Додати запис

Розставити крапки над «і»

Інтернет, друковані та відео ЗМІ, пости у соцмережах, активне обговорення суспільством подій з ДП "Волиньоблавтодор" підштовхнуло мене до написання такого розяснення.
Що таке Укравтодор?
ЦЕ - Державне агентство автомобільних доріг України Укравтодор є центральним органом виконавчої влади у сфері дорожнього господарства.

Це агенство має у кожній області свою службу, наприклад Службу автомобільних доріг (САД) у Волинській області, якою керує Посполітак Анатолій Григорович. Тобто вони є представники власника доріг у Волинській області, розпоряджаються коштами держбюджету і є замовниками робіт по всіх дорогах загального користування (не вулиць в селах і містах). Саме вони проводять тендери, заключають договори і т.д.
Виникає у багатьох питання, а що таке ДП "Волиньоблавтодор"?
А це дочка Публічного акціонерного товариства Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги україни", засновником та власником 100% акцій якої є держава в особі Державної служби автомобільних доріг України. І тут увага Державне агентство автомобільних доріг України є правонаступником Державної служби автомобільних доріг України. Коротше це держфірма яка належить власнику доріг (службі які роздають роботу).
Так от САД у Волинській області заборгував одній броварській компанії 30 лямів за виконані роботи на нашій дорозі з Ковеля до Ягодина, ще о го го коли. Після багатьох років не вирішених боргів САДу блокують рахунки. САД відповідно не може тепер розраховуватися з іншими підрядниками, одним з яких є ДП "Волиньоблавтодор" яке і сніг чистило, і сміття на узбіччах збирало, і траву косило, і дерева різало, і ямки латало. Коротше шо їм САД казав робити те і робили. Поки не доробилися, що вже нема чим здачу давати.
Це все не є якась інсайдерська інфа, це для тих, хто не знає різницю між Волиньоблавтодором і Службою автомобільних доріг у Волинській області (Укравтодор).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в сувенірній Неньці, на жаль, ви такі не єдині...
Відповісти
30 лямів, о го го коли, інфа,шо - рівень інтелекту чиновника ОДА - сумно
Відповісти
Службі в Волинський області Київ грошей не дає, чи як ?
Хто тут крайній ?
Чому рахунки заблокували ?
Відповісти
Мирка це бездарна і не освічена особа, яка на хвилі революції пропхнулася до влади щоб красти, красти і красти .
Відповісти