никто публично не "пихає один одному в дупу"
Відповісти
Уважаемые Господа! Давайте не будем много говорить, не будет у нас взаимных обвинений, просто посмотрим на результаты исследования, которые расставят все точки над I. Задумаемся.

Исследование опровергает миф о том, что в гомосексуальных парах вырастают такие же дети, как и в гетеросексуальных.
Те, кого воспитывали гомосексуальные родители, намного чаще лояльно относятся с супружеской неверности – 40%. Таковы данные исследования Марка Регнеруса, доктор социологии, адъюнкт-профессора в Техасском университете в Остине (США), сообщает сайт vsenovosti.in.ua со ссылкой на журнал Social Science Research.
В 2010 году Регнерус начал научное исследование на тему «Как отличаются взрослые дети, родители которых имеют однополые отношения». Свою работу ученый завершил спустя полтора года – в 2012-ом. В исследовании принимали участие 3000 взрослых респондентов, чьи родители состояли в однополых сексуальных отношениях.
До 24% взрослых детей из однополых «семей» недавно планировали самоубийство. Для сравнения – уровень таких настроений среди выросших в нормальных гетеросексуальных семьях составляет 5%.
28% выходцев из семей, где мама была лесбиянкой, являются безработными. Среди выходцев из нормальных семей этот уровень составляет лишь 8%.
69% тех, у кого мама была лесбиянкой, и 57% тех, у кого папа был гомосексуалистом, сообщили, что их семья в прошлом получала государственные пособия. Среди обычных семей это актуально в 17% случаев. А 38% тех, кто выросли с мамой-лесбиянкой, до сих пор живут на государственные пособия, и лишь 26% имеют работу на полное время. Среди тех, у кого отец был гомосексуалистом, только 34% в данный момент имеют работу на полную загрузку. Для сравнения, среди выросших в гетеросексуальных семьях лишь 10% живут на госпособия, и половина – трудоустроены на полное время.

Если папа или мама имели гомосексуальные связи, то всего лишь 60-70% их детей называют себя полностью гетеросексуальными. В свою очередь более 90% людей, которые росли в традиционной семье, идентифицируют себя как полностью гетеросексуальных.

Ссылка на полный русскоязычный текст:
(http://society.lb.ua/science/2013/02/22/190223_opublikovano_issledovanie_zhizni.html)
Відповісти
Це дрімуче "дослідження" Регнеруса, а також його трактовку вже розкритикували всі кому не лінь в пух і прах у науковому світі. Тому не робіть тут дешевих сенсацій бо адекватна людина як мінімум почитає кілька джерел і альтернативні дослідження.

