Додати запис

Про збитий Боїнг 777. Скріни і відео

В мережі активно "зачищають" різну інформацію, яка може стосуватися теми вчорашнього терористичного акту. Я встиг позберігати деякі "скріни" з різних сайтів, які можуть просвітлити ситуацію або хоча б навести на певні роздуми.

1. Ще за декілька тижнів, до збитого літака, терористи хвалилися, що мають зенітно-ракетні комплекси "Бук". Після того, як дізналися, що літак пасажирський, вони відразу заявили, що не мають подібної зброї.


2. В мережі вКонтакте з’явилося повідомлення від Стрєлкова про збитий ними літак. Пізніше це повідомлення було видалене. Також дехто заявив, що "Сводки от Стрелкова Игоря Ивановича" — це не його заяви. Але раніше ніхто з прихильників сепаратизму нічого подібного не заявляв, а, навпаки, активно перепощували інформацію, як достовірну.


3. На ресурсах, які підтримують сепаратизм (в тому числі і російських), спочатку була інформація про те, що ополченцями був збитий транспортний літак ЗСУ. Коли дізналися, що це пасажирський, то вже і ополченці нічого не говорили, і нічого не збивали, і зброї у них немає.




4. І як завжди, не встиг літак впасти на землю, як журналісти LifeNews все знають і першими прибувають на місце події. Кожне ЗМІ лише мріє мати таких професійних працівників, які отримують інформацію оперативно і вчасно. Але цим похвалитися може лише російський канал LifeNews. З однією поправкою: вони перші там, де події створюють сепаратисти.


5. Це відео даю без коментарів. Там все почуєте самі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
http://zergulio.livejournal.com/1773333.html
Відповісти
только что пересмотрел свою ссылку - а реально ФСБешный сайт с провокацией, там одна киселевская "правда", говносайт.
простите меня, рАссейского троля, мне очень нужны деньги, я их брехней зарабатываю.
на самом деле - все однозначно.
путин дал БУК, гиркина бандюки грохнули малазийский самолет, ну в общем путин теперь всх насаживает за такой провал, обама прав, даже меркель теперь перестала верить путину.
короче, полный писец.
Відповісти