Додати запис

У Луцьку діє видавництво, яке заснували ветерани АЗОВу

Ось вже другий місяць у Луцьку діє видавництво,яке було засноване ветеранами славнозвісного добровольчого полку АЗОВ. Основною метою видавництва "Орієнтир" є-популяризація серед широкого загалу ідей Української Державності,дієвого патріотизму та нового погляду як на минувшину так і на сьогодення.

Що говорить про "Орієнтир" його засновник,ветеран полку АЗОВ,Марк Мельник на псевдо "Вирій" - "ОРІЄНТИР – колектив військових-добровольців та волонтерів, який бере на себе місію збору ідей, що змінять Українське суспільство і весь світ.

Любов до Батьківщини та усвідомлений дієвий патріотизм – та основа, яка дала активним громадянам змогу відкрити епоху конструктивних змін в Україні. Ми розпочали Революцію на Майдані та загартували свою волю на війні. Ціною небезпек та втрат ми зміцнили свою віру в Перемогу і бажання віддано працювати для неї.

Ми збираємо актуальні ідеї видатних Українців та діячів світової культури, а також матеріали, яких об’єктивно бракує Українському суспільству для успішного завершення революційних змін.
Мемуари комбатантів, цінні художні твори наших сучасників, нові філософські та політичні думки – це те, що ми втілюємо у наших книгах.

Ми взяли на себе місію закласти ідейні підвалини, щоб наше і наступні покоління змогли втілити ці думки у площину дій і не просто розвернути колесо історії в потрібний бік, а міцно і надовго затиснути в руках історичний штурвал.

Ми шукаємо однодумців серед співвітчизників та в усьому світі, сподіваючись, що наша праця і боротьба принесе довгоочікувану перемогу і дасть нам можливість впевнено скеровувати долю у правильне русло, відповідаючи на виклики сучасності."

Ознайомитись із продукцією Орієнтиру,можна на сторінці у ВК : https://vk.com/orientyr_volyn

Також немало важливо те що,кошти виручені з продажу книг спрямовуються на підтримку добровольчих військових формувань, а також на видання нових книг.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
свавіля, беззаконня, ...
Відповісти
Шкода, що такі новини приходиться знаходити у блогах людей, а не у стрічні новин ВолиньПосту, шановні журналісти...
Відповісти