Ворожка Кама: про війну, Луцьк і майбутнє України

Ворожка Кама: про війну, Луцьк і майбутнє України
Кожен, хто читає газети, стикався з оголошеннями типу «Дізнайтесь про своє майбутнє…». Телебачення підхопило ідею: знімають цілі сезони передач про екстрасенсів.

Цих людей називають по-різному: від шарлатанів до провидців. Хто вони насправді і що таке «екстрасенсорні здібності»? Це звичайні пройдисвіти-заробітчани чи просто тонкі психологи?

Ворожка Кама відкриває частину таємниць для читачів ВолиньPost.

КОЖЕН МОЖЕ СТАТИ ЕКСТРАСЕНСОМ


Луцька ворожка Віта Кайдик-Марчак, яка працює під псевдо Кама, займається своїм ремеслом уже багато років. Заявляє, що здібності є у кожного, але не кожен зміг у собі їх розвинути.

«У кожної людини є дар, але наскільки він розвинений? Поглянемо на прикладі школи: всі ми вміємо читати і писати, але скільки серед нас видатних математиків, фізиків, письменників? Одиниці… Комусь більше дано, комусь менше. Хтось розвиває це, а хтось просто іде за течією. Але будь-який талант треба розвивати. Так само і у нашій «професії», або розвиваєшся або ні», - розповідає Віта.

Жінка називає себе екстрасенсом, навіть брала участь у «Битві екстрасенсів» в 2010 році. Більшість знає її як ворожку, дехто ж вважає її просто хорошим психологом.

«Багато людей чомусь не вірить у надприродні здібності, тому називає екстрасенсів просто психологами. Звісно, психологом потрібно бути завжди, але у цій сфері не одна психологія грає роль. Тут важливіше душа людини, енергетика – те, чого не бачать звичайні люди», - зазначила Кама.

До слова, Кама не соромиться того, що за свої здібності отримує фінансову винагороду, хоч має освіту бухгалтера та філолога. Зараз жінка працює у книжковому магазині і постійно вдосконалює свої знання, допомагає людям. Каже, чим би вона не займалася, зупиняється все ж на цій справі. А свої здібності відкрила, ще будучи школяркою. І на свої «18» (39) років виглядає дуже молодо, жартуючи, що це відбиток професії – відьми виглядають або дуже молодо, або дуже старо.

«Скоріш за все екстрасенсорні здібності передалися мені по родинній лінії. У моєї бабусі була рідна сестра, яка займалася хіромантією, я бачила її лише раз. Тоді вона усій родині передивилася руки, багато чого розповіла, окрім мене – мені нічого не змогла сказати. Як виявилося згодом, у мене всі ознаки яснобачення як по хіромантії, так і по астрології. Десь з 16 років у мене постійно збиралися подружки, ми гадали на каві, на воску. Тоді, до речі, почалися і перші видіння: спочатку спонтанні, а потім спрямовані на конкретну ціль. У той час я думала, що гадати і мати видіння може кожен. Як виявилось, не кожен», - згадує ворожка свої перші кроки у «професії».

У «Великому тлумачному словнику сучасної української мови» ідеться про те, що екстрасенс – це «людина, що відрізняється підвищеною чутливістю до біополів інших людей і вміє впливати на них». Одинадцятитомний «Словник української мови» подає означення ворожбита. Це «той, хто вгадує майбутнє чи минуле, за якимись прикметами або ворожачи на картах». Сама ж Віта Кайдик-Марчак ці поняття не розділяє, пояснюючи це тим, що і ворожки і екстрасенси мають здібності та в роботі керуються своїми відчуттями.

Жінка зазначила, що саме таким способом багато людей заробляють гроші, вважаючи це повноцінною професією. Таких часто просто називають шарлатанами.

«У нашій професії багато буває недопрофесіоналів. Тобто людей, які мають мало знань та мало практики, трактуючи майбутнє чи минуле людини, не зважаючи на деталі. Саме тому постійно потрібно вчитися і отримувати нові знання», - зауважує ворожка.

