Додати запис

Виборці комуністів – Ви також проти українського народу?

Сьогодні під час засідання Верховної ради України наш земляк Адам Мартинюк, пояснюючи свою відмову голосувати за вкрай необхідні на сьогодні закони заявив, що «комуністів обрали люди і вони їм делегували право представляти їх у Раді. А на наступних виборах, нехай люди знову оцінюють їх діяльність своїм голосуванням». У мене виникає питання, а чи дійсно таки волиняни, які віддали свої голоси за Компартію підтримують її дії? Чи волиняни, а особливо поліщуки підтримують анексію Росією Криму? Чи підтримують вбивства і викрадення зеленими чоловічками українців? Чи ви шановні виборці комуністів також підтримуєте війну Росії проти України?

Якщо ні, то ви просто зобовʼязані сказати і то так, щоб аж Адам у Києві почув Ваш голос, що Ви зараз думаєте про поведінку депутатів від Комуністичної партії.

Як кажуть, країна повинна знати своїх героїв, тому наводжу дані по селах, де найактивніше підтримали зрадників України - комуністів. Вкажу тільки населені пункти, де проголосувало більше 20 % за КПУ. На жаль, маю дані голосування за 2012 рік тільки по Маневицькому виборчому окрузі.

Камінь-Каширський район:

- с. Бузаки – 21,9 %
- с. Ворокомле – 20,1 %
- с. Видерта – 27,7 %
- с. Волиця – 28,8 %
- с. Тоболи – 32,3 %

Ківерцівський район – у жодному селі комуністи не набрали більше 20 %.

Любешівський район:

загалом по району результат комуністів 41,8 %, особливо активно підтримали КПУ у селах Бірки, Ветли, Невір, Гірки, Люботин, Мукошин, Підкормілля, Селісок, Любʼязь, березна Воля та Щитинь, де результат більше 50 %. Проте заради справедливості варто відзначити, що у деяких селах комуністи не набрали навіть і 10 % голосів, зокрема у селах Хутомир, Діброва і Сваловичі.

Маневицький район:

- с. Прилісне – 21,9 %
- с. Криничне – 23,1 %

Напевне вказаним громадам потрібно зібратись і висловити свою чітку позицію щодо відмови голосувати їхніх депутатів у Верховній раді за проукраїнські закони.

Нехай це буде наукою і на подальші вибори. Голосуючи люди мають усвідомлювати свою відповідальність за все, що творять їхні обранці, а не тільки традиційно звинувачувати владу у всьому. Влада – це народ. Підтвердженням цьому є події останніх місяців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Крим і поліщуки? На городі бузина, а в Куєві - права секта!
Відповісти
Після прочитаної статті, можна сказати що незабаром вибори до ВРУ...і дехто вже собі напрацьовує авторитет
Відповісти
У декого не як не здійсниться мрія прийти у велику політики. Чергова спроба - заняти посаду голови Маневицької райдержадміністрації зірвалась. А було таке "велике бажання".
Відповісти
От, когось так цікавить, хто адміністрацію очолить. Якщо ж так сильно "горить" - ласкаво просимо у неділю на віче: будемо всі гуртом гасити... Добре анонімно писати, а якщо такі чесні - то увічі прийдіть і скажіть. Тут на обговорення винесено зовсім інше питання.
Відповісти
А что, депутаты БЮТа или Свободы стали во главе Национальной гвардии, ими проголосованной? В Украине сформирован отдельный батальон депутатов-патриотов и их родственников, которые не поддерживают аннексию Россией Крыма и выдвигаются на передовую? Или коммунистов пошлем вперед?
Відповісти
голосовать и за коммунистов и за регионалов! Это ПРЕДАТЕЛИ и ВРАГИ УКРАИНЫ!!!!
Відповісти
До чого чи до кого статейка.???такий активнивний став,щоб должность якусь дали чи в районі чи області.А якже універ в Дублянах ?вже наперли за хабарчики?
Відповісти