http://www.boxturtlebulletin.com/2012/06/10/45512

http://stop-homophobia.livejournal.com/12711.html


Відповісти
Результати цього дослідження опубліковані у авторитетному виданні Social Science Research, яке дорожить своїм статусом і має солідну репутацію у науковому світі і "джинсу" друкувати не буде. Результати цього дослідження, хоч і наробили скандалу, зокрема у Німеччині і США, АЛЕ БУЛИ ВИЗНАНІ НАУКОВИМ СВІТОМ. Це по-перше. По-друге, у тебе посилання на думку якихось декількох людей з сайту із красномовною назвою LGBTsmi.ru., які хочуть зробити переворот у науці і спросувати результати дослідження.
Хай собі спростовують, суть і факти від того не міняються.
Відповісти
Нема різниці яка назва сайту - головне суть. Якраз не були визнані науковим світом, а точніше визнані як дуже суперечливі, більше того ЗМІ викриваляють суть і результати самого дослідження. Є купа інформації про це на англомовних сайтах - прапор в руки. Хоча для гомофобних істериків немає сенсу це пояснювати. Їм глибоко начхати що є і інші дослідження, що підтверджують протилежні речі.
Відповісти
"Їм глибоко начхати що є і інші дослідження, що підтверджують протилежні речі", - щоб це не були прості балачки, дай ссилку на ці "інші дослідження". Давай конкретні факти. Я ознайомлюсь. А так повітря довго мжна колихати фразами типу "це неправда, науковець не знає як дослідження робиться тощо".
Відповісти
Реакция на исследования Регнеруса была резкая: запросили методики, запросили, кто финансировал исследование (оказалось, что консервативные Институт Уизерспун и Брэдли Фонд, но это – не преступление), предложили снять с ученого все награды и уволить, но это были маргинальные истерики. Регнерус работает и будет работать, никакой проблемы нет.
По словам социолога, не доверять результатам исследования можно, "и я даже больше скажу, что это нормально для ученого – меньше доверять, больше проверять, но в этом случае есть, конечно, любопытные данные, их можно принимать во внимание".
Відповісти
вы это кидаете, а подумать своими мозгами нельзя? ясно что к детям у которых родители гомосексуалы будут относиться с унижением, по-скольку виновато правительство.это оно преподносит обществу такое отношение к гомосексуалам! а люди как стадо,как сказали делать, так и делают, своей головы на плечах не имея!
Відповісти
Пускай живут счастливо гомосексуалы, поймите, я человек, который привык руководствоваться фактами, данными. Ну понял человек, что он гомосексуален, хорошо. Пускай находит партнера, чтобы им было комфортно вместе. Вопрос в другом. Зачем ребенка заводить?! Исследование было не о том, что гомосексуалисты какие-то, а О ТОМ, В ЧЕМ ОПАСНОСТЬ ПРЕБЫВАНИЯ РЕБЕНКА В ТАКОЙ ПАРЕ.
Відповісти
Яке ЛГБЕ? це називається педеРАСТЕЮ. Доречі це електорат партії РИГіонів.
Відповісти
Результаты исследования возмутили гей-сообщество США и других стран. Марк Регнерус подвергся массированному троллингу с их стороны. Далее гей-сообщество решило подвергнуть ревизии исследовательские методы Регнеруса, а также рецензентов работы. Но специальная научная комиссия не нашла в них никаких изъянов: методика была классическая, по ней проводятся множество других опросов. Не к чему придраться, как бы того не хотелось.
Відповісти
виною всьому є наші політики! вони породжують ненависть до гомосексуалів!!!
Відповісти
Які політики? До чого тут вони?
Думки про те, яким буде суспільство в якому будуть жити наші діти, ось це породжує ненависть до гомів!
Відповісти
Мені здається що у світі це стало якоюсь модою!!!
Ти можеш бути геєм або лесбіянкою, але навіщо кричати про це, навіщо переконувати ставай геєм чи лесбіянкою (як це є на парадах)
Будь собі та й все. Знай собі що ти є таким.такою, будь вільним в своїй голові.
Відповісти
Геть це ЛГБТшне лайно з Луцька та України!
Ніяких парадів та нормального сприйняття НЕ БУДЕ!
Відповісти
Якщо тут хтось і лайно - так це ти.
Відповісти
зло породжує зло, так само як і негатив породжує негатив. тому все обертається бумерангом....скоро і ти станеш в цьому світі лайном!!!
Відповісти
буде, якщо його очолить НА на чолі з Москвич.
Відповісти
нєєєєє,гузь повинен очолити і крапка!
Відповісти
Я тоже в шесть лет)))
Відповісти
я бачу тема дуже актуальна, стільки коментів....
Відповісти
Мабуть, найцікавіша стаття, що я коли-небудь читала на Волинь-пості. Актуальна тема, цікаві питання, не менш цікаві відповіді. Непогано, досить непогано.
І здається мені, я цю Анастасію знаю :)
Відповісти
Її насправді звуть Зоряна
Відповісти
А мне вот, женщины и девушки нравятся очень. Я наверное лейсбиянец )))
Відповісти
Останні статті
«Вперше відчула потяг до дівчат у шість років», - лесбійка з Луцька
08 липень, 2013, 16:04