ЛУЦЬК – МІСТО З МІСТИЧНИМИ МІСЦЯМИ

Церква забороняє ворожіння. Однак як розповідає ворожка Кама, за часів язичництва самі ж служителі храмів займалися віщуванням, і незважаючи на церковну заборону, більшість обрядів носить все ж язичницьке походження. І зараз навіть багато із священників є ясновидцями – переконана Кама.

На питання, чи можна просто на вулиці відчути енергетику перехожого і сказати, хто він, Віта відповідає, що все залежить від настрою самої людини. Однак дуже добре відчувається енергетика хворої людини, яка навіть веде себе по-іншому.

«Чому я це знаю? Приблизно у 2000-му році мені запропонували очолювати групу людей із надприродними екстрасенсорними здібностями «Тисячоліття». Я збирала неординарно мислячих осіб, відбирала в групу людей з надзвичайними здібностями – і люди приходили різні».

Жінка розповідає, що певний час вважала свій дар прокляттям. Каже, коли у її будинку помирали люди, кожну ніч вона відчувала ніби помирає сама.

«Дуже важко відчувати все, що має статися. Ти постійно в напруженні. Особливі відчуття, коли бачиш фантом, адже здається, ніби це жива істота. Вперше з таким я стикнулася, коли побачила фантом сірого кота, який заліз під моє ліжко – через 9 місяців такий кіт почав жити у мене в дома. А ще бачила фантом померлої сусідки, яка приходила з нами прощатися», - зазначила ворожка.

Запевняє: окрім відчуттів, дивним є і саме місце, де вона тоді мешкала – 33-ій квартал. Ворожка каже, що це місце дуже енергетично насичене.

«Історики достеменно не знають, що там було – бо там були болота, і ніяких кладовищ там не могло би бути – у таких місцях людей ніколи не ховали», - зазначила вона.
Розповідає також, що люди, які живуть біля ТЦ «Слон», кажуть, що над будівлею часто кружляють ворони - «це дуже енергетично важке місце».

ПОЧАТОК ВІЙНИ ПЕРЕДБАЧИЛА, А ЗАКІНЧЕННЯ – НІ

У своїй роботі ворожка Кама застосовує різні види гадання. Зокрема, їй простіше працювати із кововою гущою, навіть пише книгу з власного 20-тирічного досвіду такого гадання.

«Інколи в чашці можна побачити символ, але що це означає не всі скажуть. Для нашої справи треба мати не лише хорошу уяву, а й зуміти скласти цілісну картину із побаченого та розказати що це означає. Тому і з’являються «недопрофесіонали», які пояснюють сам символ, а не цілісну картину із побаченого», - ділиться жінка.

Віта розказала випадок із власної практики, як зі «страшилки».

«Колись моїй знайомій випали жахливі символи: вовк, який виє на місяць, шибениця і тушка курки зі скрученою головою. Відвертали біду, як могли… та ніхто не знав що може бути саме так. І що сталося: мама цієї жінки була за кордоном, приїжджає сюди – з’їхала з глузду (вовк, який виє – це психічне відхилення). Закінчилось тим, що мама покінчила життя самогубством. І це реальний факт того що означають символи», – поділилася екстрасенс.

Ворожка Кама всіх відмовляє від справи привороження. Мовляв, проявляється чужа воля і можна просто зруйнувати собі життя. Як приклад, Віта розповідає історію однієї жінки, з якою колись познайомилася.

«Їй сподобався чоловік, в якого вже була сім’я. Вона приворожила його – той був з нею. Одного разу вони їхали машиною на трасі, де колись було кладовище. На швидкості злітають з дороги, вдаряються в паркан. Машина майже не постраждала, чоловік теж, а от у жінки – проламаний череп та півроку в реанімації без свідомості. Згодом чоловік її все ж покинув, вона залишилась сама, має багато хвороб та ще й осліпла на одне око. Не можна міняти долю людини, застосовуючи чиюсь волю. Погано буде усім», - стверджує Віта Кайдик-Марчак.

А, от, про теперішні події в Україні ворожка дізналася близько 5-ти років тому, коли їй наснився сон, в якому маленький іграшковий танк на вулиці вистрелив – і все навколо стало чорним. Слова ворожки про війну усі сприймали з насмішкою.

