Додати запис

Про що говорить вишневий цвіт?

Мабуть не знайдеться жодної дівчини чи жінки, яка хоч раз у своєму житті не ворожила з допомогою вишневої гілки.

Традиційно відомо, що гілка вишні зривається у ніч з 6 на 7 грудня. Розквіт її до Різдва віщує заміжжя особі що ворожила. Та чи відомо вам що:

- Ворожити можуть не лише незаміжні дівчата, ще й жінки, що перебувають у шлюбі, адже вишня говорить не лише про кохання, а й про перебіг ваших справ.



- Перед тим як зірвати гілку потрібно підійти до дерева, шанобливо до нього звернутись і попросити дозволу взяти гілку для ворожіння. Якщо ви дозвіл отримуєте, зривайте гілку саме ту до якої почуєте поклик. Відсутність поклику свідчитиме про те що це дерево не готове вам допомагати. У такому разі слід підійти до іншого дерева і повторити все заново.

- Багато сухих (мертвих) бруньок у щойно зірваної гілки віщує бідність, невдалий у справах і стосунках рік.



- Живі бруньки віщують рік з хорошими перспективами, про те як ви використаєте їх покаже цвітіння.

- Якщо гілка розцвіла і зів’яла до Різдва – кохання ваше коротко тривале, а шлюб коротко тривалим. Також це віщує складнощі у стосунках.

- Якщо гілка розцвіте до Різдва й поповнюватиметься новими квітами після Різдва, це віщує щасливе заміжжя, вдалий шлюб, поповнення сім’ї чи вагітність.

- Почергове цвітіння квітів, тобто, одна квітка відцвітає ,а інша одразу після неї починає цвісти (і так усі наступні), вказує на вашу надмірну перебірливість і невдоволення претендентами, а також віщує самотність.

- Якщо квіти мають сильний п’янкий аромат це вказує на надмірне захоплення, самообман, яскраві і неконтрольовані почуття відсутність об’єктивного бачення стану речей.

- Якщо гілка розцвіла після Різдва це віщує довгі (тривалі) залицяння, чи зустріч або знайомство з коханим під кінець року. А також може вказувати на вагання стосовно правильності вибору. У справах віщує сповільнений розвиток і затримки.

- Поява спочатку квітів, а потім листочків віщує розквіт романтичних почуттів, що поволі приведуть до серйозних стосунків.

- Якщо з’являються спочатку листочки, а потім квіти – буденні справи приведуть до успіху; неочікувано для себе ви покохаєте людину яку давно знаєте.

- Якщо на гілці більше листочків, ніж квітів- рік буде сповнений буденними турботами. Вкладанням більшості зусиль у справи, а не у романтичні стосунки.

- Якщо на гілці більше квітів ніж листочків – перебування у романтичній ейфорії часто відволікатиме вас від справ.



- Якщо зів’яли лише квіти, а листочки залишилися кохання-ваші захоплення і закоханість пройдуть і ви поринете у роботу навчання тощо.

- Якщо розпустилися лише листочки рік буде сповнений одноманітними, дрібними справами відсутність кохання сухістю у стосунках.

-Якщо за якихось обставин не встигли поставити гілку на Катерини, то це можна зробити на Андрія, і, відповідно, розцвісти вона має до 13 січня.

Автор КАМА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.