Додати запис

Бий своїх, щоб чужі боялись

Відразу зазначу, що цей допис буде суб’єктивним. Не тому, що особисто знайомий із Андрієм Осіповим, а через те, що дуже критично ставлюсь до діяльності українських партій, особливо опозиційних.

Ну поясніть мені, як партія може виносити догану своєму найкращому депутату. Для останнього твердження є чимало доказів – кількість запитів, звернень, заяв у ЗМІ, постійні ініціативи щодо вирішення актуальних питань міста, робота в тимчасових контрольних комісій, і т.д. А чого варте його системне опонування міському голові. Фактично депутат А.Осіпов робить те, що ВО «Батьківщина» декларувала півтори року тому – контролює «мера». Це все працює на імідж ВО «Батьківщина» як справді опозиційної і дієвої політичної сили.

Крім того, завдяки активній депутатській позиції А.Осіпова не так сильно видно пасивність більшої половини фракції ВО «Батьківщина» в міській раді. Є ще кілька дієвих депутатів, але загальна маса депутатів-однопартійців Ю.Тимошенко просто відсиджують в раді. Ніхто не заперечує – всі не можуть бути ораторами, але є й інші форми роботи депутата. Натомість, за півтора року роботи ради значно більше результатів від роботи малочисельних фракцій ніж від «громадної» «Батьківщини».

В депутата А.Осіпова є певні політичні амбіції і він їх намагається реалізувати. Досить багато чого йому вже вдалось.
До виборів у Луцьку міську раду я особисто, та й мабуть більшість лучан, взагалі слабо знали або й не уявляли хто такий Андрій Осіпов. Та й він мабуть слабо уявляв, що таке «депутатство». Та за півтори року він значно прибавив. Тому звання «Несподіванка 2011 року», яку за результатами експертного опитування ЦПАВК отримав депутат, є цілком заслуженою.

Звісно, такий ріст популярності та впливовості не подобається частині його однопартійців, які притримуються принципу – «тихіше їдеш…». Але ж членам міського бюро партії треба думати не про особисті образи чи бажання. Керівництво партії має робити все для того, щоб політична сила повнилася активними партійцями. У ВО «Батьківщина» логіка виходить зовсім інша: тільки хтось «висунувся» із натовпу – відразу дають «по шапці», будь-яка ініціатива, що не знаходить розуміння в партійних керівників – визнається як відступництво.

І що чекає таку партію?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Догана Осіпову - це передостанній цвях в домовину міської організації БЮТ. Процес "лебідь раком щуку" там розпочався давно і завершиться восени на третій день після виборів, але дуже плачевно.
Відповісти
Думаю завершиться раніше...
Відповісти
Мені здається, що бюро БЮТу виконує вказівку регіоналів. Самі посудіть - треба щоб бют особливо не висовувався і сидів тихо, треба щоб бют не чипав владу, треба щоб бют тихенько дозволив зфальшувати вибори. Для виконання такого замовлення керівництву бюта заважає лише Осіпов. Зверніть увагу і на те, що Осіпов заважає бютівцям продавати свої голоси, весь час має якість свої думки, якість проекти приносить і доповнення, судиться з облспоживспілкою, свариться з владою за школи і садочки. Ну не дає спокійно жити Корольчуку і ко. Але мені здається, що вони помилились. Не треба було його чипати, тепер він буде замість влади гризти своїх кривдників. Але тут знову проглядається виконання замовлення влади - відволікти активних депутатів від справжніх проблем, втягнути їх в чвари і розборки. Молодці керівники бюту, ви впевнено ідете до поставленої регіоналами мети
Відповісти
Думаю, А.О. і до мера колись може дорости. Якщо, звісно, не заважатимуть...)
Відповісти
Я підтримую Осіпова повністю.
Відповісти
чим більше заважатимуть - тим швидше доросте :-)
Відповісти
Андрій Осіпов досить таки часто підставляє людей, зокрема своїх же членів партії і депутатів з фракції в тому числі, що виглядає не дуже порядно! Він активно веде свою політичну діяльність, але щоб досягнути якихось своїх амбітних планів переступає через всіх і кожного, веде подвійну гру, а так не можна, бо все рано чи пізно повертається, думаю варто задуматися над деякими вчинками... і виписувати в коментах йому дифірамби не треба, бо не все так гарно як здається зовні...
Відповісти
Пиза передрікає розпад БЮТу? І це робить людина, яка розвалила "Фронт змін", програла керівництво партією Гузю, розвалила фракції в обласній та міській радах, втратила роботу через недалекість. Саме головне що це передрікає БЮТівський союзник по КОДу. Комітет опору диктатури до виборів явно не дотягне. Про яке єдинство будуть нам розказувати ці клоуни.
Відповісти
Як би не відгавкувались бютівські керівники з приводу оголошеної догани, це виглядатиме як зведення особистих рахунків. Незрозумілою є ставлення Пустовіта. Він або навмисно травить Осіпова і примушує його пійти з Батьківщини. Або пасивно дозволяє це робити Корольчуку і Григоренко. Одне можна сказати напевне у керівників Батьківщини явні проблеми
Відповісти