Додати запис

Три причини не купувати російські товари

Українські активісти оголосили повний Бойкот російським компаніям і брендам, який триватиме доти, доки Росія не відмовиться від імперських зазіхань на Україну, від ворожої до України політики й не почне ставитися до України та українців із повагою. Нижче я пропоную розглянути важливі причини НЕ купувати російську продукцію:

1. Російське купив – війну оплатив
Гроші, які ми витрачаємо на придбання продукції виготовленої в Російській Федерації йдуть в російський бюджет, в кишені російським олігархам. З цих коштів:
• фінансується російська армія (купуються патрони, виготовляються дорогі бронетранспортери, танки тощо)
• проплачуються мітинги сепаратистів на Сході України, де вбивають українських громадян
• проплачуються окупанти у Криму, що не приховують своїх намірів щодо подальшого наступу на Україну

2. Українські товари та послуги не гірші російських
Варто купувати рідну українську продукцію (код – 482) замість російської! Так ми будемо відновлювати нашу економіку. Чудовий приклад тому - в Івано-Франківську, де 14 продуктових магазинів, які входять до трьох великих торговельних мереж міста – «Плюс», «Слов’янка» і «Тростянецький» забрали з полиць товари російського виробництва, замінивши їх українськими аналогами. Думаю, варто всім підприємцям відмовитись від закупівлі російського.

3. Тому що Росія оголосила торговельну війну Україні
Напередодні підписання Україною Угоди з ЄС Росія заборонила ввіз практично усіх груп товарів: спершу українські солодощі, сири, потім щебінь, гіпс, залізничні вагони і навіть турбореактивні двигуни. Власники російських книжкових мереж перестали брати на реалізацію книжки українських видавництв. А 19 березня Росія повністю закрила свої кордони для української продукції.
Залишити цей абсурд без відповіді громадські активісти не могли. І бойкот російських товарів - це адекватна відповідь росіянам.

Скептики запевнять, що:

1. Акція «Бойкот російських товарів» не дієва. І для самої Росії участь в акції для кожного з нас – це крапля в морі
Друзі, за кілька місяців ініціатива провести подібну акцію охопила вже 50 українських міст, як і на Заході так і на Сході України. Тому маємо надію, що кожен свідомий громадянин, що любить свою країну - виявить бажання долучитися до економічної боротьби проти російських окупантів.


2. Такі дії провокують на ще більшу ворожнечу…
Зверніть увагу, що Бойкот російських товарів - це мирна акція. І ворожнечу розпочали зовсім не ми, миролюбний український народ. Це в Росії розпочали забороняти українську продукцію та закривати кордони, це російські війська агресивно вдерлися в Україну та окупували Крим, це російські прикордонники нізащо вбили українських рибалок. Що робити, коли на нас нападають? Безумовно, захищатися. Причому усіма можливими способами.
Те що їх дії проводились навмисне перед підписанням Україною асоціації з ЄС – це факт. Але європейське майбутнє нашої держави – це воля народу, вибір більшості українців.
Варто нагадати, що Росія й раніше регулярно вчиняла проти України недружні кроки. Тож чимало українців, які стежать за проявами «братерства» з боку нашого північно-східного сусіда, вже давно не купують російського.

Як визначити російський товар:

1. За штрих-кодом, що розпочинається з цифр 46

2. Знаючи окремі торгові марки


Отже, бойкотувати російську продукцію не важко і зараз це обов’язок кожного громадянина!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це твоє національне горе!
Відповісти
Дай вам Боже трохи розуму
Відповісти
Не забувайте,що Вконтакте теж російський сайт :)
Відповісти
Не користуйтесь газом!!!
Ті хто закликає до бойкотів нічого не розуміються в економіці. Ці проблеми потрібно вирішувати на урядовому рівні (вводити спецмита, квоти на російські товари) а не на побутовому рівні.
Відповісти
балбес ти юрік
Відповісти
Сам ти балбес "Хай-не-пишуть-аби-що".
Відразу видно від бізнесу та економіки ти далекий,
зароби перший мільйон - кругозір розшириться.
Відповісти