«Тоді мені ніхто не вірив, а зараз питають про те, що буде далі. Скільки ще триватиме війна – не відомо. І ні кавова гуща, ні карти таро, ні віск не можуть дати точної відповіді, коли закінчаться військові дії».

Жінка каже, що передрікала війну та кровопролиття ще під час перших мирних демонстрацій. Тоді колеги скептично до цього відносились. Розкладала карти для себе та близьких, на яких, за її словами, випало, що велику роль в житті людей відіграють ці демонстрації і війна.

«Навіть виборів Президента не мало би бути, буквально в останні тижні все змінилось. Йде одна лінія, і якщо є якісь чинники, які можуть її змінити – вона змінюється. Вибори мали бути зірвані і вони готувались до зриву. Дякувати, все відбулось. Передрікала декілька тижнів тому, що Європа не дасть нам підтримку на яку Україна розраховує, а Путін буде так же само повільно діяти», - зазначила Кама.

ДОЛАР ПО 22 ГРИВНІ, АЛЕ КОРДОНИ ВІДНОВЛЯТЬСЯ

Стосовно валюти жінка каже, що курс буде підніматись максимум до 22-ох гривень. Події в країні впливають практично на кожного, і тут уже нічого не зміниш – треба триматися.
Карти Таро показали зовсім не радісні перспективи для майбутнього України, але є чинники, які ще зможуть змінити все на краще. Віта каже, що Росія згодом понесе значні і матеріальні, і фізичні втрати, та її «апетити» не зменшаться.

Щодо України, то карти показують, що вона не матиме чіткого напряму як діяти далі, що супроводжуватиметься депресією. З поки ще окупованим Сходом будуть налагоджені відносини, і кордони відновляться. Війна трохи припинить свій рух, але завершиться все приблизно через півроку. Україна буде прагнути до рівноваги.

На завершення ворожка радить не робити зло іншим, адже «все повертається». А також носити на собі яскраві аксесуари, елементи одягу, які відвертають негативну енергію.

Так чи інакше, вірити у надприродні здібності, екстрасенсів та ворожок чи ні – справа кожного. Однак варто пам’ятати про свої думки та бажання, які мають здатність здійснюватись, переконує Кама.

Юлія СТАСЮК (ВолиньPost)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 65
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Это что? ВП, у вас полная деградация, примите поздравления. Володя Пащенко, "это" уже лучше закрыть, чем продолжать позориться.
Відповісти
Дуже цікава і пізнавальна стаття! Дякую автору!
Відповісти
А в якому магазині працює ворожка?
Відповісти
Тут вже не до новин в газеті. Тут потрібний серйозний психіатр. А ще я в тисячний раз повірив: гроші можна робити й на лайні. Це як у казці "За гроші гріха не буде", коли пан заплатив попу, який поховав любимого пса на цвинтарі.
Відповісти
Поправка до статті: не долар, а євро має тенденцію піднятися до 22 гривень.
Відповісти
Кама, чи можна до вас потрапити на прийом?
Відповісти
Так. Через fb.
Відповісти
Не можу знайти. Який нік?
Відповісти
От, знайшов її на fb https://www.facebook.com/vkaydykmarchak
Відповісти
Дякую, Василю! Так саме так мене і можна знайти. Кому важко набирати латиницею, шукайте за ім"ям і прізвищем на фейсбуці.
Відповісти
Тел.: 099 528 25 80;
096 178 88 83.
Відповісти
як можна з вами звязатися
Відповісти
Таки долар :)
Відповісти
Прогноз був даний до листопада.
Відповісти
Чого нападаєте на Волинь пост? Дуже актуальна стаття, цілком в дусі часу. Зараз же масово схибнулись всі на порчах, прокляттях, поробленнях, натрадиційних медицинах, сечу п"ють, корінці- трави жеруть, йогаються, тібетяться, вже й не придумають, як ще показитись. І от як тільки ще років двадцять тому без цього всього жили?
Відповісти
а як можна потрапити на прийом?
Відповісти
і мені треба до Ками на прийом! В мене чоловік сказився - так пиячить, чого раніше не було. Що з ним буде? Кама, кидайте той магазин, ми будемо платити вам більше.
Відповісти
Краще до нарколога
Відповісти
Мені подобається стаття
Відповісти
Дуже гарна луцька "Відьмочка". Хай Кама більшість Ваших прогнозів будуть щасливими для нас всіх українців. Щасти Вам....
Відповісти
Дякую!))) Нехай щастить усім українцям!Особливо у такий скрутний час.

