Додати запис

Війна на Сході: питань усе більше

Під час розгляду законопроекту про додаткову мобілізацію, поставив чітке запитання Секретарю СНБО Андрію Парубію: якщо ми кажемо, що на кордонах України із Росією продовжують накопичуватися ударні угрупування російських збройних сил, то чому ми нарешті не маємо оголошеного військового стану?!

Сьогодні десятки тисяч українців воюють на справжньому фронті, тож чого війну із Росією влада продовжує приховувати за терміном «антитерористична операція»?!

Від імені фракції також наполягав на звіті щодо виплат зарплатні учасникам АТО. Адже маємо ганебну ситуацію, коли тим бійцям, які мають кредити, з мізерної зарплатні у розмірі 1200 грн. ще й відраховують відсотки за кредитами, що напряму заборонено законом.

Крім того до сьогоднішнього дня в регіонах не ведеться робота щодо матеріальної допомоги родинам учасників АТО, родичам поранених і вбитих бійців.

Потребують негайного оприлюдненні дані про те, чи покарано воєнкомів за порушення законодавства під час двох хвиль мобілізації!

Від фракції ще раз підкреслив, що ми вимагаємо на цьому тижні термінового звіту Міністра оборони і Керівника АТО щодо всіх цих гострих питань.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Романа Єремеєва теж призовуть на службу, у разі введення воєнного стану?
Відповісти
як тільки продасться.зразу заява про принциповість.ні встиду ні совісті
Відповісти