Додати запис

Вибори президента мають відбутись!

Попри усю складність ситуації на сході та півдні України, неформально оголошену сепаратистами війну Києву, маємо докласти усіх зусиль, щоб втримати ситуацію під контролем, аби вибори Президента України відбулись.

Україна – територіально найбільша держава Європи, багатонаціональна та багаторелігійна. Усі 22 роки ми намагалися жити єдиним народом, завдяки цьому народилось не одне покоління національно свідомих українців, які, можливо, зараз прикривають тили тих хто проводить антитерористичну операцію у «гарячих точках» України.

За ці, здається, нескінченні місяці українці пережили більше трагічних подій, ніж за всі роки суверенності. Нас привела до тями «братня» любов - ми зрозуміли ціну людському життю та ціну дружби між сусідами.

Нині ми на порозі змін - відступати немає куди. Механізм відродження національної самоідентифікації запущено: сотні людей поклали своє життя на алтар свободи та незалежності України. І ми не відступимо. Наступний крок – обрати президента України, який зможе змінити підходи до державотворення, гарантувати українцям безпеку та гідне майбутнє.

Вибори повинні відбутись і ми маємо зробити все, аби забезпечити волевиявлення максимальної кількості українців. Маємо відкинути усі страхи та рухатись далі.

Провокативні групи сепаратистів на південному-сході за вказівками з Росії роблять все, аби дестабілізувати ситуацію, залякати місцеве населення, зневірити людей в світлому та надійному майбутньому України. Сьогодні ми маємо, як ніколи раніше, буди рішучими та зібраними, аби відстояти державу для наших дітей.

Слава Україні! Героям Слава!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
24-й рік і все " на порозі змін"! Самому не смішно?
Відповісти