Додати запис

Луцьк у ритмі танго)….

Думаю, життя кожного з нас час від часу нагадує ритм cправжнього танго). Проте буденне життя часто нав’язує нам стереотипи, оцінки в які ми поринаємо з головою, і забуваємося про власне життя, бажання...На мій погляд, танго – чи то танець чи музика, якраз допомагає позбутися зайвих речей, і залишити те, що справді важливе для Вас...
Це щось неперевершене, його не можна розуміти – тільки відчувати... Обожнюю танго,за те, що воно не дозволяє мати згасаючий погляд і залишатися байдужими,а це важливо)

Луцьк неймовірне місто, яке заслуговує на цікаві ,особливі події , от ми і спробували з моїми друзями " Kiev-Tango- Project" трішки привідкрити для лучан світ аргентинської культури - аргентинського танго)
...пристрасть, любов під акорди колективу " Kiev-Tango- Project" зі спеціальним гостем з Аргентини Мартінем Пачіоні, які дали концерт у Палаці культури міста Луцька.Це єдиний колектив в Україні, який виконує твори Астора Пьяццолли за оригінальними нотами, прагнучи при цьому максимально наблизитися аутентичному звучанню аргентинського танго.


Кажуть якщо сперечатися,яким повинно бути танго, це все одно, що сперечатись якими повинні бути взаємовідносини між чоловіком та жінкою)

Тетяна Павлічук- Тишкевич(фортепіано)
Спочатку перегляд фотовиставки, далі заходиш в зал, сідаєш як найзручніше, потихенько світло пригасає і ти поринаєш в світ танго ,чуєш лише музику, яка супроводжується фільмом уроки танго. Напевно мільйони разів це все можна уявляти, але коли сидиш в залі це все відчувається по іншому. Це знаєте як подорожі, можна багато чути про чудову романтичну Прагу, але не відчуєш, поки там не побуваєш.

Кирило Шарапов(скрипка)

Сергій Кудрицький(кнопковий акордеон) та
Дмитро Третяк (контрабас)

Мартін Пачіоні


і просто я)


..Життя не має смаку, в чистому вигляді воно як дистильована вода. Ми самі додаємо у нього солі, перцю чи ЦУКРУ.. Танго -це напевно трішки розчарування, можливо навіть смуток, що завжди перекривається пристрасним бажанням,пристрасним коханням, надіями і прагненнями! А для Вас?

Будьте лише в ритмі позитивного танго)...


До нових зустрічей)(ړײ)





Фото: by Костя Березовський та Вікторія Левчук)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні немає часу на повільні танці!
Відповісти
Танго… На сцені лише пристрасть, жага, більше нічого. Танго виконували шість пар. Ніякого (як хтось вважає), сексу - це для невігласів, які не вміють відрізняти пристрасть від ліжка. Усі виконавці середніх років, а це означає, що знають толк у втратах і надіях. Музика - електронна вілоончель і акордеон, складена з творів Астора Пяццоли – короля аргентинського танго. Жага красива і запаморочлива. Ніхто не скрипить зубами, не рве на собі одежу, не кусає губи. Пристрасть – забуття наяву. Її в спектаклі так багато, що час від часу деякі пари тихо вставали, залишали зал і не повертались. Знавці танго завжди переконують, що люди йдуть насолодитись власною жагою, вони залишають зал, щоб насолодитись одне одним… Зі сцени виливається настільки повноводна енергія лібідо, що якщо ти не з мармуру, то просто немає куди подітись: хоч на мить уявляєш себе геніальним (геніальною) любовником (любовницею). Усе тіло тремтить в напрузі…
Це про присутність на гастролях спектаклю «Аргентинське танго» в студентські роки у Львівському оперному театрі. Було давно…
Дякую Вікторії Левчук. Пишіть красиво про музику, про танго. Культура вічна. Ми забули, хто кого спалив в епоху інквізиції, але пам`ятаємо музику Вівальді. Рано чи пізно настане момент, коли найбільш зрілі, тонкі, розумні з наших новоявлених комерсантів зрозуміють, що не "Мерседес", ні гучні застілля, ні сауни з жінками, ні поїздки з ними на Гавайські острови - це не межа мрій, що є ще запити духу...
Відповісти
Танго - суто аргентинське явище,

це танець бідної матросні і портових проституток, який після прокльонів Ватикану стали танцювати найбагатші люди планети.
Відповісти
Цілуємо в ручку пані Авторку блогу.
Відповісти
Ех би затанцювати з Вітою танго!.. Віта, запроси мене, я відгукнуся...
Відповісти
Надіюсь людям справді подобається танго, і стаття була цікавою)...


P/S =)дуже люблю танго, а от танцювати не вмію...)
Відповісти
Я навчу...
Відповісти