Додати запис

Як проводять вихідні дні засуджені установ виконання покарань Волині

Під час вихідних днів в установах виконання покарань управління ДПтС України у Волинській області відбулося ряд культурно-масових та фізкультурно-спортивних заходів.
До засуджених Маневицької виправної колонії №42 завітали представники релігійної організації «Українська місія благовістя». Було проведено радіолекцію з роз’яснення основ Кримінально-виконавчого законодавства України та Правил внутрішнього розпорядку установ виконання покарань. Із засудженими відділень СПС проведені лекційні заняття на теми: «Заходи заохочення та стягнення, що застосовуються до засуджених позбавлених волі», «Відповідальність за злочини, вчинені в місцях позбавлення волі».
Вихідний день засуджених Цуманської виправної колонії №84 урізноманітнили турніром із шахів та шашок, що відбувся між засудженими відділення №1, №2 та №3. Засуджені зустрілися із священнослужителями УПЦ. По відділеннях СПС провино лекційні заняття на тему: «Режим відбування покарання та його дотримання».
Вихованці Ковельської виховної колонії зустрілися з представниками громадської організації «Найщасливіша», які провели тренінг «Цінність часу». Крім того, черговим вихователем проведена лекція на тему: «Основи конституційного права, свободи і обов’язки громадян України».
В Луцькому слідчому ізоляторі переглянули пізнавальний відеофільм «Про СНІД». Серед засуджених господарчої обслуги пройшли змагання з настільного тенісу. Також в слідчий ізолятор завітали представники «Української місії благовістя», котрі привітали засуджених жінок зі святом 8 березня і вручили подарунки. У вільний час засуджені читали художню літературу та переглядали телепередачі.
В усіх установах виконання покарань області пройшли інформаційні години про останні події країни та світу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де Купчинська?
Відповісти