Відповісти
Пані Кама як можна з вами зв'язатися дуже прошу
Відповісти
Так. Поки через фейсбук.

Відповісти
Зі мною можна зв'язатись за телефонами: 099 528 25 80; 096 178 88 83
Відповісти
Телефони не відповідають... Хотіла вас запитати чи можете допомогти з продажем авто..
Відповісти
Прошу мене вибачити, Тетяно, але у той час я працювала. Під час роботи я не беру слухавку, проте обов'язково телефоную, бачачи пропущений дзвінок.

Відповісти
Кама от ви сказали за прийом десята частина від всієї суми доходу за рік а як що я студентка і получаю 500 гр стипендію , і до того сирота то як рахувати стипендію за рік
Відповісти
Вот это приемчик.Я думаю человек который обладает даром,не будет устанавливать конкретную цену,это шарлатанство.У меня папа тоже экстрасенс,живет в селе,говорит человеку когда сам хочет сказать,денег не берет,считает это не правильным.Дар дан не для того чтобы зарабатывать деньги,а чтобы помочь тому кто нуждается.Этим людям очень тяжело с ним жить,особенно когда у человека сложная ситуация.Мое мнение ,что тот человек ,который обратился за помощью,сам должен отдуши наградить то ли материально то ли возможно просто приятной вещью.А все остальные которые нагло диктуют сумму это кощунство и шарлатанство.
Відповісти
Наталья, а откуда у Вашего папы такое убеждение? и почему другие должны к нему прислушиваться? "Этим людям очень тяжело с ним жить..." Объясните, пожалуйста, о каких людях идет речь?
Відповісти
Напишіть будь ласка мобільний, щоб зв*язатись з вами!!!
Відповісти
наталя,а як можна попасти до вашого тата на прийом?
Відповісти
Глупо делать пиар себе и своему папе на других. Научитесь делать хоть что-нибудь сами. А оплату устанавливает сам мастер, будь то психолог, швея, сантехник...
Відповісти
Наталья скажіть будь-ласка як можна з вами звязатись
Відповісти
Ірино, вочевидь під час нашої розмови Ви мене слухали вкрай неуважно
Відповісти
нічого собі нахабство 10 частину за прийом люди та це ж просто шарлатанство
Відповісти
Яку оплату ви берети за один прийом?
Відповісти
ЕСЛИ пойдете на прием , спросите у нее о своем прошлом.
Відповісти
К Вашему сведению, Наталья, тот, кто был у меня на приеме, знает, что я описываю в деталях не только прошедшее...
Відповісти
Кама скажiть будь-ласка коли до вас можно дзвонити
Відповісти
На протязі дня
Відповісти
Добрий день! А як з вами можна зв'язатись?
Відповісти
Кама скажiть будь-ласка коли до вас можно дзвонити
Відповісти
В якій валюті Ви приймаєте платежі?
Відповісти
Дуже щиро дякую вам віточка удачі вашій малечі та долею щасливою сімя юра уляна та валентинка
Відповісти
І Вам щиро дякую за гарні слова, Уляночко. Щастя і благополуччя Вам і всій Вашій родині))) Нехай Господь оберігає вас!
Відповісти
Кама. Скажите,а когда аппетиты у Америки попритихнут. Она уже пол мира уничтожила. И создает постоянно новые войны, это же очевидно. Америке все вернется?
Відповісти
Всегда всем всё возвращается, хоть и не всегда так, как мы этого ожидаем.
Відповісти
чи зможе моя донька завагітніти і народити чекаємо вже 8 років
Відповісти
Нам в селі підкинули три яйця в двір ..тато їх копнув на дорогу..ми рочитали ,що той хто торкнеться до підкладу яєць,то помре через чотири дні..скажіть що нам робити і чи правда це?? І як з вами можга зв.язатися чи можна зустрітися?
Відповісти
Зустрітися можна. Телефони вказані вище.

