Додати запис

Щира нація

Останніми роками приходилось чути, що українці не дружні, зрадники і ніколи не допоможуть у важкі часи. Цілими десятиліттями нашій нації нав’язувався комплекс неповноцінності і спонукали до цурання свого козацького роду, історії героїв культури… Одним словом? нищили націю і намагались виховати новітніх яничар.

Але всі їхні намагання виявились марними. Останні події показали, що нація завжди була єдина і нероздільна і такою вона є зараз.

Коли почалась військова агресія, зі сторони так званого «старшого брата», тільки в Ківерцівському районі за декілька днів зголосились прийняти людей з Криму незалежно від національності, віросповідання та мови, понад двадцять сімей.

Ось і розвіюється міф про те що українці не допоможуть…

Другим прикладом щирості нашої нації є збір харчів для військовослужбовців. Акція була одноденною але ефективною - зібрали близько 8 тон харчів, які фермер з м. Рожище Руслан Хомич доставив на Перекоп…

Люди почали виявляти бажання допомогти нашій армії , яку 23 роки наполегливо намагались знищити.

Отже згодом в м.Ківерці був створений стаціонарний пункт прийому харчів. Жителі міста, громадські організації, релігійні громади по мірі своєї можливості почали допомагати. Сільські та селищні голови на своїх територіальних одиницях зібрали і доставили в пункт прийому харчі і необхідні речі.

Слід зауважити що деякі сільські ради по декілька разів привозили. І за короткий термін зібрали понад 40 тон харчів і відвантажили на різні військові частини. Шість тон на Володимир-Волинську танкову частину , 2,5 т, на прикордонну частину 77/ 91 (що в Луцьку на вул. Стрілецькій) , також 4 тони на прикордонну заставу в Дольськ.

Харчів прибувало стільки багато, що вирішили відправити 20-ти тонну вантажівку на Херсонщину, там де найбільша потреба. Зв’язавшись з полковником з чорноморського прикордонного округу Андрієм Базаном , який скоординував вантаж і розділив на дві частини- Миколаївщину 04/09 та на Херсонщину 27-/38 .

Підприємці безкоштовно надали транспорт для доставки та забезпечили пальним,а також за благодійні кошти були закуплені необхідні речі та засоби гігієни. Близько десяти сімей приїжджих з Криму отримали харчову допомогу і враженні нашою Бандерівською гостинністю.

Нація в котре довела, що ми є Боголюбива, щира, нероздільна і готова поділитись останнім, бо такі ми є українці.

Слава Україні!!! Героям Слава!!!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не було чути озвірілого свідоміта.
Відповісти
Жесть!
Відповісти