Додати запис

Підарешт!

"Янукович - ПІДАРЕШТ" - саме так сприймалося на слух одне зі скандувань протестувальників, яке кілька разів звучало в столиці у ці вихідні, коли народ давав оцінку роботі «поваленої» влади.

Поясню: не «Януковича – заарештувати»,.. а саме одним словом-іменником – «підарешт»!

Нічого не нагадує? А давайте нагадаємо історичні «поганяла» Віктора Федоровича, які йому присвоювали в різні відтинки його історично-буремного життєвого шляху.

Як правило, найвдалішими «кликухами» людей нагороджує зона. Не секрет, що четвертий президент України лише один раз уникнув правосуддя (недоведене зґвалтування – авт.), але двічі на зоні все ж побував (знімання шапок та нанесення тілесних пошкоджень – авт.)...

Там його і нарекли «Хам». Думаю, не потрібно навіть зазирати до словників, щоб зрозуміти повну суть цього слова.

Аж раптом Вітьок – прем’єр-міністр... Десь в ті часи українські журналісти нарекли його «професором» за кумедні орфографічні помилки, зроблені під час заповнення анкет та під час публічних виступів.

А вже 2011 року російський лобіст Ілля Осадчук озвучив його новітнє назвисько «Цар», яким Янека нарекли за фразу про те, що в Україні відтепер наступить царювання законів...

Ніяк по-іншому, як діями блазня не можна назвати останнє (сподіваємося таки останнє – авт.) його відеозвернення до українського народу.

Підсумовуючи: «ПІДАРЕШТ» – найвідповідніше «поганяло» для одіозного «героя»!



Фотожаба автора
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щоб злодії пересадили один одного...
Відповісти
А як тоді назвати конференцію з Ростова?
Відповісти