Додати запис

Тест для членів Партії регіонів

Впевнений, що ні у кого нема сумніву, що на сьогодні влада на 100% належить Партії Регіонів. Таким чином, за все що коїться в державі відповідає не тільки Президент особисто, а й кожен із членів його партії, адже саме вони на своїх Зʼїздах і інших партійних зібраннях виробляли так звану «політику дій партії». Тому на сьогодні кожен із тих, хто є у членах цієї Партії, а тим більше, якщо вони перебувають на посадах, які затверджені цим злочинцем-президентом мають два варіанти поведінки:

1. Демонстративно покинути лави Партії, керівництво якої прийняло рішення застосувати силу до мирних людей. У цій ситуації, в майбутньому можна буде говорити про те, що вони не погодились із рішеннями своєї Партії, отже вони не є причетні до злочинів, які Вона творила.

2. Залишатись на своїх посадах, перебувати і надалі у членах Партії Регіонів, але при тому усвідомлювати, що це суспільством буде сприйматись як підтримка рішень і дій цієї Регіоналівської влади. Отже, навіть за побиття, яке сталось в ніч на суботу вони будуть нести відповідальність!

Не знаю, який із варіантів поведінки оберуть рядові члени Партії Регіонів, голови рай- і обладміністрацій, але розумію, що багато з них точно не підтримують дій Голови і керівництва Партії Регіонів. Тому зараз є нагода показати свою позицію. Впевнений, що мудрий український народ позитивно оцінить дії колишніх регіоналів, якщо вони зараз осудять дії Президента і його уряду.

P.S. Перший із голів РДА, хто піде добровільно з посади і залишить ПР стане відомим на всю Україну. Чи є сміливці, які перестали боятись і не хочуть бути відповідальними за зщлочини свого лідера партії?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лисий, що, хвостика задер? Ранувато трішечки... Чекай розв"язки...
Відповісти
Бажаючих досі не видно...Сміливці!
Відповісти