Додати запис

Ківерці позбуваються символів тоталітаризму

Ківерці таки позбуваються символів тоталітарного режиму. Звісно, питання детально вивчалося в ході громадських слухань, запропоновано було п'ятнадцять вулиць до перейменування (хоча підлягають набагато більше).

Ця інформація подавалася жителям міста через ЗМІ. Всі запропоновані назви пов’язані з героями та датами які увіковічненні в історії нашої держави. Є й імена тих, хто має заслуги перед містом. Наприклад Л.Римолін – спеціаліст в галузі медицини, заснував районну лікарню, зробив її першою в області і виховав багато провідних спеціалістів, які і нині продовжують його справу.

Отримала одна вулиця і безіменну назву яка розташована біля лісу і буде носити назву Прилісна.

Кожна нація, яка поважає себе та свою історію, любить своїх героїв і намагається бути схожими на них. Якраз з встановлення історичної справедливості і возвеличення її є великим кроком у вихованні дітей в патріотичному дусі і встановленні нації.

Для того і мають бути увіковічнені ті імена, які все своє життя присвятили боротьбі за волю України і багато з них віддали своє життя за неї…

Отож на 28-й черговій сесії Ківецівської міської ради національно свідомі депутати перейменували шість вулиць з п’ятнадцять запропонованих. Зникли з міста вулиці Паші Савелєвої, Щорса, 17-го Вересня, Воровського, Кузнєцова, пров. Степана Бойка.

Новоназвані вулиці будуть мати такі назви: Прилісна, Холмська, Соборності, Романа Шухевича, Княгині Ольги, Леоніда Римоліна.

Дивує позиція (а точніше відсутність її) міського голови, секретаря ради і не багатьох депутатів, які утримувалися, а також тих хто з неповажної причини не прийшов на сесію.

Таким чином народні обранці показали свою національну свідомість … і гідність називатись Українцем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поп-невдаха схаменись!!!
Відповісти
Комуняки перестаньте біситись, і писати під різними ніками коменти,згадайте як цей чоловік вас з Ківерець вигнав.
Відповісти
У кожного - своя правда...За малим стало - навчитись поважати чужу правду!
Відповісти
Ми скасуємо цей нікчемний сободопродукт через суд!
Це рішення ще набрало законної сили і повірте не набере.
Тобто далі буде...
Відповісти
Все це добре з однієї сторони. Перейменування, вшанування нових героїв. Але повірте більшості людей тепер хвилює не як названа вулиця, а скільки то треба буде походити і каблуків стоптати, щоб повносити зміни у документи (паспорт, будинкова і такд....) та ще й гривника й не одного оставити прийдеться.
А тепер питання кому краще від того перейменування: людям чи крикунам, які рахують великими політиками?
Відповісти
thanks for share!
Відповісти
thank you for share!
Відповісти