Відповісти
євро 30 от і ворожка
Відповісти
так уже минув рiк а вiйна не припиняеться...
Відповісти
Мені потрібна допомога!Як мені Вас знайти в Луцьку?
Відповісти
Олено, телефони вказані в коментарях
Відповісти
скільки грошкй за один сеанс???
Відповісти
нічого ця жіночка, не каже кидає на карти більше у вас випитає і розкаже про своє життя , не тратьте даром гроші і свій час
Відповісти
її гадання нагадує ,як у дитинстві ми на картах гадали щось там підивляєтся в книжичку ,і щось говорить на вгать
і це може і то може ))суті не має ....
Відповісти
Дякую, що допомогли зберегти сім'ю! Усі поради доречні. Успіхів!
Відповісти
Яка ціна прийому?
Відповісти
Добрий день вибачте що потурбую , але в мене є ситуація а підтримки не має чи моглаб я до вас прийти?
Відповісти
Віта мені гадала, все збулось.
Відповісти
Справжня ясновидиця, бачить майбутне i долю людини не кидаючи карти чи то по згустку кави, а iй достатньо погляду. Рокiв п'ятнадцять назад у кафе Браво, що знаходилось на вулицi Винниченка я з товаришом познайомились з двома дiвчатами, нам на той час по рокiв 17, мабуть було.. Одна з дiвчат впевнено розповiла про щасливу долю мого друга, а про мене розповiдати вiдмовилась, з насторогою, лише сказала, що у мене буде хороша дружина.. Я не придав цьому значення.. З того часу пройшло як я вже сказав рокiв 15, хочу зауважити, насправдi, у мене прекрасна дружина, але у минулому роцi ми втратили нашу донечку... I я пригадав дiвчину з якою познайомився в студенськi роки, пригадав те, як вона вiдмовилась розповiдати, те що побачила... Вiдтепер у мене накопилось багато запитань, не тi, що про майбутне чи минуле, а про фiлософiю життя, долю людини.. У пошуку вiдповiдей на своi запитання, здаеться, iнколи iх отримую, але всеодно, маю на метi вiдшукати цю дiвчину в надii на отримання певних порад вiд неi, як професiонала ясновидця... На момент нашого знайомства вона виглядала на рокiв 17, проживала у Луцьку i також була студенткою, а вiдтепер iй вiдповiдно рокiв 30-33.. Можливо, хтось iз читачiв менi допоможе з ii пошуком.. Додам лише, що була гарна на вроду з темним волоссям, прошу Вас зрозумiти мене без насмiшок, з розумiняням.. Менi здаеться, що ii звати Вiта, але можливо помиляюсь... Дякую, за Ваше розумiння, а також сподiваюсь, що допоможете з пошуком... [email protected]
Відповісти
Правильный ел. адрес [email protected]
Відповісти
Мой муж очень сильно груб ко мне стал в последнее время. Меня это абсолютно не устраивает. Я уже много раз ему об этом говорила но такое ощущение,что ему вообще фиолетово то,о чем я ему говорю. Я решила обратиться к ясновидящей чтобы она мне помогла как-то исправить отношение моего мужа. Я взяла с собой его фотографию и Нина Михайловна провела обряд. После возвращения домой,мой муж стал просто неузнаваем очень ласков!И я так сильно счастлива!Спасибо Ни Михайловне за помощь.
Відповісти
Мне моя сестра пожаловалась ,что в последнее время она себя ну очень сильно плохо чувствует. Чуть ли не до потери сознания ни того ни с чего. Я поняла ,что это сглаз и нужно срочно ее вести пока еще ситуация не сильно ухудшилась. Я повезла ее к моей очень хорошей знакомой Нине Михайловне и она полостью помогла снять этот недуг!Самые лучшие слова благодарности Нине.
Відповісти
Останні статті
Ворожка Кама: про війну, Луцьк і майбутнє України
03 жовтень, 2014, 14:44